Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım cok gecmış olsun yuce mevlam şifalar versın bebegıne benım oglumun böbreklerındede kum varmış dun ögrendım bende cok üzgunum doktor bol bol su ıçır atar dedı ama ınsallah bıdaha tekrarlamaz benım oğlumun doguştan sanırım doğuştan ıdrar yollarında enfeksıyon ve böbreklerınde kalsıyum cıkmıştı tedavı etırdık bıseyı kalmamıştı ama ıdrarında kıremıt rengı leke gelıyodu bazen doktorumuz ıdrar tahlılı ıstedı ıdrarında 3 4 kalsıyum oksalat krıstellerı var yazıyodu oda kummuş işte ama benım bebgımın bı huzursuzlugu aglaması falan yok kılosu falanda gayet ıyı anlayamadım ya ....gercı kumla taş cok farklı ALLAH ımdan tek dılegım şifa versın yavrularımıza ınşallah senın bebegınde bıran önce atlatır bu gunlerı........teşekkürle kızlar iyi dilekleriniz ve dualarınız için 4 ağustosata randevumuz beklemek belirsizlik herkesten bir şey duymak beni çok yordu
kimi diyor bizim bir tanıdığın vardı taşı çoğaldı yok büyüdü yok düştü kimi diyor düşüremedi böbreği çürüdü inanın kafam davul gibi
salı günü üroloji profuna götürcem ayın 12 de de çocuk nefrolojisine
çocuk nefrolojisinde proflar bakmıyormuş benim içime sinmedi bari üroloji profuna da göstereyim dedim
şimdilik gelişmele bu kadar
canım cok gecmış olsun yuce mevlam şifalar versın bebegıne benım oglumun böbreklerındede kum varmış dun ögrendım bende cok üzgunum doktor bol bol su ıçır atar dedı ama ınsallah bıdaha tekrarlamaz benım oğlumun doguştan sanırım doğuştan ıdrar yollarında enfeksıyon ve böbreklerınde kalsıyum cıkmıştı tedavı etırdık bıseyı kalmamıştı ama ıdrarında kıremıt rengı leke gelıyodu bazen doktorumuz ıdrar tahlılı ıstedı ıdrarında 3 4 kalsıyum oksalat krıstellerı var yazıyodu oda kummuş işte ama benım bebgımın bı huzursuzlugu aglaması falan yok kılosu falanda gayet ıyı anlayamadım ya ....gercı kumla taş cok farklı ALLAH ımdan tek dılegım şifa versın yavrularımıza ınşallah senın bebegınde bıran önce atlatır bu gunlerı........
ınaşallah hersey bıran önce yoluna gırer duzelır bebeklerımız .....bende anne sutunun yapabılecegını duymuştum kafam okadar karıştıkı kum taş yaparmı kumu dusurduktrn sonra yıne tekrarlarmı ömur boyumu böyle sürücek süreklı atıp yınemı kum yapıcak vucut .......kafamçokkarıştı:teselli::çok üzgünüm:hep bunları düsünuyorum ama sükredıyorum mevlama allah cözümü olmayacak derter vermesın allah herkesın yavrularını annelerıne babalarına bagışlasıncanım amin diyorum başka birşey demiyorum
benim kızımın da idrarında kum çıktı doktor kalsiyum fazlalığı ya da ürik asitten dolayı olabilir dedi bazen de anne sütü de yapabiliyormuş
bakalım tıp fakültesinde anlaşılacak herşey
:çok üzgünüm:sana özel mesaj attım zuhalciğim antalyada yaşıyorum aynı sorunu yaşıyoruz akdeniz ünüversitesine götürüyoruz bizim randevumuzda çocuk nefrolojisi 20 ağustosta benim bebeğimin çişindende yavru ağzı pütürlü bişeyler geldi ve neticede dr kum düşürdüğünü söyledi ultrosonda sol böbrekte 2 mm lik taş çıktı şu an için dr bol su içirmemi söyledi şu ana kadar 10 günde 5 lt lik su bitirdi suylada düşüyormuş bazen 5 mm nin altındaki taşlar.
şo prof un ismini banada mesaj atarsan sevinirimBirde senden ricam muayeneye götürdükten sonre neler dediğini dr nun bizede yaz ayrıntılıca ki bizde öğrenip bilgilenelim nasıl bir yöntem izliyceğini.Bende çok üzgünüm sanada geçmiş olsun arkadaşım acil şifalar dilerim.
rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah.....