Zeynep Im Meleğim Kollarimda.....

canım allah analı babalı büyütsün anne olmak zor işmiş allah yardımcımız olsun vallahi.. öptüm bebişini :asigim:

hayırlı olsun canım benim.. canım ya sen şanslı annelerdensin ne güzel maşallah maşallah kızına da sana da.. allah kolaylıklar versin zeynebimizde adıyla uzun ve sağlıklı bir ömür geçirsin senle beraber

super bır dogum hıkayesı bnmkıne de benzıyorr cok guzel masallahhh. bende tavsıye edıyorum normal dogumuu.. allahım analı babalı buyutsun melegınıı

allah analı babalı büyütsün inşallah cnm hayırlı olsun kurtulduğuna sevindim.

cnm allah analı babalı büyütsün nazarlardan korusun geçmiş olsuna.s.kaçıncı haftanda doğum yapmış oluyosun?

canım allah analı babalı büyütsün anne olmak zor işmiş allah yardımcımız olsun vallahi.. öptüm bebişini :asigim:

sağol cnm ben de senin kızı öpüyorum...canım zorr ama herşeye değer göğüs uçlarım yara olmaya başladı sütüm pek yok...umarım o da düzelir se daha rahatlıyacağız kuzucuğumla...

hayırlı olsun Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin cnm :) süt olması için pekmez yenmeli der büyükler,bilgin olsun..sevgiler

Anneeem sen de yapmıssın dogum Allah analı babalı buyutsun kısmetiyle hayırlarla gelsin bebişin YUTUREMciiim
Maasallah senin dogum benden kolay olmus cok guzel bi dogum yasamıssın canımcım cok mutlu oldum ikimiz mi yaptık simdi normal dogumu :dance: Dikiş yerlerine dikkat et kac dikişin var bu arada bide sıcaklardan cok pişiyo sık sık değiştir ben de yarn kontrole gitcem ama hala acıyo benimki.Bebişini koklaya koklaya op gamze teyzesi yerine de

canım bi girmedim nerdeuse hepiniz doğurmussunuz maşallah valla şaştım kaldım, Allah nazarlardan saklasın analı babalı büyütsün inşallah, darısı bize bakalım

canım benim allah analı babalı büyütsün............... Ne güzel şimdi bebşin kucağında allah hayırlısıyla hepimize nasip etsin...................

sağol cnm ççoook normaLL doğum oldu benimki fazla naturel yaniii :1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes: dikiş yerleri pet kullanınca 1 gün pişik oldu cidden tekrar hasta bezi aldım komik duruyor ama olsun iileşene kadar idare etcez artık....bana 2 hafta sonra gel dediler inan kaç dikiş var bende merak ediyorum kaç kez sordum sölemedi cadı karılar...:mymeka::mymeka::mymeka:

u2remcimm canım yaa Allahım analı babalı buyutsun bebeğinii.allahım bizede göstersinn inşallah bizimde çok kolay olur doğumumuz kaç kılo doğdu zeynebin.ultrasyondaki ölçümler yanlış diyolar doktorunun soylediği kılodamıydı bebeğin?

sağol cnm darısı başınıza ...zeynep 3400 gr 51 cm doğdu...bir hafta önceki doktor kontrolümüzde 3300 gr ve 50 cm görünüyordu çok fazla sapma olmadı bizde ama dr.dan dr.a değişebilir bu...ilk günler kilo kaybedior bebişler [bizim kuzu da 100 gr vermiş şimdidenn...

u2rem canım çok sevindim, prensesinin iyi olmasına, ve de doğumunun rahat geçmesine. şehir dışındaydım,(bol bol yüzdüm) o yüzden tebrik edemedim seni. tebrikler, allah analı babalı büyütsün tatlım...darısı başımıza:)

kızlar bu dikiş olayı kafamı karıştırdı ben geçen hafta dikişlerim alındı demiştimya 5 tanesini aldı doktor dıştakiler yani dedi, 2 tanede düşmüştü daha önce,bi de içtekiler kendiliğinden düşer dedi kaç tane var ki toplamda dedim çok dedi...oysaki ebeler az demişti...anlamadım nasıl insanların hiç dikişi olmuyor veya 1-2 dikişi oluyor...bilen var mı?kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

senin adına çok sevindim arkadaşım. Allah herkese böle kolay doğum nasip etsin. Allah yavrunu size bağışlasın.

kızlar önceden doğuma gün sayıyorduk artık 40 ımızın çıkması için gün sayıyoruz...40 ından sonra öyle olur böyle olur herkes bişeyler söylüyor herkes kendince uzman ya.naniknaniknaniknaniknaniknanik..neyse şu mucizevi 40.günümüzün dolmasına 19 gün kaldı....coksekeriremsu:sm_cool:coksekeriremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…