- 13 Mart 2019
- 13.582
- 45.818
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
İlk gittiğinde bunlar olmadan dosya açmıyorlar
Aşağıda heyet falan diyorda ondan tam anlayamadım gidince detaylarını öğrwnirim inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk gittiğinde bunlar olmadan dosya açmıyorlar
Yalniz sanırım hanımefendi hiç gitmemiş doktora bu ilk gidişi hemen dosya açamazlar ilk araştıracaklar kandan bakicaklar yanlış bilgilendirmeyin
Yanlış bilgilendirmedim. Liste bu bunlar elinde hazırda varsa götürüp dosya açtırabilir. Ben öyle yaptım hepsi hazır olduğu için. İlk gittiğinde eline bu listeyi verecekler tamamla gel diyecekler, zaten listede de kan istediği yazıyor bakarsanız...Yalniz sanırım hanımefendi hiç gitmemiş doktora bu ilk gidişi hemen dosya açamazlar ilk araştıracaklar kandan bakicaklar yanlış bilgilendirmeyin
Yani bizim burdaki hastane öyle özele gittiğim için
O sonuçları verince size bi dosya verip kurula götürmenizi isteyeceklerAşağıda heyet falan diyorda ondan tam anlayamadım gidince detaylarını öğrwnirim inşallah
O sonuçları verince size bi dosya verip kurula götürmenizi isteyecekler
Oraya göre rapor çıkıyor, aşılama yada tüp bebek. Ona göre adetliyken gidiyosunuz alttan muayene ediyolar rahim durumuna göre ilaç başlıyoSonra o dosyaya göre mi ilaç tedavisine başlanacak yada ne gerekiyorsa ?
Maşallah siz hamilesiniz be kadar sürede kaldınız
Oraya göre rapor çıkıyor, aşılama yada tüp bebek. Ona göre adetliyken gidiyosunuz alttan muayene ediyolar rahim durumuna göre ilaç başlıyo
benim oradaki tedavim olumsuz sonuçlandı malesef. Süreçte çok yavaş olduğu için özelde tüp yaptırdım darısı size olsun inşallah
Oraya göre rapor çıkıyor, aşılama yada tüp bebek. Ona göre adetliyken gidiyosunuz alttan muayene ediyolar rahim durumuna göre ilaç başlıyo
benim oradaki tedavim olumsuz sonuçlandı malesef. Süreçte çok yavaş olduğu için özelde tüp yaptırdım darısı size olsun inşallah
Anladım canım sağolasın Rabbim bebeğini hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
sen zeynep kamilde hangi doktora gitmiştin ismi neydi
Elif tozkır diye başlamıştım ama dediğim gibi her gittiğinizde başkası oluyo, aynı kişiye muayene olmak zor biraz. Amiin tüm hemcinslerime sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah sonuçlarına göre heyet karar veriyo canım bana direk aşılamadan başlamışlardı ama kist falan olanlara ilaçla başlıyolarmış sanırım o prosedürü tam bilmiyorumBana ne uygularlar bilmiyorum ilaç tedavisi mi aşılama mı tüp mü
Allahım herkese hayırlısı ile nasip etsin ❣
Evet canım her zaman alttan muayene ediyorlar ama hiç canın acımıyorCanım Allah razı olsun bilgi verdiğin için
Bende Belgin hanımdan aldım bilgin varmı bu doktorla ilgili
Ve alttan muayene kesin varmı ?
Elif tozkır diye başlamıştım ama dediğim gibi her gittiğinizde başkası oluyo, aynı kişiye muayene olmak zor biraz. Amiin tüm hemcinslerime sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah sonuçlarına göre heyet karar veriyo canım bana direk aşılamadan başlamışlardı ama kist falan olanlara ilaçla başlıyolarmış sanırım o prosedürü tam bilmiyorum
Evet canım her zaman alttan muayene ediyorlar ama hiç canın acımıyor
eğer yakınsanız pendik marmara eğitim araştırma hastanesinde infertilite bölümünü öneririm. aynı evrakları istiyorlar. ben aşılamayla hamileyim buradan :)
bende zeynep kamile gittim adet duzensizligimden cocugumuzda olmadi sanirim bu yuzden kistim oluyo hormon bozuklugum var. cigdem yayla abide isimli doktora gittim evet.yogun bi hastane iceriye ikili uclu aliyolar gerektiginde ama doktorum cok iyiydi bu zamana kadar gittigim doktorlar arasinda en.iyisi diyebilirim. Rabbim herkese saglik sihhat versin cocuk isteyenlere de hayirli evlatlar nasip.etsin
Evet 2. AyımAnladım canım inşallah hayırlısı ile atlatırım bende
Sen şu anda tedaviye başladın mı
Zeynep Kamil'de doğan biri olarak o hastaneden hep korkmuşumdur çünkü annemin doğumları çok zor geçmiş ama şuan eski sistem yok tabi
Mart ayında hamile kaldım başka hastanelere gittim malesef bebeğim yaşamadı Son gittiğim doktor bana "Zeynep kamil'de kürtaj olabilirsin " dedi oraya gittim ve oldum
Herhangi bi sorun yaşamadım. Orda birkaç tane bayan doktora da gittim hepsi farklı kişilerdi isimlerini hatırlamıyorum ama aynı sayılırlardı
Alttan muayene şart tabi daha iyi görmeleri için. Adetinin 3.günü gidip kan veriyorsun hormonlarına bakıyolar ve jinekolojik muayene bide eşinde baktırsa iyi olur