zeynebimin sol böbreğinde taş çıktı

symslow

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2008
1.183
4
yavrum 8 gündür ateşliydi kahrolası idrar torbalarına bir türlü çişini yapmadı doktor kakası temiz,kan tahlili temiz idrarı getirin bakalım dedi hep.ateş dişlerdendir dedi ama öyle değilmiş kafam attı başak bir özel hastanenin çocuk doktoruna götürdüm bu çocuk çok zayıf dedi 6 aylık bir bebeğin normalde 8 kilo olması gerekir bu ise 6 kilo dedi

böbrek ultrasonu isteyeceğim dedi
böbrekte sorun varsa kilo almazmış yeni öğrendim
çektirdik
sol böbrekte 2,5 mm lik taş varmış
şu an bunları yazarken bile ağlıyorum
bugün tüm gün ağladım yavrumu kokladım durdum öylece
taş var dediği anı hafızamdan silemiyorum

doğuştan da olabilirmiş sonradan da vücuttaki fazla calcium mikatrı da sebep olabiliyormuş
d-viti ve ferro sanolu kesti d-vit taş oluşumunu hızlandırıyormuş ferro da hastayken verilmiyormuş
bunları öbür doktor niye söylemedi
kilo almayışını niye bu kadar tolere etti anlamıyorum ya

tıp fakültesine sevketti
yarın randevu alıcam
çocuk nefrolojisi bölümüne
akdeniz üniversitesinde var mı bildiğiniz iyi bir doktor araştırın ne olur

bizim için dua edin çok korkuyorum

ay canım okuyunca üzüldüm...
Allah şifalar versin yavruna ..
Allah beterlerinden korusun..
ınşallah iyi bir dr.a denk gelirsinizde sorununuz sağlıkla hayırlısıyla çözülür.

canım benim çok geçmiş olsun ama bildiğim kadarıyla bizim burda dilek 83 vardı onun kızındada çıktı bol su içir mutlaka tedavisi vardır canım moralni bozma tabiki dularımız seninle hiç üzme kendini iyi olcak zeynep

ah canim beniiiim,ŞenizRABBIM acil sifalarini versin iyisallah))):Saruboceq::Saruboceq:

Canım çok geçmiş olsun bu konuda Dilek83 ile irtibata geçsen onun bebeğinde de vardı taş en azından yapılan tedavileri karşılaştırmış olursunuz .O ankara da gerçi ama belki tavsiye edebileceği bir dr. vardır .
Üzülme demek isterim ama nasıl söyleyecek pek birşey bulamıyorum canım inşşallah en kısa zamanda tedavi sonuç verir Eğer ulaşamazsan Ben Dilekle konuşur telini iletirim sana allahım şifa versin kuzuna

Canım çok geçmiş olsun inş. en kısa zamanda düzelir Zeynep moralini bozmaman gerek herkesin başına gelebilir hayatım Allah beterinden saklasın kuzucuklarımızı acil şifalarrr

ay canım çok geçmiş olsun kuzuya kıyamam anlatamıyoki derdini, o doktorlara :eek:klava: en kısa sürede atlatır inşallah

geçmiş olsun canım.inşallah düşürebilir taşını.yavrum kimbilir nasıl ağrısı oluyordu.

geçmiş olsun canım benim kıyamam ben tatlıma yaa Allah şifa versin canım güçlü ol kendini bırakma Allah daha büyük dert vermesin geçicek canım yaa bak güçlü bebişin nede kolay atlatıcak üzme kendini....Allahım korusun onu :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

geçmiş olsun zuhalcim şimdi burda doktorunuza iki çift laf etmeniz lazım bence
çocuğun ne zamandır ateşi var diş diş deyip başından savuyor
yazık ya yavrum ne zamandır acı çekiyor
inşallah en yakın zamanda atlatırsınız

Çok üzüldüm,inan gözlerim dolu dolu oldu,inşallah en kısa zamanda atlatır yavrun,çok minikler,dertlerini de anlatamıyorlar,keşke Dr.unuz daha önceden bilebilseydi.

ahh yavruum çok çöok geçmiş olsun Alşlah şifa versin inşallahhh

canım inanmıyorum ya bu doktorların sorumsuzluklarına heleki bu bir bebek olunca normalden on kat daha dikkat etmeleri gerekir ....
inşallah tez zamanda iyi olur bebişin...çok büyük geçmiş olsun...

zuhalcim çok şaşırdım ya
yavrucağın tahlile idrar verememesi de ondan mı kaynaklanıyordu acaba

ya ben böyle drların hepsini ismen ortaya dökmekten yanayım
onlar da sorumsuzluklarının cezasını çeksinler ne bu böyle yaa
ama bir yerlere şikayet etmek de çözüm değilmiş
çünkü hiç bir dr diğeri aleyhine ifade vermezmiş o da drlar arasında raconmuş yani

kendini geliştirmekten aciz sinir bozucu insanlar
insan hayatını nasıl bu kadar basite indirgiyorlar anlamıyorum

zeynepçim en kısa sürede iyileşir inşallah canım

canım benim ya çok geçmiş olsun.yaa okurken bile çok fazla üzüldüm etkilendim canım.allahım şifalar versin allah daha beterinden korusun canım.çok geçmiş olsun.dularımız sizinle.

sağolun arkadaşlar iyi dilekleriniz için
zeynep idrar yolları enfeksiyonu olmuş bu yeni doktor çok az çiş yapıyor idrar tahlili veremedik ama çiş yaptıktan sonra vajinanın üstünde bir takım şeyler oluyor dedim adam bana yavru ağzı renkli noktacıklar mı dedi ben hemen evet dedim
tahlili beklemicem antibiyotiğe başlıyoruz dedi
2 günde ateşi düşmezse de iğneye döneriz dedi
ateşi bugün sabah 38,5 tu duş aldırdım bir tane paranox fitil koydum
öğleden sonra da bir kaşık calpol verdim gene yükselince
yarın da düşmezse cumartesi iğneye başlayacağız
işte böyle kızlar dualarınızı esirgemeyin Allah bütün yavruları korusun içi sırada benim yavrumu

bu arada öbür doktora kalsaydık bize tatile gidebilirsiniz bile demişti zeynebin ateşli olma durumunun 2,günü götürdüğümüzde
yani verilmiş sadakamız varmış gene de
şimdi iyi bir çocuk nefroloğu araştırıyoruz
ankarada hacettepede bölüm başakanı varmış dileklede görüştüm o da ona götürüyormuş
ama biz antalyadayız tedavinin iyi olmasının önemli kısmı da yakın olmasıdır diye düşünüyorum malesef akdeniz tıpda profların özeli yok
karar veremiyorum ankaraya mı götürsem bir de burada taaaa 26 ağustosa gün verdiler
Allah yardımcımız olsun

canim benim yaa kiyamam ben bebiseee cok gecmis olsun
rabbim acil sifa versin cnm dualarimiz sizinle

X