• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zevkli hanımlar önerilerinize ihtiyacım var!

truf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
3.236
8
116
41
Diğer
merhaba kızlar yeni bir mutfak yaptırıyorum. reginanın diana modeli.
mutfak dolapları :beyaz. cam kapak yok. mat beyaz.
mutfak tezgahı : siyah üzeri ayna parçacıklı siyah granit (çimstone)
tezgah alnı için şu ikisi arasında kaldım (damla modelleri aynı ama farklı marka olduklarından ikisinide ekledim. siyah beyaz olacak sadece renk yoğunluğunu kendimiz ayarlayabiliyoruz) yardım edermisiniz hangisini yaptırsam?fisfisfis

damla2.jpg

dikdrtgen.jpg

damlaiim.jpg

merhaba kızlar yeni bir mutfak yaptırıyorum. reginanın diana modeli.
mutfak dolapları :beyaz. cam kapak yok. mat beyaz.
mutfak tezgahı : siyah üzeri ayna parçacıklı siyah granit (çimstone)
tezgah alnı için şu ikisi arasında kaldım (damla modelleri aynı ama farklı marka olduklarından ikisinide ekledim. siyah beyaz olacak sadece renk yoğunluğunu kendimiz ayarlayabiliyoruz) yardım edermisiniz hangisini yaptırsam?fisfisfis

damla2.jpg

dikdrtgen.jpg

damlaiim.jpg

ben kareli olanı begendim benim mutfağımda öyle gelenler çok beğeniyor
yuvarlak hoş değil dağınık görünüyor bana göre
birde beyaz dolap riskli her an temiz tutmak mesele bende metalik gri yaptıracağım beyaz eşyayıda metalik gri buzdolabı ile yeniliğeceğimzemuszemus

ben kareli olanı begendim benim mutfağımda öyle gelenler çok beğeniyor
yuvarlak hoş değil dağınık görünüyor bana göre
birde beyaz dolap riskli her an temiz tutmak mesele bende metalik gri yaptıracağım beyaz eşyayıda metalik gri buzdolabı ile yeniliğeceğimzemuszemus

beyaz dolap siparişini verdik bile canım. temiz tutmaya çalışıcaz artık.
bulaşık mak. ve buzdolabı dışındakileri ankastre yapıcaz. dolaplar beyaz onlarda beyaz kötü durmaz diye onları değiştirmeyeceğiz zaten yeniler

ayrıca teşekkürler kızlar

başka fikir veren yokmu hadiii

canım bende yenı mutfak yaptırdım benımkı parlak beyaz grı cımston ara fayans da varya kafayı yedık resmen bayaz cam mozaık yaptırdım ve gercekten ugrastıgıma degdı bence sen de duz renk yaptır bır akadasımda gordum aynı senın gıbı sıyah cam mozaık yapmıstım ben bıraz sade sevıyorum belkı o yuzden duz renk derım ben
ayrıca beyaz dolabın temızlıgı sanıldıgından cok daha kolay koyu renk kırı su lekesını parmak ızıznı daha cok bellı edıyor kolay gelsın....

teşekkür ederim arkadaşlar sipariş olarak söyledil bakalım bayramdan sonra takılacakmış mutfak

mutfagınızı yaptırdınızmı nasıl oldugunu cok merak edıyorum bır fotosunu koyabılırsenız cok sevınırım

Açıkcası mutfagınızın resimlerini koyarsanız bizim için de alternatif olur

Ben ortadakini yani kare kare olanı beğendim canım. Diğeri çimstonun üzerinde biraz göz yorabilir. Ayrıca çimstonu gölgede bırakabilir.

Back
X