• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeynep Kamil hastanesi doğum yapanlar

ecehz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2015
82
12
88
40
Nasipse 3ay sonra dogum yapicm by hastaneye çok yakınım kontrollerimde burda ama burda dogum yapan yada bilgisi olan kişilerden yorum almak dogum hikayesi olan varsa yazabilrmi

Nasipse 3ay sonra dogum yapicm by hastaneye çok yakınım kontrollerimde burda ama burda dogum yapan yada bilgisi olan kişilerden yorum almak dogum hikayesi olan varsa yazabilrmi
Merhaba canim ben zeynep kamilde dogum yaptim cokta memnunum

Merhaba aa çok sevindim nasıl prosedür doktorlar ilgilimi bebeklemi odaniza cikiyorsunuz onlar giydirip getiriyormu Refakatçi alınıyormu eşler mesela

benim sezeryandi ilk ciktigim gun yogun bakim odasinda kaldim hemsireler superdi. moralim cok yuksekti kendi yatagima bile sedyeden kendim gectim. esler kabul edilmiyor ama hemsireler cok tatli dilliydi. ben cok sevdim. hepsi uardim etti. bebegimi benden sonra getirdiler hemdireler giydirdi

Anladım ben normal istiyorum bakalım teşekkür ederim bilgi için

Normal dogum yapanlarida gordum cocuklariyla beraber geliyorlardi yanlarinda refakatci olmuyor normal dogumda

Ne zaman yaptınız dogumu normal dogumda odaya çıkınca yanında kimse kalmiyormu geceleri birde kaç gün kaldınız

Ne zaman yaptınız dogumu normal dogumda odaya çıkınca yanında kimse kalmiyormu geceleri birde kaç gün kaldınız
Ocak 2016 da dogum yaptim. Normal dogumda bir gun kaaliniyor. Ben 4 gece kaldim bebegimde kilo kaybi oldugu icin normalde 3 gun kaliniyor sezeryanda Normal dogumda refakatci olmuyo

Cnm bnde zeynep kamilde doğum yaptm nisan 2016 da.Normal doğm yaptm 1 gece kaldım ve yanımda annem refakatçı kaldı.Yanımda yatan kız da normal doğum yapmıştı onunda annesi kaldı yanında.Bize bir bayan refakatçı kalabiliyor demişlerdi.Bebeği kendilerimi getiriyor bişey diyemiycem çnki bnm bebeğim küvöze girdi...

Nasıl memnun kaldinizmi peki dogum zormuydu yardimci oluyorlarmi ebemi doğutuyor yoksa stajyerlermi

Stajer doktor yaptırdı bnm doğumumu ama bnm doğumum riskli olduğu için prof falanda vardı yannda baya kalabalıktı.Ama şunu söliyim stajer doktorlarda orada prof kadar bilgililer neredeyse çünki birçok vaka görüyorlar.Ben özelde de ilk doğumumu yaptım.Bana sorarsan özel mi z.kamil mi diye z.kamil derim...

Bize refekatci yok diyorlar bakalım kısmet memnun kalırız bizde umarım neyle karsilasicaz bilmiyorum oyüzden merak ediyorum teşekkür ederim

Hangi dr onerirsiniz umraniye zeynep kamil de kizlar bnde asilama dusunuyorum

Özel oda talep ediliyor mu? Bir de bebek anne yanına verildiğinde wc gibi bir durumda bebekle kim ilgileniyor eğer refakatçi yoksa? Doğum yapan anneler bilgilendirme yaparsa çok sevinirim..

Ben Mayıs ayında doğum yptim refakatci vardı odada banyoda var 2kisi 3 kişi lik odalar 2 gece kaldım ben

Bize refekatci yok diyorlar bakalım kısmet memnun kalırız bizde umarım neyle karsilasicaz bilmiyorum oyüzden merak ediyorum teşekkür ederim

Yanı ya ninizda refakatçi vardı. Peki hemsireler nasıl . Memnun kaldiniz mi tekrar dogum yapsaniz zeynep kamilde yaparmisiniz

Bu arada sezeryan sonrası tekerlekli sandalye ile odaya geciriyorlarmis..doğru mu ..nasıl oturabilir insan hemen ameliyat sonrası. .:(

Back