zeynebe dua edermisiniz...

face de gördüm topikten haberim yoktu.çok üzüldüm yanibi lokmacık bebek,Allahın takdiri ama rabbim hiçbir anneyi böyle imtihan etmesin çok acı hele zavallı anacığınının durumunu düşünemyirom,yalnız bizim tehlillerimizde hocalarımız sadece la ilahe illallah olarak yapıyoruz bunu son adedi 70,000 .de la ilahe illallah muhammeden rasullah diyerek duasını getiryor,tam eminmisiniz o şekilde çekileceğinden ben yatsıdan sonra çekicektim ama tam emin olamadım.

Açıkçası bende bu sekilde biliyorum ama , burda yazılana uygun okudum..
İkiside fark etmez bence, bu kdr insan dua ettik, inş kabul olur, inş..

iste ben buna derim birlik beraberlik......... akin akin gelsin yasinler.... gelsin tevhitler......... hatimler....... Rabbim bu dualari hatmi serifleri bosa cikarmaz minigimize sifa veriri inslalhhhhh.............

DEVRıM arkadasımızdan alıntıdır.
Biyopsinin sonucu geç de çıkabilirmiş 10 gün dedi ama kendi dr.ları erkene alacakmış...........

GÜZEL HABER Şenay ın dediğine göre böbrekte bulunan o kitle adını hatırlamıyorum % 90 - 95 düzelme ihtimali olan bi şeyniş. Ama Zeynep inkinde kireçlenmede var diye doğru tedavi uygulamak için biyopsi yapılıyormuş............

Doğum lekesinin olduğu yeri genel olarak kontrole götürüyormuş...Bu sefer tarih gelmiş ama tayin şu bu derken ertelenmiş.
Muayenehaneden aramışlar..Allahtan ki dr. sadece orayı değil karnını da izlemiş aletle...O. zaman anlaşılmış....Elle muayenede de ele geliyormuş...

Back