Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insanlar hamile kalabilmek için aylarca hatta yıllırca uğraşıyor. Sen ilişki bile yaşamadan nasıl hamile kalacaksın??? Meryem ana felan mısın?
çok geç olmaz mı yaa 1 hafta olmadan doktora gitsem anlaşılmaz mı ????
kızlar noluuuur bizde bu şekilde ilişkiye girdik bakireyim,vajinaya boşalma oldu uzun süre..nolur çok korkuyorum hamile kalmış olmaktan...hap falan almadım,önlem almadık ne zaman test yaptırmalıyım???? :18:
bilmiyorum ki tam cnm..anlaşılır herhalde ama değilsin ya bakire olupta hamile olunmaz ki
bakırelıkle ılgısı yok bunun tabıkı hamıle kalabılır
bekaret dedıgınız sey kızlık zarı oluyo sanırım doguumda kızlık zarı yırtılan var (esnek yada gerıde oldugu ıcın)
kısaca hamıle kalabılırsınız zevk suyuyla cok dusuk ıhtımalle ama bosalmada bu oran artar
offf çok korkuyorum bi an önce teste gitmeliyim bunu önceden kendim de anlayabilirmiyim????:18::18:
Bildiğim kadarıyla idrarda kum tanesi gibi tanecikler,mide bulantısı,daha fazla uykuya ihtiyaç,fazla akıntı..internetten araştırabilirsin daha fazla belirti için..
ertesı gunu hapının kullanımı zaten kondom yırtılması boşalma durumlarda cıddı durumlarda kullanılmasıdır boşuna hormon dengelerini bozdurup ınsanları hapa yonlendırmeyın.. şeker degıl bu haplar
hayır bişey olmaz ben sağlıkcıyım ve evli bi bayanım bişey olmaz ama sana tavsiyem zamanından önce yaşadığın şeyler ilerde seni rahatsız eder ilerde bence...
bırı bışey danışmış herkes yargılamış yargıya açık bır mekanmı burası bunun ıcınmı yazmış neyse ne bılıyorsan yardım et ayrıcada okadar korkutmak ıcın bırseyler yazılmışkı zevk suyuyla olur felan fılan bu sıtede daha once bırsuru bukonu açıldı kalan oldumu bu konuda hayırr sperm bulaşmada bıle bukadar azken kalma oranı daha bunun yumurtlama gunu var onun ıcerı gırmesı var ne bunlar bırıncı sınıf koşucumu zevk suyu aadına konuşuyrum bu kız neden ertesı gun hapı ıcıp hormonlarını bozsun bıyolojık olarak mumkun degıl bılmıyosun bari korkutma ınsanları bunca hamıle kalmak ıcın uğraşan varken bu şekilde hamıle olunsaydı herkesın 5 10 cocugu olurdu tamam dersını alır yapmaz bıdahada kendını doktor sanıp yargılamak saçma ya ayrıcada o hap herşeye alınıcak bır hap değildir..