- Konu Sahibi zeynepmerveg
-
bende 73ten 70e düştüm amacım 60 ama simdilik 65e inmeyi düsünüorm harfiyen uyucam valla ins yapabiliriim sabır yarebbiiii :96:
arkadaşlar ben yeniyimm ...bende zayıflamak istiyorumm ama emziriyorumm diyetin emzirmeye bir zararı var mı? biliyormusunuz...diyet yapınca vucuttaki toksinler bebeğe geciyomuş doğrumu..Almanyada doktorlar böle diyomuşş..
merhaba arkadaşım. benim de 1.5 yaşında bir bebeğim var maaşallah. lütfen kimse kızmasın ama yemek yemenin sütle alakası yok diyenlere hiç katılmıyorum. ben denedim kızımı emzirirken ve canım kızım o süreçte emerken ağladı hep çünkü sütüm azaldı kesinlikle. ama ne zaman sağlam bir yemek yesem de taştı hep... bu tesadüf değildi bence. diyeceğim o ki, evet ekmeği ve hamur işlerini yağı filan azalt ama lütfen sıkı bir diyete girme. ben emzirmeyi bıraktıktan sonra 3 ayda 14 kilo verdim çok sıkı bir diyetle ama en azından vicdanım rahattı. ye iç keyfine bak arkadaşım! sütten kesince çılgınca diyet yaparsın nasıl olsa. bbebeklerimizin canı sağolsun :):)
merhaba arkadaşım. benim de 1.5 yaşında bir bebeğim var maaşallah. lütfen kimse kızmasın ama yemek yemenin sütle alakası yok diyenlere hiç katılmıyorum. ben denedim kızımı emzirirken ve canım kızım o süreçte emerken ağladı hep çünkü sütüm azaldı kesinlikle. ama ne zaman sağlam bir yemek yesem de taştı hep... bu tesadüf değildi bence. diyeceğim o ki, evet ekmeği ve hamur işlerini yağı filan azalt ama lütfen sıkı bir diyete girme. ben emzirmeyi bıraktıktan sonra 3 ayda 14 kilo verdim çok sıkı bir diyetle ama en azından vicdanım rahattı. ye iç keyfine bak arkadaşım! sütten kesince çılgınca diyet yaparsın nasıl olsa. bbebeklerimizin canı sağolsun :):)
bu 2 günde 5 kilo verdim 10 günde 5 kilo verdim su kadar günde şu kadar kilo verdim gibi seyleri duyuyorum ama ben bir türlü o günde o kadar kilo veremiyorum nasıl oluyo bu anlamıyorum ya :S
zayıflamak için gündemede bir sürü ürünler var onlardan kullananlar var mı ?spor yapmaya vaktim yok .((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?