- Konu Sahibi zeynepekrem
-
maşallah hepsi çok özel ve güzelRabbim güzel günlerde kullanmayı nasip eder inş.
hayırlı olsun hoşgeldin:) çeyizciklerini güzel günlerde kullanırsın inşallah çok güzel çok şıklar maşallah
kara tahta çok şirinmiş yaa
güle güle kullan inş:)
emes home güvenilir bir sitemi canım aldıkların ne kadar zamanda geldi ? ve sorunsuz ulaştımı eline ? kapıda odeme secenegi varmı biraz bilgi verirmisin ?
Teşekkür ederim bende bakayım oraya o zaman bundan sonra :)amin canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için çok sagol :13:
hoşbuldum canımbeğenmene çok sevindim amin hepimiz güzel günlerde kullanırız inşaallah.
bende bayılarak aldım ve çok güzel kullanmak için sabırsızlanıyorum inan ki, çok teşekkür ederim.
merhaba canım, çok güvenilir her ay yeni değişik ürün geliyor siteye telefonla aramıştım ben hemen ilgilendiler, kırık falan gelmedi bana zaten çok iyice sarılı gelmişti aldıklarım. bi kaç parça daha almıştım ordan fotograflarımı tamamlayınca ekleyeceğim yine, birde her alışverişe minik mandallar falan hediye gonderiyorlar bende sık sık orayı takip ediyorum o yuzden
Bir English Home aşığı dahaaaGüzel gunlerde kullan inşallah. Kara tahtadan ben de almak istiyorum ama güvenemiyorum sitelere nedense:18:
Canim gule gule kullan herseyini bayildim harika hepsi
Canımm hepsi çok şekerr çeyizciklerinin :)
Mutlulukla kullan hepsini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?