- 16 Ekim 2015
- 173
- 256
-
- Konu Sahibi hayalleriolankiz
Beta hcg kan testinde belli olur ama hastaneler malumDaha önce çıkmazmı gerçekten uykusuzum tedirginim günlerdir beklemek beni mahvediyo
Predıctor test yapsam adetten 6 gün önce sonuç veren testlerinden. Sizce doğru sonuç verirmi
takma bence. artı hayatta ölümden başka her şeyin çağresi var .unutma. çok çok 5 dk lık kürtaj en kötü.
bugün yaptırdım özel hastanede 0.01 çıktı ilişki üstünden 9gün geçti güvenebilir miyim teste sizceBeta hcg kan testinde belli olur ama hastaneler malum
Test negatif cikmis olsaydi eminin çıkardı yillardir bu testle yatip kalktim ben tup bebek yuzunden bence güvenilir ama milyonda bir tutan o garip sans olmazsa bence yokpeki tamam teşwkkğr
bugün yaptırdım özel hastanede 0.01 çıktı ilişki üstünden 9gün geçti güvenebilir miyim teste sizce
Teşekkür ederimTest negatif cikmis olsaydi eminin çıkardı yillardir bu testle yatip kalktim ben tup bebek yuzunden bence güvenilir ama milyonda bir tutan o garip sans olmazsa bence yok
bacım rahat ol yok bir şey.zaten bu konuşmaları okuduysa var olan bebekte kaçar.Teşekkür ederim
İnşallah:)bacım rahat ol yok bir şey.zaten bu konuşmaları okuduysa var olan bebekte kaçar.
Adet gördünuzmu aynı durumadıyumlütfen yardım edinTakvime göre yumurtlama günümden bir gün önce korunmasız ilişki yaşadım ama dışarı boşalma oldu. Sonra araştırdığımda zevk suyundanda ihtimal olabiliyomuş böyle bir ihtimal varmı adet günüme 6 gün var ama normalde birhafta önceden başlayan belirtilerim den eser yok cinsel ilişkinin üstünden 9 gün geçti. İdrarda veya kan testi yapılırsa kesin sonuç verir mi lütfen tecrübelerinizi paylaşın hamile kalmak istemiyorum bekarım. Yargılamayın nolur
Ay ben bu dönem kafayı yemiştim ya hamileyim diye. Yok öyle bişey olmadı şükür…Adet gördünuzmu aynı durumadıyum
Şuan bende kafayı yedimAy ben bu dönem kafayı yemiştim ya hamileyim diye. Yok öyle bişey olmadı şükür…
Olursun stresten gecikiyo gerçekten deŞuan bende kafayı yedimbekliyorum adet olmayı bugün olamam gerekti normlde olmadı
Sonuç ne oldu canım aynı durum bende var cevap ver lütfen o an yaşadın şeyleri yaşıyorumÇok ağır konuşuyosunuz ama, Yaşım 22 sizin bu laflarınıza rağmen saygılı bir şekilde cevap vermeyi öğrenmişimPeki ya siz? Hala böyle şeylerle dalga geçiçek kadar büyümemişsiniz. Bilginize.
Hamile degıldımSonuç ne oldu canım aynı durum bende var cevap ver lütfen o an yaşadın şeyleri yaşıyorum
İnsllah banada olmaz kafayı yedim sürtünmeli ilişki ve sadce temas ettti 2 gün gecti ve dünden belli akıntım artı acayipAy ben bu dönem kafayı yemiştim ya hamileyim diye. Yok öyle bişey olmadı şükür…