ZeynepEkrem'in Çeyizleri :)

Canım hoşbuldum çok teşekkür ederim.
aa öyle mi çok şaşırdım şimdi ne güzel bende ilk tereddüt etmiştim ama şuan oranın bağımlısı oldum resmen sürekli ordan bişeyler alıyorum şu sıralar tutamıyorum çeyiz konusunda kendimi ne olcak boyle bilmiyorum sizde de durum boyle mi

çok güzellermiş..bayıldım

çok teşkkürler canım

canım tüm eşyalarını mutlu güzel günlerde kullan inşallah :)

amin inşaallah canım çok teşşekkür ederim

Topikler açılmış çeyizler serilmiş aman da aman

Hayırlı olsun zeynebim, mutlu günlerde kullan hepsini

ay canım benim ya çok sagol çok teşekkür ederimmmmmmm

Canım çok zevkli bi çeyizin var maşallah Güle güle kullan ama rica etsem aldıklarının fiyatını da yazıversen:26:

canım çok teşekkür ederim, nereden aldıgımı yazıyorum ya bakabilirsin canım hepsini çünkü tam hatırlayamayabiliyorum mesela karaca nevresimi annemle almıştık o yuzden ben kasa kısmında hiç ilgilenmedim ama aklımda olanları yazıcam bundan sonra

topiğin hayırlı olsun tatlımm maşaAllah hepsi çok güzeller

çok tesekkür ederim canım. çok saol

aldıkların çok güzel aşkla kullan canım

amin canım inşaallah aşla kullanmak nasip olur

hepsi çok tatlı güle güle kullan

çok teşekkür ederimmmmm

çok şekerler güzel günlerde kullan:)

çok teşekkür ederim canım çok sagolll

ve yeni çeyiz parçalarımla karşınızdayım,
arkadaşlar çalışırken kendimi tutamıyorum akşama kadar bilgisayar başındayım ve sürekli çeyiz alışverişi yapıyorum biri bana dur demeli mi? yoksa herkes boyle zaten bu durum normal mi :)

6'lı yazılabilir Mandal Seti,
bunlarla eşime güzel notlar yazıcam :)
soranlar için emeshome.com dan aldım

Mavi Cupcake kutu markası kanca ev ama been emeshome.com dan aldım kanca evin online satışında çok pahalıydı emeshome.comda daha ucza aldım :)

bu sette aynı markası kanca ev ama ben emeshome dan aldım.

Çoooook güzeller canımmm güle güle kullan

ay ay ay ay kara tahtan çok şirin english home aksesuarların harikaa onun tepsi setini alıcam inşallah bende güle güle kullan

Aldıkların çok çok güzel canım Çok şirinlerr Kara tahtaların müthiş bende düşünüyorum uzun zamandır almayı ama biraz erteledim

Emes home bende takip ediyorum hakikaten çok şirin şeyleri var

canım çok güzeller ya özellikle mandallara bayıldım güle güle kullan :)

İnstagramda görüp hemen emeshome.com dan çok severek aldığım ekmek sepetim ve amerikan Servisim, takım halinde aldım.

Laminasyon Kaplama Cath Kidston Amerikan Servislerim,
bunların yıkanabiliyor olması silinebiliyor olması çok avantajlı diye düşünüyorum.

işten güçten fotograf çekemiyorum bunlar sitede olan fotograflar :)
daha aldığım biçok çeyizlerim var hepsini işten zaman buldukça yükleyeceğimmmm

Son düzenleme:

hepsı cok guzeller maasallah gule gule kullanın

Güzel günlerde kullan canım

mrb cnm eşylaırnın hepsinede bayıldım çook ttalılar helede o mandal torbana ve mandallara bittim :) ne kadara aldın cnm ben netden girdim şimdi 15 tl yazıyor bu sadece torbasımı yoksa içinde mandalalrıdamı var. orda çamaşır mandalı torbası yazıyor aacaba sadece torbasımı geliyor yoksa mandallarıdamı yada onalrıdamı ayrı alıyrouz cnm bilgilendiirsen çoook seviniirmm. şimdiden tşkr ederim cnm

merhaba canım, ben tchibo dan 14,95 e falan almıştım sadece torbasını mandallar ayrı satılıyordu suan hala varmı bilmiyorum
yanı sadece torbası geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…