• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ZeynepCik çeyizCik :)

tesekkür ederim canm inş..metal kek kalıplarını soruyorsun sanırım onları nişanlım almış annesiyle :)

evt cnm onlardı :D aa ne güzel kayınvalidemi arayacam hemen banane banada alsın :D oğluna kekler pastalar yapıcam annecim dersem alır belki :D :1::1:

evt cnm onlardı :D aa ne güzel kayınvalidemi arayacam hemen banane banada alsın :D oğluna kekler pastalar yapıcam annecim dersem alır belki :D :1::1:

Hahaaa :) aLır inşallah canımm yaaa silikonlarda güzel ama ben daha cok onları kullanırım gibi :56: sonrada yerim

Hahaaa :) aLır inşallah canımm yaaa silikonlarda güzel ama ben daha cok onları kullanırım gibi :56: yeni yüklediklerimi gördn mü ?

Hahaaa :) aLır inşallah canımm yaaa silikonlarda güzel ama ben daha cok onları kullanırım gibi :56: yeni yüklediklerimi gördn mü ?

banada onlar kullanışlı geliyor cnm. silikonlular nasıl bilmiyorum acaba kullanışlımı mesela yumruta fırcasına kadar silikonlu gecen alacaktım geri indirdim tereddüt ettim kullanışlı olurmu acaba diye. evt cnm gördm yeni yüklediklerinide hepicide çook tatlı maşallahh :16: son yükledin resimde birşey gördüm pikemi o cnm bak bu

Eki Görüntüle 1030087

banada onlar kullanışlı geliyor cnm. silikonlular nasıl bilmiyorum acaba kullanışlımı mesela yumruta fırcasına kadar silikonlu gecen alacaktım geri indirdim tereddüt ettim kullanışlı olurmu acaba diye. evt cnm gördm yeni yüklediklerinide hepicide çook tatlı maşallahh :16: son yükledin resimde birşey gördüm pikemi o cnm bak bu

Eki Görüntüle 1030087

kullananlar genelde memnunlar ama bende kullanmadım :) evlenince artk...ya benm bahtaniyem vardı çift kişilik ona benziyor resmini netten buldmm:1:

kullananlar genelde memnunlar ama bende kullanmadım :) evlenince artk...ya benm bahtaniyem vardı çift kişilik ona benziyor resmini netten buldmm:1:

görünce alırım bende bakalım kullanışlımı fazla yüklenmeden bir iki şey alıırm baktım ii kullanışlı hücum ederim silikonlu şeylere :D :D hımm deseni güzelmiş cnm begendim pike gibi şık duruyor :34:

gördükçe daha çok alasım geliyor ki herşeyimi bitirmiş sayılmama rağmen herşeyin çok hoşlar güle güle kullan :)
teskkür ederim canmm
aynen öyle bende bitirdim çoğu şeyi koyamadığım cok şey var düğüne az kaldı zaten :1: ama hep almak istiyorum mutfak için :)

ne kadar kaldı canım düğüne? herşey çeşit çeşit olsun istiyoruz koymaya yer bulamıcaz bu gidişle :)

TATLIM BUGÜN TAM 70 GÜN KALDI HAZİRAN 1'de DÜĞÜNÜMÜZ ALLAH'IN İZNİYLE :32:YA BİZM MUTFAKTA KÜÇÜK NEREYE KOYACAĞIZ BİLMİYORUM :)

Back
X