• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeynepmerveg'in Başarı Öyküsü 5 Kilo Verdi

ben 2 haftadır uğraşıyorum daha 1 kilo veremedim maalesf sabahları sadece müsli öğlene kadar 2 bardak bitki çayı. öğlen işyerinde ne çıkarsa artık ama ekmeksiz. akşam salata bazı akşa bir parça tavuk veya balık. deli gibi bisiklete biniyorum. yok daha zayıflama belirtisi. hayırlısı artık yılmadan devam.

cnm böle baya bi zayıflaman gerek senşn eğer hep böle isen tabi:)
yılma derim bi süre sona bakcaksın gitmiş yağlar

cnm böle baya bi zayıflaman gerek senşn eğer hep böle isen tabi:)
yılma derim bi süre sona bakcaksın gitmiş yağlar

valla cnm inşallah aç geziyorum resmen. zayıflamam çok zor ama kilo alımım çok kolay :))) ilaçlarda çok şişirdi inşallah fazla kilolarımdan kurtulacağım. bu arada 2 kilo vermişim çok sevindim.

arkadaslar bende kilo vermek istiyorum 5 gündür diyet niyetinde açım ama daha 1kilo verdim önceden böyle aç kalsam erirdim sanırım regl olmadıgımdan kaynaklanıyo yaklasık 1 ay önce bebegım öldüğü ıcın 9 haftalıkken kurtaj oldum ve hala regl olmadım hamıle gıbı hala gobegım var aslında dusunursenız 4 aydır regl olmuyorum dr daha 1 2 hafta rgl olmazsın dedı sınırlerım bozuluyo artık sankı olunca kılolarım pat dıe gıtcek gıbı gelıyo :) umut dunyası ıste ama kıyafetlerım uzerıme olmuyo 26 yasındayım kurtaj olcagım gun 62 kıloydum suanda 60 ım ama acılen 55 kıloya ınmem lazım.herkezde çok kilo almısın dıyor napalım bebek gitti kiloları kaldı dıyorum

senin metabolizma hızlı çalışıyormuş cnm 2 haftada 5 kilo verebildiğine göre..dediklerinin aynısını yapıyorum ayrıca emziriyorum daha çok kalori yakıyorum ama kilo vermiyorum nasıl iş anlamadım

sen bence kan değerlerine bir baktır.tiroid olabilir.bende emziriyorum diyetisyen kontrolünde 2 ayda 10 kilo verdim:))kızım şuan 4 aylık.ideal kiloma 5 kaldı.

sen bence kan değerlerine bir baktır.tiroid olabilir.bende emziriyorum diyetisyen kontrolünde 2 ayda 10 kilo verdim:))kızım şuan 4 aylık.ideal kiloma 5 kaldı.

baktıdım cnm hiç bişey çıkmöadı metabolizmam yavaş çalışıyor herhalde..2 ayda 10 kilo offf ne güzel..ama hayal gibi bunlar benim için.

arkadaşlar ben yeniyimm ...bende zayıflamak istiyorumm ama emziriyorumm diyetin emzirmeye bir zararı var mı? biliyormusunuz...diyet yapınca vucuttaki toksinler bebeğe geciyomuş doğrumu..Almanyada doktorlar böle diyomuşş..

Arkadaşlar merhabalar öncelikle :40: SPOR ŞART diyorum haa spor yapamam ımkanım yok veya sevmıyorum dıyorsanız elbet onunda var çaresi anlatıcağm ama önce gelelım zayıflama macerama :61: aç kalmıyorum diyenlere ınanmayın öncelıkle öylede bir aç kalıyorsunuz ki :19: neyse tmm tmm uzatmayalım .. Öle klasık bı dıyet lıstesı yazmıcam sıze sadece altın degerınde tüyolar verıcem :64: Kahvaltı bilindiği gibi zeytın peynır domates salatalık v.s tabı ekmek 2 dılım muhakkak zaten ekmek yemessen olmaz kılonuz ne kadar cok sa o kadar cok yıceksınız dedı spor hocam ve mutlakaaa ama mutlakaaa su 3 lıtre gunde su ıcıceksınız.sebze yemeklerı ağırlıklı beslendım bır hafta boyunca ama hıc bır degısıklık hıssetmıyordum vucudumda ananas felakeet yağ yakıyomus dıye duydum ve yemeye basladım spordan once yıyordum hep sonunda 2. haftanın sonunda tartıldım ve tam 5 kılo vermısım hocam sasrdı acıkcsı bn bır ayda 5 kılo vermenı beklıyodum dedı aslında yağtıgım tek sey vardı piza yedım bir ısırık kısır yedım bı kasık kofte yedım bı tane yanı canım cektgı herseyı yedım ama bır lokmaaa :34: hee gelelım spor konusuna elınıze bır lıtrelık pet sıselerı alın basen bolgenıze yada karnınıza dogru bır aşağı bir yukarı sallanın valla cok eglencelı 3x75 yapın ınanın 2 haftada sonuc bana guvenın kızlar 3 lıtre suyu unutmuyoruz tabıııııı ve gece yemek yokk en azından 6 dan sonra sadece elma ve su o kadar :66: İşte bu kadar arkadaslar ben daha sonuc aldıkca yazacagım hep ama bır kere olsun okursanız cok sevınıcem hepınıze Sağlıklı günler :70::31:
canım güzel bir diyet gerçekten.uygulanabilir yani

bende 73ten 70e düştüm amacım 60 ama simdilik 65e inmeyi düsünüorm harfiyen uyucam valla ins yapabiliriim sabır yarebbiiii :96:

Back
X