zeynebe dua edermisiniz...

Allah'ım inş düzelir, yarabbim çok büyüksün..zeynep bebeğe şifasını ver rabbim:Saruboceq: Güzel Allah'ım kimseyi evladı ile imtihan etmesin :Saruboceq:

kızlar annem dün 73000 tane okumuş komple bağışlarlarsa sevinirim dedi.70000 önce bitirmiş 3000 de en son namazanda okumuş.allah acil şifalar versin inşallah biran önce düzelsin kuzumya

kızlar annem dün 73000 tane okumuş komple bağışlarlarsa sevinirim dedi.70000 önce bitirmiş 3000 de en son namazanda okumuş.allah acil şifalar versin inşallah biran önce düzelsin kuzumya

allah razı olsun annenden ne muradı varsa versın
5 . hatım olarak annenınkını sayalım 3.000 de 6 hatıme ekledım
6. hatım 36.167 sayısı

Allah razı olsun canım annenden...
seher arkadaşının annesinin hatmini bozmayalım...6.hatime 3000 ekleyelim...
o tek başına bir hatim olsun...

Allahım ŞÜkÜrler olsun zeynebımızden ıyı haberler var.....allahım sana aÇılan ellerı boŞ dÖndÜrme yarrabım ŞÜkÜrler olsun buda bıŞeydır kı %95 Çok Çok ıyı bır oran Çok sevındım allahım devamını getırsın tez zamanda kurtulsun kuzucum bu pıs hastalıktan

makbule teyze ve kızkardeŞı toplam 4.000 tesbıh arkadaŞlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…