• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeynep Im Meleğim Kollarimda.....

ayy maşallah maşallah ne güzel:nazar:.daha biz sancı yolu gözlüyoruz:çok üzgünüm:

canım sen ilk çocuğundan deneyimlisindir bize göre ne gibi değişiklikler oluyor 40 ından sonra ...:1hug:a.s.:1hug:

valla hiç bir degişiklik olmadi bende hep kirkindan sonra degişir diye bekledim ama ayniydi,dogdu dogali kusuyordu yaşina kadar kustu nerdeyse.ikinci aydan sonra biraz uykulari düzenlendi daha uzun uyuyordu gece. Onun dişinda herşey ayniydi kirk falan hikaye bence

valla hiç bir degişiklik olmadi bende hep kirkindan sonra degişir diye bekledim ama ayniydi,dogdu dogali kusuyordu yaşina kadar kustu nerdeyse.ikinci aydan sonra biraz uykulari düzenlendi daha uzun uyuyordu gece. Onun dişinda herşey ayniydi kirk falan hikaye bence

NE BİLEYİM CANIM HERKES 40 INDAN SONRA SANKİ BEBEK TAM ZIT BİR KARAKTERE BÜRÜNCEK GİBİ BAHSEDİYOR YOK GECE UYURSA 40 INDAN SONRA GECELERİ UYUMAZ YOK ŞÖYLE OLUR BÖYLE OLUR GİBİ ŞEYLER...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
BİZİMKİSİ GECE KUŞU AZ UYUYOR GECELERİ...GÜNDÜZ UYKUMUZ İYİ AMA BEN GENEDE MEMNUNUM ŞU DURUMUNDAN 40 INDAN SONRA ÇOOK DA DEĞİŞSİN İSTEMEM...TABİ GECELERİ DE RAHAT UYUSA HİÇ FENA OLMAZ....:teytey:

NE BİLEYİM CANIM HERKES 40 INDAN SONRA SANKİ BEBEK TAM ZIT BİR KARAKTERE BÜRÜNCEK GİBİ BAHSEDİYOR YOK GECE UYURSA 40 INDAN SONRA GECELERİ UYUMAZ YOK ŞÖYLE OLUR BÖYLE OLUR GİBİ ŞEYLER...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
BİZİMKİSİ GECE KUŞU AZ UYUYOR GECELERİ...GÜNDÜZ UYKUMUZ İYİ AMA BEN GENEDE MEMNUNUM ŞU DURUMUNDAN 40 INDAN SONRA ÇOOK DA DEĞİŞSİN İSTEMEM...TABİ GECELERİ DE RAHAT UYUSA HİÇ FENA OLMAZ....:teytey:

valla canım benimkinde bi degişiklik olmadı banada çok söylediler ama herşey aynıydı bence devem eder hatta daha iyi olur gazınıda daha rahat çıkarmaya başlar sen kulak asma 40 işine

Allah analı babalı büyütsün canım ,,,uzun hayırlı birömür nasip etsin zeynep bebeğe...hikayeni tekrar tekrar okuduum gerçekten çok güzel...
Allah herkese senin kki gibi bi doğum nasip etsin benimki hiç kolay olmamıştı ...2. yi normal yaparmıyım bilmem...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back