• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeynep Im Meleğim Kollarimda.....

u2rem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
2.749
1
0
- Yurtdışı
sonunda bende doğum hikayemi sizlerle paylaşıyorum...

biliyorsunuz son zamanlarda sancılarım vardı sağolsun doktorum da bunların yalancı sancılar olduğunu kendini erken doğacak diye şartlandırma diyordu...lülülülülülüen son 25 haziranda nst kontrolüne gitmiştim gene aynı şeyi sööledi eve gönderdi...daha vakti var demişti 1 hafta sonra kontrole çağırdı...ben o gece hem kıvranıyorum hemde bunlar yalancıysa gerçeği nasıl olurki acep diye düşünüyorum:1shok: neyse sabah ettim bööle...buraya geleyim dedim listeyi yeniledim güç bela iki büklüm...dr.u aradım kasılmalarım çok fazla dedim dayanamıyorum...sertleşmende çoksa gel muayenehaneye dedi...eşimi aradım ...saat 12 de eşimin isteğiyle valizi de alıp evden çıktık dr. beni gene eve göndercek die düşünüyorum ben tabi..nst ye bağladı bide çatı muayenesi yapalım dedi...sonunda yakalandım kurtuluş yokkk...çook güzel dedi...hemen hastaneye yolladı bizi...kendisi de öğleden sonra gelecekti...açıklık varmı dedim çook güzel diyor..heyecanlanmayalım die heeralde.....neyse 13.00 de hastaneye gittik.doğumhane de ebeler kontrol etti...8 cm açılmam varmış...:1shok:
lavman yapıldı...aman ıkınma tualette sen olayı bitirmişin dediler..sadece bebeğini kucağına vercez dediler...suyum patlatıldı..10 dk daha nstye bağlandım...10 dk hiç geçmedi inanın sancılarım dahada artmıştı...iki kez ıkın doğuma alcaz dediler...14.00 de doğuma alındım 3 kez daha ıkındım ve saat 14.30 bebeğimle ilk gözgöze geldiğimiz anı tabir edebileceğim bir duygu yok...iş meslek kariyer para ya da önem verdiğimiz her ne varsa hayata dair bu minik iki gözden daha önemli olamaz dedim...senağlama öyle tatlıydıki anlatamam maviş maviş bakan bir çift minik göz...benim dikişlerim atılırken bebeğim yıkanıp giydirildi...normal doğumun avantajları bi yandan ebelerle sohbet ediyorum bi yandan bebeğimi izlliyorum...bebeğimi kucağıma verdiler tekerlekli sandalyeyle odamıza gittilk..herkes şok bu kadar kısa zamanda beklemiyordu kimse...Allah herkese nasip etsin kızlar ....hepiniz aklıma geldiniz o an ve dua ettim hepinize...şimdi dikiş yerlerim acıyor ama dayanamıyacak bişey değil...Rabbim kimseye dayanamayacağı acı vermezmiş.normal doğumu kesinlikle tavsiye ediyorummmm..
ŞenizŞenizŞeniz

Tebrik ederim canım a.s.
Rabbim isteyen herkese versin işallah (amin)
Allah analı babalı büyütsün :1hug:

Canım yaaa gözün aydın tekrar... Allah analı babalı büyütsün... biraz daha sıksaymışsın bilgisayar başında doğuracakmışsın valla... kaç dikiş atıldı sana? o kadar açılmaya rağmen kesiyorlar mı yine de yaaa.. offff... ama sen hepimize güç verdin.. sonuna kadar normal diye diretecem :))) duaların için çok sağol... prensesisin ensesinden kokluyorum...

canim Allah Anali Babali Büyütsün Of Of Darisi Bizim Başimiza Inşallah Bende Normal Doğum Yaparim çok Istiyorum O Yazdiğin Anlari Bende Tek Tek Yaşamak Istiyorum Allah Inşallah Nasip Eder

canim Kaç Tane Gecelik Kullandin Doğuma Giderken En çok Neler Lazim Oluyo Bizleri Bilgilendirirsen Seviniriz Haa Kaç Tane Hasta Bezi Kullandin?

:dance: :dance: :dance:
cokk tebrik ediyorum canım seni...güle güle büyütürsün inşallah zeynebini..
a.s. a.s. :nazar: :nazar:

Canım tebrik ederim gözün aydın...Allah analı babalı büyütsün zeynebini.....

canım tekrar gözün aydın.sırayla doguranları kaybediyoruz nete eskisi gibi giremiyorsunuz bebek emzirmekten aman olsun bebişlerimize allah saglık uzun ömür versinde gerisi önemli degil,tekrar geçmiş olsun en kısa zamanda :emir_bebek:zeynep bebegin resimlerini bekliyoruz

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün bebeğini rabbim tüm kötülüklerden korusun onu benım için kokla zeynebi
normal doğum daha iyi cunku bebeğinin gelişini hissediyorsun vede bu bambaşka bi duygu veriyor anneye herkesede tavsiye ederım normal doğumu

çook çok güzel,.çok sevindim canım tebrik ederim
hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün
ne hayecanlısınızdır,mutlusunuzdur şimdi...darısı başımıza

canım gozun aydın olsun....rabbim bebişini sana ve babasına bagıslasın...
rabbim herkeze seninki gibi dogum nasip etsin...

canim benim senin adina cooooook sevindim .. allah anali babali büyütsün..
zeynep bebegi kocaman kokla benim icin .. darisi basimiza ..
okurken tüylerim diken diken oldu ..
allah isteyen herkese nasip etsin bu muhtesem duygulari .. mucxxxxxxxxxxxx

Canım benim ya ne güzel kolay bir doğum olmuş. Darısı başımıza. Bebişin ne güzel kollarında. Tekrar Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı birevlat olur inşallah.

canım benım yaa mutlulukların en güzelını yaşıyorsun şimdı tebrık ederımmm senı rabbım analı babalı büyütsun....

canım ne güzel çok kolay bi doğum yapmışsın.keşke hepimiz senin gibi rahat doğursak.gözünaydın allah uzun ömürler versin bebeğine.bu arada kaç kilo doğdu canım doktorunun söylediği ile uyuşuyormuydu.epidural yapıldımı,gecelik,pijama hangisini kullandın.:1hug: bize tecrübelerini aktarırmısın canım.

CANIM GÖZÜNÜZ AYDIN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN. ALLAH ZEYNEP BEBEGINIZI SIZE BAGISLASIN. COK TATLI MASALLAH :nazar::nazar::nazar: KENDINE VE BEBEGINE IYI BAK...

Back