zeynebimin sol böbreğinde taş çıktı

çok çok üzüldüm.allah acil şifalar versin minik kuzuya inşallah.çok geçmiş olsun canım.

çok üzüldüm canım büyük geçmiş olsun işallah çabucak atlatırsınız

canım çok geçmiş olsun kıyamam ben ona yaa küçücük canıyla,umarım en yakın zaman da atlatır zeynep ve iyi haberlerini alırız burdan

çok üzüldüm canım geçmiş olsun daha çok küçükler ama Allah dermansız dert vermesin.Zeynep inşallah kısa sürede iyileşir

idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanıyoruz
dün tesadüfen altını değiştirirken çişini yaptı
hemen avucumu tuttum altına birazını yakaladık ve doğru tahlile
temiz çıkmış yani lökosit falan az çıkmış ama bu bizim için bir veri değil
çünkü antibiyotiğin 3.gününde yapıldı bu tahlil tabi az çıkacak
asıl hastalandığı zaman yapmak lazımdı neyse buna da şükür

salı günü bir prof.dan randevu aldık yazanesine götürcez
çocuk nefroloğu değil ama burada üroloji bölüm başkanıymış
3 ağusatostada çocuk nefrolojisinden gün aldık o da bakacak
umarım herşey düzelir ya hiç bir bebek hasta olmasın

zeyneple ezan okunurken hep dua ederdik annecim hiç bir bebek hasta olmasın Allah tüm bebişleri tüm kötülüklerden korusun diye sonra da amin derdik o da sanki anlıyomuş gb kendince sesler çıkartırdı şimdi gene dua ediyoruz ama bu sefer içimden çığlık ata ata ağlamak geliyor

merhaba symslow. öncelikle geçmiş olsun. aynı problem benim bebeğimde de var. bebeğim 16 şubat doğumlu ve 5 aylıkkken kilosu 6 kiloydu yani senin dediğin gibi kilosu zayıf. idrar tahlili 2 kere yapıldı hiçbirşey çıkmadı. dr rutin kontrol için batın ultrason çekelim dedi öylesine ve sol böbrekte en büyüğü 4 mm olmak üzere bikaç tane taş gibi bişey çıktı çok moralim bozuk ve ne yapacağımı bilmiyorum .birde kızımın idrarı bu ara hep sapsarı. bana dr sonucu gösterdim sonra kaybolabilirde dedi. ben de multitabs vitamin ve ferro sanol kullanıyodum bunlar kullanılmayacak mı ve bu durum ilerisi için tahlikeli mi acaba?bir de dilek adlı arkadaşın da aynı problemi oldğunu yazmışsın onun bebeğinde ne gibi beliritler var ve dr kontrolü sonucu neler yapıyor bebeği için?

pembişcim sana özel mesaj attım canım benim adım zuhal sormak istediğin bir şey olursa beni arayabilrisin umarım kızlarımız bu taşları çarçabuk düşrürler de biz de mutlu oluru z

Cok uzuldum canim cok cok gecmis olsun insallah bebisin atlatir bu kötu gunleri , dua edicem sizin icin

canıım çok geçmiş olsun. rabbim şifa versin inan çok üzüldüm. kendi evladım gibi yazılarını.
okudukça içim acıdı. inşallh zeynep en kısa zamnda saglıgına kavuşur

teşekkürle kızlar iyi dilekleriniz ve dualarınız için 4 ağustosata randevumuz beklemek belirsizlik herkesten bir şey duymak beni çok yordu

kimi diyor bizim bir tanıdığın vardı taşı çoğaldı yok büyüdü yok düştü kimi diyor düşüremedi böbreği çürüdü inanın kafam davul gibi

salı günü üroloji profuna götürcem ayın 12 de de çocuk nefrolojisine

çocuk nefrolojisinde proflar bakmıyormuş benim içime sinmedi bari üroloji profuna da göstereyim dedim
şimdilik gelişmele bu kadar

