• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Zeynep Kamil Hastanesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amiinn canım inşallah şimdi ne durımdasın devam ediyır musun tedaviye 😐

İnşallah biran önce evladına kavuşursun 🌸
bu ay ovulasyon testi deniycem yumurtlama oluyor mu ne zaman oluyo ona bakicam ona gore bi deneme yapip olmazsa dogum kontrol hapi kullanicam bi sure hormon bozuklugu icin genelde onu oneriyorlar.. teskekkur ederim 😊

bu ay ovulasyon testi deniycem yumurtlama oluyor mu ne zaman oluyo ona bakicam ona gore bi deneme yapip olmazsa dogum kontrol hapi kullanicam bi sure hormon bozuklugu icin genelde onu oneriyorlar.. teskekkur ederim 😊

Canım hormon bozukluğu için testeredişli aslanpençesi birebir müthiş bir hormon dengeleyici ibrahim saraçoğlunun sitesinden bakabilirsin 😊benim 3.günüm

Yanlış bilgilendirmedim. Liste bu bunlar elinde hazırda varsa götürüp dosya açtırabilir. Ben öyle yaptım hepsi hazır olduğu için. İlk gittiğinde eline bu listeyi verecekler tamamla gel diyecekler, zaten listede de kan istediği yazıyor bakarsanız...
Selam canım, konu eski ama şimdi ben zeynep kamil infertilitiden randevu aldım. Randevuyu da adetin 2 yada 3. gününe gelecek şekilde denk getirip aldım. ben direk gidip hormonlarıma baktırmak istiyorum ve amh test istiyorum desem yaarlar mı bir daha git gel mi yaparlar yoksa bana. Ben tüp bebek yaptırmak istemiyorum. HSG filmim var sperm testim de var aslşında hormon testimde var ama değerler yüksek çıktığı için bu ay tekrar baktırmak istiyorum. Bizim tek eksiğimiz sperm testi şuan onu da halleceğiz gitmeden. Demem o ki 38 yaşındayım 2,5 yıldır ikinci çocuğu düşünüyoruz. Bu yüzden kadın doğuma değil de infertiliteye aldım direk randevuyu. Yoksa kadın doğuma mı alsaydım bilemedim.

Selam canım, konu eski ama şimdi ben zeynep kamil infertilitiden randevu aldım. Randevuyu da adetin 2 yada 3. gününe gelecek şekilde denk getirip aldım. ben direk gidip hormonlarıma baktırmak istiyorum ve amh test istiyorum desem yaarlar mı bir daha git gel mi yaparlar yoksa bana. Ben tüp bebek yaptırmak istemiyorum. HSG filmim var sperm testim de var aslşında hormon testimde var ama değerler yüksek çıktığı için bu ay tekrar baktırmak istiyorum. Bizim tek eksiğimiz sperm testi şuan onu da halleceğiz gitmeden. Demem o ki 38 yaşındayım 2,5 yıldır ikinci çocuğu düşünüyoruz. Bu yüzden kadın doğuma değil de infertiliteye aldım direk randevuyu. Yoksa kadın doğuma mı alsaydım bilemedim.
Hormon testini o gün yaparlar canım ama dosya hazırlama vs derken tedavin bı sonraki ay başlar

Anladım. Ozaman kadın doğum bölümüne gitmelisin interfilite tedavi bölümü çünkü
Yaa ben onlara bişey demeyeceğim ki normal kadın doğum amh bakmıyor diye biliyorum ben.. Benim zaten çocuğum olduğu için devlet bana ücretsiz tedavi imkanı vermiyor. İnfertilite bölümünde hormonlara daha detaylı bakılıyor diye biliyorum. Kadın doğumcular bilinene 3-4tane hormona bakıyorlar. Yanlış mı biliyorum yoksa!!

Evet canım bir sene bekliyorlar ama istersen gittiğinde 1 senedir deniyoruz diyebilirsin çok arkadaşım öyle yaptı
Ben gebelik düşünüyorum diye gitmiştim doktora 3 ay önce, farklı bir devlet Hastanesi'ne gidip 1 yıldır deniyoruz dersem sistemlerinden görürler mi acaba? Bir bilginiz var mı ?

Back