Zeynep Kamil'de Tüp Bebek Yaptıranlar

mecan35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2012
111
27
98
Merhaba,
Ben Zeynep Kamil hastanesinde tüp bebek yaptıracağım. İki tutmayan aşılama sonrasında tüp bebek raporumu çıkarttım. Raporum aralık ayında çıktı ama mart ayına gün vermişlerdi. Yakın zamanda orada tedavi görenler tecrübelerini aktarabilirler mi ? Ben en çok yumurta toplama işleminden korkuyorum, iğnelere zaten alışığım. Aşılama yaptırırken kendim vurdum. Ama daha önce hiç anestezi almadım ve bu konu beni biraz geriyor. Sizler bu süreçleri nasıl atlattınız ? Birde sonuç ne oldu onu merak ediyorum.

Zeynep Kamil'e giden yok mu hiç aranızda ?

Canım bnde yumurta toplattım ama senin dediğin hastanede tedavi olmuyorum özelde oluyorum korkacak bişey yok zaten 15-20 dk falan sürüyo anestezi aldığın içn bişey hissetmiyosun kalktığında hafif agrın oluyo oda agrı kesiyle geçiyo zaten

Ben yaptırdım şubat ayında maalesef olumsuz oldu ama aneztezi seni korkutmasin 10 -15 dakika sürüyor hissetmiyorsun bile

Ben yaptırdım şubat ayında maalesef olumsuz oldu ama aneztezi seni korkutmasin 10 -15 dakika sürüyor hissetmiyorsun bile

Desteğiniz için teşekkür ederim. Kafamda biraz büyüttüm sanırım bu süreci. O nedenle, karışık duygular yaşıyorum. Umarım, hayırlısıyla bu sıkıntıları bir an önce atlatıp, bebeklerimize kavuşuruz.

Merhabalar 28 yaşındayım amh 0.23 fsh 5.70 diğer bütün değerlerim normal, reglin 3. Günü folikül sayımına gittim Dr. 5-6 tane gördü aşılama bile denemeden direk tüp bebeğe yönlendirdiler. Bugün evraklarımı sağlık kuruluna teslim ettim haftaya alırsın dedi. Yalnız simir ve kültür testi 20 gün sürüyormuş onu bekleyeceğim sonra dosya açtıracağım. Zeynep kamil de tüp bebek yaptırıp olumlu sonuç alan yakınlarınız veya duyumlarınız var mı Ve tüp bebek işlemi ne zaman yapılır acaba çok sonraya mı verilir tarih. Bu süreçte birbirimize destek olalım

Merhaba, öncelikle istemiş oldukları test sonuçlarıyla birlikte dosya açılıyor, bütün evrakları tamamladıktan sonra dosya kurula gidiyor. Kuruldan onay çıktıktan sonra sizden anestezi raporunu tamamlamanızı istiyorlar. Bir kaç doktor gezip, istedikleri testleri yaptırıp onay alıyorsunuz. Sonrasında tüp bebek raporunun çıkmasını bekleyeceksiniz. 1 haftada çıkıyor ama tüp bebek için hemen işleme başlamıyorlar. Benim raporum aralıkta çıkmıştı ama mart ayına gün vermişlerdi. Adet gecikmesi falan derken nisan başında başlayabildim. Devlet hastanesi olduğu için kalabalık, işler biraz yavaş ilerliyor ne yazık ki.

evet gerçekten o kadar çok kişi var ki bizim gibi sıra gelmiyor. Hayırlı olsun İnşallah çabucak biter bu sıkıntılarımız. Bir an önce anne oluruz. Eğer vakit bulursan burada paylaşabilir misin aşamalarını hem bana hem Bizden sonra bu tarz işlemlere başlayacak arakadaşlara ışık tutmuş olursun :) Benimde raporum çıktıktan sonra burada yine güncelleme yapacağım son durumları hangi ilaçlara başlayacağımı falan

Birde sizin sıkıntı neydi acaba ben yanlış yazmışım amh 0.117 Zeynep kamil de tekrar yaptırdım son olarak bu çıktı

Tüp bebek raporu ne kadar sürede çıkıyor acaba başka hastanede yaptırmak için

Birde sizin sıkıntı neydi acaba ben yanlış yazmışım amh 0.117 Zeynep kamil de tekrar yaptırdım son olarak bu çıktı

Bizim bir neden bulamadılar sebepsiz infertilite olarak geçiyor.

Tabi fırsat buldukça yazarım :)
Rapor çıkana kadar bir sürü test ve doktor aşaması var. Ben aşılamadan geçtiğim için çoğu evrak hazırdı. Sadece smear testini yenilememi istediler. Sonrasın da dosyam heyete girdi. Sonrasında rapor için bir kaç doktora gidip, bir onay kağıdı var. Onu imzalatmanı istiyorlar. Egk, kan ve akciğer filmi çekiliyorsun. Test sonuçları çıkınca da, dahiliye, genel cerrahi, psikiyatri, en sonda anestezi doktoruna gidip kağıdını onaylatıyorsun. Bu doktorlarda genel bir muayene edip bazı sorular soruyorlar. Benden ekstra bir test istemediler ama bazı kişilerden istiyorlar. Sağlık durumuna göre değişen bir şey sanırım. Sonrasında dosya kurula teslim ediliyor ve raporun ne zaman çıkacağına dair bilgi veriyorlar. Benim bir haftada çıktı. Tüp bebek için sonrasında isim yazdırılıyor. Sıra vardı, bana anca marta gün vermişlerdi.

Ben de 2 kere bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi görüp (raporsuz) başarısız sonuçlanınca 2 yıl kadar ara verip şimdi zeynep kamilde en azından bir deneme yapmaya karar verdim..Şimdilik rapor çıkarma aşamasındayım..haftaya sağlık kuruluna teslim edeceğim evrakları..ancak raporun çıkması ve tedavinin başlaması süreçleri çok uzun..en azından bir öğretmen olarak yaz tatiline gün vermelerini umut ediyorum ama sanki daha da ileriye sarkacak gibi çünkü çok kalabalık..dilerim özelde yakalayamadığım başarıyı devlette yakalayabilirim, çünkü mucizemizin nereden geleceğini Allah bilir..

Canim bende tup bebege baslicam hayirlisiyla sistemik saglik raporu haric kagitta yazan seyleri tamamladim simdi ne yapicam gerisini hic bilmiyorum drun imza atmasi gereken bi kagit bisey vermediler bana nasil olcak

Merhabalar ,3. Denemenizi nerede yaptirdiniz

Başarıyla olsun inşallah neden donduruldu o şekilde mi yapıyorlar

hayırlı olsun senden tüm gelişmeleri bekliyoruz :)

Başarıyla olsun inşallah neden donduruldu o şekilde mi yapıyorlar
Aslında normalde taze transfer yapıyorlar..ben de ilk kez bh tedavimde taze transfer olacağım diye heveslenmiştim..ancak kontrollerde e2 değerim (estradiol hormonu) yüksek çıkınca ohss riskinden dolayı transferim ertelendi..embriyolarımız donduruldu..2 tane 5.gün embriyomuz bu ay transfer olacak inşallah

Hadi hayırlısı inşallah sağlıkla mutlulukla gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…