Zeynepmerveg'in Başarı Öyküsü 5 Kilo Verdi

3 litre günde cok fazla, sporcu degilsin. 2 litre yeterli olacaktir.
sabahlarida ekmek yememelisin eger gercekten diyet yapiyorsan.

bu aralar hergun kendıme 'yarın dıyete baslayacagım' dıyerek aksam edıyorum ama sabah kalktıgımda malesef dıyet mı o da neymıs aslında zaman zaman ırademe cok guzel sahıp cıkabılıyorum ama bazende tam tersı 2 hafta da 5 kılo ck guzel darısı benım basıma :)

tebrikler canım :)) şu pet şişelerle anlattığın olayı bende anlamış değilim hala .s!

Benimde vermem gereken 12 kilom var darısı başıma inşallah.. Gerçi inşallah maşallah ile kilo verilmiyor bunu defalarca test ettim ve onayladım Bu arada tebrik ederim arkadaşım.

hızlı kilo vermek sakıncalı değil mi ? tamam çok güzel vermişsiniz ama bence zararlı...bu kiloların geri dönüşümü daha tehlikeli olabilir...

lahanayı kaynatın içinede iki,üç damla limon sıkın açkarnına için sonuca inanamıycaksınız yani birazda boğazınızı tutun ne yağlar eriyecek görürsünüz sonrada bana dua edersiniz:))

lahanayı kaynatın içinede iki,üç damla limon sıkın açkarnına için sonuca inanamıycaksınız yani birazda boğazınızı tutun ne yağlar eriyecek görürsünüz sonrada bana dua edersiniz:))

canım bunu hergun gunde 1 bardak mı ıcıyoruz. bide hergun tazemı yapmak gerekır. yoksa yapıp dolapta saklayabılırmıyız?

evt bu lahana diyetini bende merak ettim sorduğun soruların cevabını alsak iyi olacak...ne kadar tüketmek gerekir acaba?

ben bu lahanayı yapmıştım ama beni mahvetmişti.idrarımı tutamıyodum.bana hiç yaramadı.denemek isteyenler kendileri bilir tabi....

aynen lahana diyetini bende yaptım. her içişte midem kalkıyordu. lahananın bi işe yaradığını düşünmüyorum. mide bulantısı yapınca dogal olarak bir sey yiyemiyorsun. resmen işkenceydi hatırladım da

bende çok çabuk kilo alıp çabuk verenlerdenim yine hiç anlamada verdiğim 10 kiloyu geri almışım kısa bir sürede off hayatım diyet yapmakla geçiyo formmumu bi koruyamadım gitti 1 haftada 3 kilo verip hemen geri alanlardanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…