• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeynep Kamil hastanesi doğum yapanlar

zeynep kamil sorunlu gebeler için çok başarılı bir hastane. türkiyenin en iyi kadın doğum uzmanları orada. asistan hekimler de çok iyi. ama eğer sorunlu bir gebeliğiniz yoksa ve normal doğum düşünüyorsanız daha sakin hastaneleri tercih edin. çok kalabalık, bazen tek yatakta 2 gebenin beraber doğum beklediği oluyor. sorunlu gebelere daha çok yoğunlaşıp, onlara ayrıcalık tanıyorlar doğal olarak.

Bende ilk doğumumu Zeynep kamil de yaptım. Hastane temiz odalar özel gibi iki kişilik banyo tv klima her şey var ama...

Kasım 2016 da doğum yaptım. Refakatçi almıyorlardı annem gizli gizli geliyordu. Çok dikişim vardı ve ayağa dahi kalkamıyordum. Bana bebeği kucağına al gel diyordu hemşire. Ayağa kalkınca dahi başım dönüyordu kan değerlerim berbattı normal doğum olmasına rağmen 3.5 gün yattım. Yani durmumun ortada kimse de demiyor ki bu kız kötü bunun bebeği 4kg doğdu bir sürü dikişi var refakatçi olmalı, olmadı...

Sancı odası tam olarak facia rahat 30 kişi dev bi alanda sancı cekiyor. Alttan muayene eden stajyer doktorlar insanların canını çıkarıyor.

Ben orada kaldığım süre boyunca özelden sevk ile gelen çok kişi gördüm. Acil durumlarda zaten stajyerler değil uzmanlar müdahale ediyor. Bende bu sebeple işlerinde iyiler diye seçtim ama ebeler hariç insanlar insanlıktan çıkışmış. Makina gibiler gerçekten.

Bir daha gider miyim sanmıyorum allah düşürmesin ne deyim. İmkanlar güzel hastane güzel muamele berbat.

Özel oda talep ediliyor mu? Bir de bebek anne yanına verildiğinde wc gibi bir durumda bebekle kim ilgileniyor eğer refakatçi yoksa? Doğum yapan anneler bilgilendirme yaparsa çok sevinirim..
İlk bebegimi burda dogurdum ikinciyi de burda doğuracağım otelcilik hizmeti bekleyenler icin burası dogru dogru degil ama isinin ehli insanlar var gercekten siz insan gibi davranirsaniz karsinizdaki de öyle davranır benim doguma iki asistan dr girdi muayenelerimi de onlar yaptilar o an sancidan agridan zaten muayeneyi hissetmiyorsunuz sonuna kadar normal dogumu bekliyorsuniz epidural uygulama yoktu benim zamanimda ama ben memnun kaldim

Mrb...zeynep kamil özel dimi tek kişilik odalar var mi bilgi verebilir misiniz birde para kazanma amacli sezeryane aliyorlar baska hastanelerde boyle bsey gordunuz mu...

Back