Zevk suyu ve hamilelik

Haklısın canım da ne bileyim ihtimal her zaman vardır ama ovulasyondan 4 gün geçtikten sonra olduğu için biraz daha rahatım.Çünkü 1 günlük süreçte oluyormuş döllenme yanlış bilmiyorsam
Ne yaşadığınıza mana bulacak halim yok, herkesin kendi tercihidir de bari beyin yakıcı şüphelere düşmemek için önlemini alsanız böylece okuyanların da akıl sağlığı korunur.

Ne yaşadığınıza mana bulacak halim yok, herkesin kendi tercihidir de bari beyin yakıcı şüphelere düşmemek için önlemini alsanız böylece okuyanların da akıl sağlığı korunur.
İlk defa yaşadım yazmıştım zaten anlık ve çok kısa oldu diye üzgün olduğumu da belirttim.Akıl sağlını korumak istiyorsan okumayabilirsin gerçekten aptal muamelesi yapmana gerek yok

İlk defa yaşadım yazmıştım zaten anlık ve çok kısa oldu diye üzgün olduğumu da belirttim.Akıl sağlını korumak istiyorsan okumayabilirsin gerçekten aptal muamelesi yapmana gerek yok
Sana aptal muamelesi yapmak benim haddime değil. Benim derdim ne biliyor musun? Hatta dert benim de değil. Burada yıllarca her yöntemi deneyip de gebe kalamayanlar var işte siz böyle konu açıyorsunuz ya onlarla dalga geçiyormuş gibi oluyor asıl. Anlatabildim mi? Teşekkürler.

Yani üzgünüm.Bu işler maalesef öyle deneyip olmayan da var,istem dışı olan da var.Benim burada amacım onları üzmek değil.Nasıl ki onlar danışıyor ise hamile kalamıyorum diye.Bende aklımdaki şüpheyi paylaşıp,deneyimi olan insanlardan fikir almak istiyorum.Teşekkür ederim görüşün için,iyi günler

Geri çekilme yöntemi mi kullanıyorsunuz siz genellikle
Evlenmeden önce 2 yıl boyunca geri çekilme kullanmıştık ne cesaret diyorum bazen şu anda prezervatif kullanıyoruz yumurtlama dönemi onun haricinde geri çekilme genel de kullanıyoruz. Ama hap vs yöntemlerine başlamak istiyorum doktora giderek uygun bir dönemde.

Prezervatif nasıl bişey unuttum ben. Balımızı seveyim.

Gerçekten ya iyi cesaret:)Bir kere oldu işte benim nasıl kuruntu yaptım anlatamam.Hap sanırım en rahatı olur ama bedeninizi etkiler mi bilmiyorum.Siz çözmüşsünüz olayı bence geri çekilme ile devam etseniz de olur ahahah

bişey olmaz büyük ihtimal

Yan etkisi konusunda bende kararsızım ama bakalım hayırlısı dr kontrolünde bir şey yapcaz artık. Eşimde diyo bana güven şu ana kadar olan olurdu zaten diye ama ben fazla takıntılı olduğum için hapa başlamayı düşünüyorum

Bu mesajınız beni de rahatlattı aslında geri çekilme ile ilişki olunca her zaman korkuyorum zevk suyu kazası olacak mı diye

Bu mesajınız beni de rahatlattı aslında geri çekilme ile ilişki olunca her zaman korkuyorum zevk suyu kazası olacak mı diye
Olmaz demek hata olur ama çok düşük ihtimal, ben örneğim işte, 2 defa sorunsuz hamile kalmış biri olarak şu koşullarda hamilelik oluşmuyor, demek ki zevk suyu ile hamile kalmak oldukça zor.

Bi arkadasim; yurek yemisti zaar; yumurtlama donemi haric tum günlerde iliskiye girdiginde esi ile normal, korunmasiz "icine bosalacagi sekilde" iliskiye giriyordu. Yani biz geri cekilmeye korunma yontemi demiyorken o resmen atesle oynuyordu. Ben gozlerimi berelterek ona "nasil yani??? Deli misin sen kizim?" Diye sordugumda ise "ne var yahu? Yumurtlama harici hamile kalmak imkansiz ki?, yillardir boyle yapiyoruz biz" diyordu kendinden emin
Zevk suyundan dahi korkan konu sahibine karsi yurek yiyen arkadasim

Ben de arkadaşınızın yaptığını yapmak istiyorum ama o yürekten henüz bulup yiyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…