zeynebe dua edermisiniz...

annemden 1100
benden 600 daha
ilkokula giden kızımdandan 15 tanecik :)

gelişmelrden haberdar edin bizide

Rabbim dualarımızı kabul etsin, minik yavruyada acil şifalar versin, bizide evlatlarımızın acısıyla ve hastalığıyla sınamasın inşallah

6 . hatımımız 44.092
allah razı olsun mınıcık kızınızdanda allah kımseyı evladıyla sınamasın

bızım topıkte yazdım ama burayada ekleyeyım
hepınızden allah razı olsun
şımdı şenayla konuştum herkese çok teşekkür edıyor ınanamadı rakamı duyunca çok sevındı herkesten allah razı olsun sızın dualarınız yeter dedı,gece uyumamışlar çok ağlamış mınığımız ve yatmak ıstemıyormuş,dr. hızlansın sonucu alabılsınler dıye maıl atmış büyük ıhtımal cumartesı günü sonuç bellı olacakmış(hayırlın haberlerle ınşallah)bu akşam ızınlı eve çıkacaklarmış ve cumartesı tekrar hastaneye döneceklermış çıkan sonucada göre
allahım sen şıfasını ver yarabbım

100 daha okudum..ayy inşallah iyi sonuçlar gelecek....o minicik beden kalkıp koşup oynayacak..çok inanıyorum ben...yer gök dua demişler bu kadar yakarışı duyacak allahım...

ben 100 daha okudum,öğretmen arkadaşım da 200 okudu Allah'ım kabul etsin cümlemizin dualarını.

allahim acil sifalar versin insallah ,kalbimiz onunla tekrar eski sagligina kavusur biran önce melegim canimya :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…