Zevk suyu ve hamilelik

1.Yoktur sıkıntı yapmayın düşündükce strese gırersınız stres olursa adet gecikir.
2.Kondomsuz birliktelik yaşamayın.

Ya madem birleşme oldu neden elinizi kirletiyorsunuz, işinizi halletseydiniz sonra damlatmadan geri çekilip dışarı boşalsaydı bakın çok süper bir yöntemdir geri çekilme onu mutlaka öğrenin bir dahakine kondomla deneyin en keyifli yerinde yarıda bırakmayın. Hamilelik riski en korungaçlı ilişkide bile bir miktar vardır bekleyip göreceksiniz

Evet benim de zevk suyundan korktuğum oldu ama şu ana kadar çok şükür bir kaza yaşamadık. Stres yaptıkça adetiniz daha çok gecikir en iyi vücüdünü tanıyan kişi sizsiniz değişimleri fark edersiniz zaten. Mesela benimde adet yaklaştığında akıntım artar. İnşallah istem dışı bir şey olmamıştır bence yoktur ama test yaparsınız gecikme ysşanırsa.

2 yıldır geri çekilme prezervatif şeklinde korunuyorum, zevk suyumdan hamilelik ihtimali çok yüksek olsa emin ol ben kalırdım. Çok tedirginsen erken gebelik testlerinden al, birliktelikten bir hafta sonra kullanılabiliyor regli vaktinin geçmesini beklemek zorunda değilsin

Peki bir şey soracağım hamile kalmak için yumurtlamadan en geç 24 saat sonraya kadar mı vakit var? Yumurtanın döllenme süresi o kadar çünkü

reglime de ortalama 1 hafta var ya da biraz daha erken bekleyeceğim olmadı test alırım artık teşekkür ederim:)

Geri çekilme yöntemi mi kullanıyorsunuz siz genellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…