- 29 Mart 2020
- 791
- 761
- Konu Sahibi hayalleriolankiz
Yargılamayın lütfen insanların içini bilmiyorsunuzBöyle konu açanları da anlamıyorum ya . Ya cesaretli olun yada yapdığınız işten korkmayın. Ne istediğinizi bilin ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yargılamayın lütfen insanların içini bilmiyorsunuzBöyle konu açanları da anlamıyorum ya . Ya cesaretli olun yada yapdığınız işten korkmayın. Ne istediğinizi bilin ya
Fitili bilmiyordumbu kadar panik olma lütfen. bir dahaki sefere prezervatif istemiyorsanız fitil kullan .hem pratik olur. ilaç kullanmak zorunda kalmazsın.
yada unuttun diyelim ertesi gün haplarından kullan.
böyle stresle zevkte alamazsın ki.
Fitil mi?bu kadar panik olma lütfen. bir dahaki sefere prezervatif istemiyorsanız fitil kullan .hem pratik olur. ilaç kullanmak zorunda kalmazsın.
yada unuttun diyelim ertesi gün haplarından kullan.
böyle stresle zevkte alamazsın ki.
Aile hekimliginden aranabilirsin yakın zamanda..Böyle de gereksiz sağlık sistemimiz var.Ultrasonda da baktı gebelik görünmüyor dedi hem vajinadan hemde normal ultrasondan baktı ilaç verdi adet söktürücü
Risk görse vermezdi herhalde
Özelde yaptırdım herşeyi ararlarmı?Aile hekimliginden aranabilirsin yakın zamanda..Böyle de gereksiz sağlık sistemimiz var.
Evliler için geçerli değil mi o? Veya kaldırıldı mı? Ben devlette çok sık betahcg testi yaptırıyorum, bir kere de gebelik var çıkmıştı bir kere bile aramadım.Aile hekimliginden aranabilirsin yakın zamanda..Böyle de gereksiz sağlık sistemimiz var.
Bende nişanlımla o şekil birliktelik yaşıyorum. Bende de birkaç kez gecikme oldu ama hamile kalmadım. Ayrıca bende polip var. O da adet düzensizliği yapıyor. Yine de dikkat etmek lazım... Bende nişanlıma bu şekil birlikteliğin korunma sağlamadığını hamile kalma gibi ihtimalim olduğundan bahsediyorum. Prezervatif sevmiyormuş. Bu konuda pek anlaşamıyoruz. Stres yapmayın. Streste geciktiriyorlütfen yardım edin Takvime göre yumurtlama günümden bir gün önce korunmasız ilişki yaşadım ama dışarı boşalma oldu. Sonra araştırdığımda zevk suyundanda ihtimal olabiliyomuş böyle bir ihtimal varmı adet günüme 6 gün var ama normalde birhafta önceden başlayan belirtilerim den eser yok cinsel ilişkinin üstünden 9 gün geçti. İdrarda veya kan testi yapılırsa kesin sonuç verir mi lütfen tecrübelerinizi paylaşın hamile kalmak istemiyorum bekarım. Yargılamayın nolur
Bende nişanlımla o şekil birliktelik yaşıyorum. Bende de birkaç kez gecikme oldu ama hamile kalmadım. Ayrıca bende polip var. O da adet düzensizliği yapıyor. Yine de dikkat etmek lazım... Bende nişanlıma bu şekil birlikteliğin korunma sağlamadığını hamile kalma gibi ihtimalim olduğundan bahsediyorum. Prezervatif sevmiyormuş. Bu konuda pek anlaşamıyoruz. Stres yapmayın. Streste geciktiriyor
eczaneden öğrenebilirsin. ucuz da birşey. hem prezervatif kadar da koruyucu.spermleri öldürüyor.Fitili bilmiyordum
yok hayatım bu karmaşada.fakat sen sen ol dikkat et.kamu hastanelerini vs. kullanma bu aralar. corona filan. artı bilgi vereyim eğer ailenin sgk sından faydalanıyorsan sıkıntı olabilir. kendi sgk dan faydalanıyorsan sorun yok. bilgin olsun.Özelde yaptırdım herşeyi ararlarmı?
cnm bundan sonra korun lütfen yoksa sıkıntı yaşarsın. malum burada aileler sorunlu.Çook teşekkür ederim Beklicem inşallah bişey yoktur
Evet yaptım bi hata adetgöriyim baska bişey istemiyorum mutlaka korunucamcnm bundan sonra korun lütfen yoksa sıkıntı yaşarsın. malum burada aileler sorunlu.
Teşekkür ederim kendi sgk üzerindekin özelde Yaptırdımyok hayatım bu karmaşada.fakat sen sen ol dikkat et.kamu hastanelerini vs. kullanma bu aralar. corona filan. artı bilgi vereyim eğer ailenin sgk sından faydalanıyorsan sıkıntı olabilir. kendi sgk dan faydalanıyorsan sorun yok. bilgin olsun.
korun bacım korun.bu işler sıkıntılı.Evet yaptım bi hata adetgöriyim baska bişey istemiyorum mutlaka korunucam
birşeycik olmaz. takma zevkine bak. boşver. zaten öleceğiz galiba.Teşekkür ederim kendi sgk üzerindekin özelde Yaptırdım
bu arada benim uzun zamandır hayatımda biri yok benim yerime de yap bacım.birşeycik olmaz. takma zevkine bak. boşver. zaten öleceğiz galiba.
İnşallah adet görürüm çok sıkıntılı bi süreç bi zevk suyu yüzünden kaçgündğr uyku uyumuyorumkorun bacım korun.bu işler sıkıntılı.
hayatım adı ile müsemma zevk suyu sen bunu işkence suyuna çevirdin. takma. hamile değilsindir. ama korun bacım.İnşallah adet görürüm çok sıkıntılı bi süreç bi zevk suyu yüzünden kaçgündğr uyku uyumuyorum
Biliyorum ama işte herkes ihtimal var yazdı internette yazıyor zevk suyundan hamile kalma ihtimali var diyince bende psikolojik olarak çöktümhayatım adı ile müsemma zevk suyu sen bunu işkence suyuna çevirdin. takma. hamile değilsindir. ama korun bacım.
takma bence. artı hayatta ölümden başka her şeyin çağresi var .unutma. çok çok 5 dk lık kürtaj en kötü.Biliyorum ama işte herkes ihtimal var yazdı internette yazıyor zevk suyundan hamile kalma ihtimali var diyince bende psikolojik olarak çöktüm