canım cok gecmış olsun yuce mevlam şifalar versın bebegıne benım oglumun böbreklerındede kum varmış dun ögrendım bende cok üzgunum doktor bol bol su ıçır atar dedı ama ınsallah bıdaha tekrarlamaz benım oğlumun doguştan sanırım doğuştan ıdrar yollarında enfeksıyon ve böbreklerınde kalsıyum cıkmıştı tedavı etırdık bıseyı kalmamıştı ama ıdrarında kıremıt rengı leke gelıyodu bazen doktorumuz ıdrar tahlılı ıstedı ıdrarında 3 4 kalsıyum oksalat krıstellerı var yazıyodu oda kummuş işte ama benım bebgımın bı huzursuzlugu aglaması falan yok kılosu falanda gayet ıyı anlayamadım ya ....gercı kumla taş cok farklı ALLAH ımdan tek dılegım şifa versın yavrularımıza ınşallah senın bebegınde bıran önce atlatır bu gunlerı........

canım amin diyorum başka birşey demiyorum
benim kızımın da idrarında kum çıktı doktor kalsiyum fazlalığı ya da ürik asitten dolayı olabilir dedi bazen de anne sütü de yapabiliyormuş
bakalım tıp fakültesinde anlaşılacak herşey

ınaşallah hersey bıran önce yoluna gırer duzelır bebeklerımız .....bende anne sutunun yapabılecegını duymuştum kafam okadar karıştıkı kum taş yaparmı kumu dusurduktrn sonra yıne tekrarlarmı ömur boyumu böyle sürücek süreklı atıp yınemı kum yapıcak vucut .......kafamçokkarıştı:teselli::çok üzgünüm:hep bunları düsünuyorum ama sükredıyorum mevlama allah cözümü olmayacak derter vermesın allah herkesın yavrularını annelerıne babalarına bagışlasın

canım giremedim uzun zamandır,şimdi gördüm konuyu çok geçmiş olsun hayatım.inşallah en kısa sürede atlatır.fakülteye ne zaman götüreceksin?

symslow canım cevap verirsen sevinirim çünkü aynıu sorunu bende yaşıyorum şu anda bebeğimde 2 mmm lik taş var..Çok üzgünüm..

:çok üzgünüm:sana özel mesaj attım zuhalciğim antalyada yaşıyorum aynı sorunu yaşıyoruz akdeniz ünüversitesine götürüyoruz bizim randevumuzda çocuk nefrolojisi 20 ağustosta benim bebeğimin çişindende yavru ağzı pütürlü bişeyler geldi ve neticede dr kum düşürdüğünü söyledi ultrosonda sol böbrekte 2 mm lik taş çıktı şu an için dr bol su içirmemi söyledi şu ana kadar 10 günde 5 lt lik su bitirdi suylada düşüyormuş bazen 5 mm nin altındaki taşlar.

şo prof un ismini banada mesaj atarsan sevinirimBirde senden ricam muayeneye götürdükten sonre neler dediğini dr nun bizede yaz ayrıntılıca ki bizde öğrenip bilgilenelim nasıl bir yöntem izliyceğini.Bende çok üzgünüm sanada geçmiş olsun arkadaşım acil şifalar dilerim.

rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah.....

canım sana özel mesaj attım ama sen görmedin sanırım akşam girmişin foruma benim de sana sorularım olmuştu cevaplarsan sevinirim telefonumu yazdım görüşebiliriz

böbrek rahatsızlığı olan tüm arkadaşlarıma 1saatte agrı tamamen kesilecek kum ve idrar yolu iltihabı ise 1 günde taş ise en fazla 3 günde çok büyük taş ise en fazla 7 günde hiç farketmeden düşüreceksiniz dünyada inanın tek para almayız kendiniz göreceksiniz reklamımızı kendiniz yapacaksınız yardımcı olmak için her kese gönderebilirim ve doğal her kese geçmiş olsun gayebitkiselcomdan telefonla ulaşabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…