- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.866
- 298
merhaba arkadaşlar çekinerek soruyorum ama nişanlımla(((((sürtünme yoluyla))))) ilişkiye girdik..boşalma gibi bir durum olmadı fakat içeriye temas etmeden yakınlarda zevk suyu bulaşmış olabilir ama vurguluyorum içeri bir temas olmadı sadece sürtünme yolu..cevaplarınızı bekliyorum..
merhaba arkadaşlar çekinerek soruyorum ama nişanlımla(((((sürtünme yoluyla))))) ilişkiye girdik..boşalma gibi bir durum olmadı fakat içeriye temas etmeden yakınlarda zevk suyu bulaşmış olabilir ama vurguluyorum içeri bir temas olmadı sadece sürtünme yolu..cevaplarınızı bekliyorum..
Merhaba arkadaşlar aynı durum bende de var. 16 nisanda nişanlımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik üzerime boşalma (özür dilerim) olmadı. 17 sinde regl oldum fakat bu ay çok üzüntülü ve stresli bir ay gecirdim ve daha regl olamadım. hamile kalma durumum nedir.?
yardımlarınıza ihtiyacım var. idrar ile test ne kadar guvenilir ve yapılabilir mi?
bu kadar gecikme normal midir kaç gün daha beklemeliyim.
son adetimin 12. günü erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla bişeyler yaşadık ama tam olarak da dğil vajinanın biraz daha üst kısmındaydı boşalma olmadı ama zevk suyu geldimi gelmedimi bilmiyorum erkek arkadaşım gelmedi benden hiç gelmez bişey olmadı ama ben emin olamıyorum 5 gündür çok stes yaptım konusmuyorum sürekli ağlıyorum her saniye aklımda adet de olamadım 2 gün geçti adetim çok korkuyorum sanki bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum piskolojik midir yoksa hamile olabilirmiyim test yapmayada korkuyorum=(
asil asilmasi gereken bu evlilikten once olmaz yok oyle olmaz boyle olmaz muhabbetleri. iki insan birbirini gercekten seviyorsa nikahtan onceydi sonraydi oyle oldu boyle oldu seylerini cok fazla dusunmemesi lazim. bastirdigimiz icin duygu ve isteklerimizi vajinusmus kayniyor ortalik. diyelim ki boyle birsey oldu ve kadin gebe kaldi; asil sikinti bunu geleneksel olarak uzerinde yogun baski oldugu gerdek gecesinden once yapmasi degil, tanri^nin armagani olan olasi bir bebege ve annesine (bakin babasina degil) yapilacak olan toplum baskisidir. yillarca duygularini bastir bastir, ondan sonra bir gecede hadi serbest.
ama bebek dusunulmuyorsa ve cinsel yakinlik olacaksa, mutlaka hem cinsellikle hem de korunma ile ilgili bilgilenmek elzem.
:)) korkma bisey olmaz...
kızlar noluuuurbizde bu şekilde ilişkiye girdik bakireyim,vajinaya boşalma oldu uzun süre..nolur çok korkuyorum hamile kalmış olmaktan...hap falan almadım,önlem almadık ne zaman test yaptırmalıyım???? :18:[/QUOTE
merhaba galiba bakireysen olmaz benim bildiğim korkma..testide adet gecikmesinin 4-5 gününde yapabilirsin galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?