zeynebe dua edermisiniz...

rabbim sifasini versin onu kardesin den ayirmasin insallahhhh.burdan sevincimizi de haykirmak nasip olsun insallahhhhh.hic tanimasamda .görmesende.güzümün önünde minik bir zeynap var dün bu sayfayi gördügümden beri.rabbim bu kücük melegin sifaini versin insallahhhhhh

Gülşen ben gündüz bakamıyorum,sayıları saymaya yardım etmek isterdim canım ,ama pek bir iş yarayamıyorum .

elif ne demek canım kim müsaitse onunla devam edeceğiz yola inşallah...
2 kişi olmak doğruluğu teyit için iyi oluyor
yarın ola hayrola

Çok afedersiniz ben ne yapıcağımı nasıl yapıcağımı bilemedim her tespih tanesine la ilahe illahlah muhammedün resullullah mı diyeceğiz sadece .Allahım şifa versin kimseyi evladıyla sınamasın Dualarımız Zeynep bebek için

dün gece 500 tane okuyacağım demiştim toplam 2600 tane çektik ailecek. okudukça tekrar yazarım. sayıyı bilen varsa yazsın geçmeyelim.

Evet canım öyle diyeceksin ve kaç tane dediğini buraya yazacaksın
birde Zeynep bebekin bur an önce iyileşmesi diye niyet edeceksin
allah razı olsun

Kizlar ben duami ettim - zeynep icinde niyet ettim ama tespihsiz yaptim, evde tespihimiz yok! yürekten gelmesi yetmez mi ??

face de gördüm topikten haberim yoktu.çok üzüldüm yanibi lokmacık bebek,Allahın takdiri ama rabbim hiçbir anneyi böyle imtihan etmesin çok acı hele zavallı anacığınının durumunu düşünemyirom,yalnız bizim tehlillerimizde hocalarımız sadece la ilahe illallah olarak yapıyoruz bunu son adedi 70,000 .de la ilahe illallah muhammeden rasullah diyerek duasını getiryor,tam eminmisiniz o şekilde çekileceğinden ben yatsıdan sonra çekicektim ama tam emin olamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…