• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ZeynepEkrem'in Çeyizleri :)

zeynepekrem

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2014
30
13
18
34
İstanbul
Herkese Merhabalar,
Burada beni yeni görüyor olsanız da uzun zamandır ben buradaki herkesi tanıyorum :)
Sürekli çeyizlerinizi incelerken kendimi çeyiz topiği açmak için üye olmakta buldum :)

İşte bunlarda benim AşK'la aldığım Çeyizlerim.. :13:

İlk Önce Aşık Olarak Englis Home'dan Aldığım Havlularımı Paylaşayım;

$678ee439-9eeb-44b9-8fe6-73b450fbdddb.jpg
Eki Görüntüle 939443
$d3841364-7e07-4e7d-8065-71bd2108581e.jpg

Ve buda sevdiğime güzel notlar yazmak için emeshome.com'dan aldığım demlik kara tahtam :)
$2013121001852_kt011.jpg

geçen sene English Home'dan aldığım LOVE Nevresim Takımım :12:

$English-Home-Sevgililer-Günü-09.jpg

ve yine emeshome.com dan aldığım lokumluklu fincan setim,
bununla sevdiceğimle güzel kahveler yudumlamak nasip olur inşaAllah;

$2013121912202_20131219_1117311.jpg

ve aslihangüner'de görüp emeshome'dan aldığım cips servis setim;

$20131219113839_20131219_1113481.jpg

ve EnglishHome dan yine bayılarak Aldığım aksesuarlarım;

$a62488d7-c401-43fa-a00d-3d2a9f344422.jpg
$bfe866f4-8b6f-4c02-a898-2f8110dfce3f.jpg

Gece gece çeyiz sermeye niyetlendim ve başladım bende burada çeyizimi sergilemeye, şimdilik bu kadar :)

hergün aldığım tüm çeyizlerimi fotograflarını bulduklarımı sizlerle paylaşacağım ve galiba acilen bir çeyiz listesi yapmalıyım :)

maşallah hepsi çok özel ve güzel :nazar: Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip eder inş.

hayırlı olsun hoşgeldin:) çeyizciklerini güzel günlerde kullanırsın inşallah çok güzel çok şıklar maşallah

emes home güvenilir bir sitemi canım aldıkların ne kadar zamanda geldi ? ve sorunsuz ulaştımı eline ? kapıda odeme secenegi varmı biraz bilgi verirmisin ?

maşallah hepsi çok özel ve güzel :nazar: Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip eder inş.

amin canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için çok sagol :13:

hayırlı olsun hoşgeldin:) çeyizciklerini güzel günlerde kullanırsın inşallah çok güzel çok şıklar maşallah

hoşbuldum canım :69: beğenmene çok sevindim amin hepimiz güzel günlerde kullanırız inşaallah.

kara tahta çok şirinmiş yaa:21:
güle güle kullan inş:)

bende bayılarak aldım ve çok güzel kullanmak için sabırsızlanıyorum inan ki, çok teşekkür ederim.

emes home güvenilir bir sitemi canım aldıkların ne kadar zamanda geldi ? ve sorunsuz ulaştımı eline ? kapıda odeme secenegi varmı biraz bilgi verirmisin ?

merhaba canım, çok güvenilir her ay yeni değişik ürün geliyor siteye telefonla aramıştım ben hemen ilgilendiler, kırık falan gelmedi bana zaten çok iyice sarılı gelmişti aldıklarım. bi kaç parça daha almıştım ordan fotograflarımı tamamlayınca ekleyeceğim yine, birde her alışverişe minik mandallar falan hediye gonderiyorlar bende sık sık orayı takip ediyorum o yuzden :9:

amin canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için çok sagol :13:

hoşbuldum canım :69: beğenmene çok sevindim amin hepimiz güzel günlerde kullanırız inşaallah.

bende bayılarak aldım ve çok güzel kullanmak için sabırsızlanıyorum inan ki, çok teşekkür ederim.

merhaba canım, çok güvenilir her ay yeni değişik ürün geliyor siteye telefonla aramıştım ben hemen ilgilendiler, kırık falan gelmedi bana zaten çok iyice sarılı gelmişti aldıklarım. bi kaç parça daha almıştım ordan fotograflarımı tamamlayınca ekleyeceğim yine, birde her alışverişe minik mandallar falan hediye gonderiyorlar bende sık sık orayı takip ediyorum o yuzden :9:
Teşekkür ederim bende bakayım oraya o zaman bundan sonra :)

Bir English Home aşığı dahaaa:1: Güzel gunlerde kullan inşallah. Kara tahtadan ben de almak istiyorum ama güvenemiyorum sitelere nedense:18:

Bir English Home aşığı dahaaa:1: Güzel gunlerde kullan inşallah. Kara tahtadan ben de almak istiyorum ama güvenemiyorum sitelere nedense:18:

Canim cok tesekkur ediyorum..
Bende guvenemiyordum ama emeshome.com dan aldigim iki gunde geldi ve bekledigimden gorundugunden de guzel yaninda tesebir bile vardi 😊 tavsiye ederim :69:

vee fotograflarını bulduğum yeni çeyizlerim karşınızda :)

tchibo.com.tr'den aldığım mandallarım :)
tam bir pembe manyağı olabilirim :)
$Tchibo Mandallarým.jpg

bu 3'lü kelebekleri çok beğenerek aldım beyaz hayal ettiğim evime muhakkak çok yakışır :)
$IMG_20131119_122134.jpg

Bu tepsiyi de yine emeshome.com dan çok beğenerek aldım belki sözümde yüzük tepsisi olarak kullanabilir daha sonra da evimde kullanabilirim diye düşündüm :69:
$mor2.jpg

Bu nevresimi de Karaca'nın viaport Şubesinden Aldım ve çok seviyorum biran evvel kullanmak istiyorum...
$karaca-meyra-nevresim-takimlari.jpg

ve buda tupperware olmadan asla çeyiz olmaz zaten :)
mahallede satan bi abladan almıştım :)
Eki Görüntüle 940824

Yine emshome.com dan aldığım çiçekli fincan setim, bayılıyorum bu setime hepsini çabucak kullanmak istiyorum :)
$IMG_20131117_231512.jpg

Merhaba Zeynepcim

Öncelikle hoşgeldin aramıza ve güzellerini güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah :16:

çok ciciler... emeshome.com dediğin site bu forumdan bir üyenin açmış olduğu bir site :31: Güvenilir biridir bende alışveriş yaptım kendisinden... Aldığın tepsinin farklı bir rengi bende de var... Söz tepsisi olarak çok tatlı olur :16:

Yeni cicilerini en kısa sürede bekliyoruz :54:

Topikler açılmış çeyizler serilmiş aman da aman :16:

Hayırlı olsun zeynebim, mutlu günlerde kullan hepsini :16:

topiğin hayırlı olsun tatlımm maşaAllah hepsi çok güzeller

Back