Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekarım ama kk bilgilerime dayanarak söylüyorumm çok düşük bir ihtmalde olsa olabilir sanırımm.Arkadaşların dediği gibi ertesi günü hapı alabilirsin eczaneden şuanda yapabileceğin tek şey o gibi gözüküyor.
Birde hanii hayat sizin hayatınız kesinlikle eleştirmiyorum eylemlerinizi yargılamak bana düşmez ama bir çift neden bu şekilde bir ilişkki tarzıını tercih eder anlam veremiyorummm bencee nişanlı veya sevgili vs. sürtünerek ilişki yaşanıyorsa karşılıklı iki tarafta sana güvenmiyorum ben her ihtimale karşı tedbirimi alayım yarın öbürgün ayrılırsak bakire kalmış olurum tarzında düşünülüyor sanırımm. Yanii aslında ha sürtünerek ilşki yaşamışsınız ha normalini yaşamışsınız ben bunda aa sürtnerek olmuş cinsel ilişki değil bu şeklinde bir fark göremiyorum.
Bilemiyorum yaa saçma iştee bencee.Bekarım büyük konuşmayayım ama bu tarzda bir ilşki yaşayacağıma o kadar güveniyorsam kendime normaliini yaşarım sürtünmekte neyin nesii evlilik öncesii ilşkiye karşı bir insanım kişisel olarak , yapanları kınamam ama bu tarz ilşki saçma geliyor iştee
Umarım mutsuz olacağınız bir sonuç oluşmaz.
düsüncelerine katiliyorum...
vAllahi bende birtürlü anlayamiyorum bu sürtünme isini.. artik moda oldu galiba...
Neyse, insAllah hamile degilsindir...
merhaba arkadaşlar çekinerek soruyorum ama nişanlımla(((((sürtünme yoluyla))))) ilişkiye girdik..boşalma gibi bir durum olmadı fakat içeriye temas etmeden yakınlarda zevk suyu bulaşmış olabilir ama vurguluyorum içeri bir temas olmadı sadece sürtünme yolu..cevaplarınızı bekliyorum..
zevk suyu ne ya
her terimi bilirsiniz de gebe nası kalınır bilmezsiniz
allahım yarabbim