• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeynep Im Meleğim Kollarimda.....

çok sevindim canım yaaa valla bende çok duygulandım ve kendim doğurmuşum gibi hisettim..Allahım analı babalı büyütsün en kısa zamanda bizede nasip etsin inşallah.

gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallaha.s..seni okurken bende bir yandan kendimi hayal ettim.normal doğumdan çok korkuyorum.ben sezeryan istiyorum ama bakalım en olacak bilmiyorum......

cnm maaşallah hepimize moral oldu doğum hikayen , çok duygulandık bir o kadar da sabırsızlanmaya başladık doğrusu.. normal doğumu düşünenler evde sancıyı çekince daha kolay oluyor galiba , benim yengemin doğumu da aynı seninki gibi olmuştu .. darısı başımıza .. a.s.

ay ne guzel bı dogum darısı bzılerın basına Allah analı babalı buyutsun

Allah anali babali büyütsün canim.Insallah bizede seninki gibi bir cirpida dogurmak nasip etsin.En kisa zamanda iyilesmen dilegiyle bebisini kokla benim yerime gülümm

çok sewindim alevcimm allah analı bbalı büyütsün canım ne güzel çok kolay olmuş doğumunn darısı bizlere inşallahhh

canım benim çok sevindim senin adına inşallah bizim doğumlarda seninki gibi kolay olur.çok öpüyorum seni ve bebeğini.allah hayırlı ömürler nasip etsina.s.

aman allahim ne guzel
allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah size bagislasin
darisi bizlerin basina artik

Canım yaaa gözün aydın tekrar... Allah analı babalı büyütsün... biraz daha sıksaymışsın bilgisayar başında doğuracakmışsın valla... kaç dikiş atıldı sana? o kadar açılmaya rağmen kesiyorlar mı yine de yaaa.. offff... ama sen hepimize güç verdin.. sonuna kadar normal diye diretecem :))) duaların için çok sağol... prensesisin ensesinden kokluyorum...

canım kaç kez sordum ama sölemedi ebeler sadece çok az merak etme dediler hatta en az kesiklerden olduğunu sölediler ama ne işse çok uzun sürede diktiler...doğumdan daha uzun sürdü ...dış dikişler dikilirken acıyo ...dış dikiş ne diye sormayın ebecikler ööle sölediler bana acıdığını sölediğimde...:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

canim Kaç Tane Gecelik Kullandin Doğuma Giderken En çok Neler Lazim Oluyo Bizleri Bilgilendirirsen Seviniriz Haa Kaç Tane Hasta Bezi Kullandin?

canımtek gecelik yetti hasta bezi kullandığım için(5-6 tane) kirlenme olmadı hiç doğumumda da lekelenme olmadı ben temiz iş çıkardım:roflol::roflol::roflol:

kızlar bebeğim eve geldiğimizden beri ateşleniyor dua edin bize çook üzülüyorum hastaneden çıkarken aşı olmuştu hepatit aşısı ...dün acile gitttiik aşıdan olabilirmiş...:1no2::1no2::1no2::a015::çok üzgünüm:

evet canim asidan normal atesi cikabilir allah yardimcin olsun
cok sukur benim oglan hic asi oldugunda hic ateslenmedi
insallah cabuk gecer canim atesi yavrunun gecmis olsun

tebrikler canım..allah analı babalı büyütsün.. rabbim nazardan saklasın minik yavrunu...

canım gözün aydın olsun tekrar .. böyle kolay doğum her anne adayının başına ..zeynep sultana Allah uzun ömür versin güzel yazılar yazsın inşallah

Back