- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
-
- Konu Sahibi kafasikarisikk
Hayır gayet ciddiyim, reglinizde gecikme olursa kan tetkiki yaptırın. Sanırım siz dalga geçiyorsunuz bizimle.Ciddi mi diyorsun dalga mı anlamadım.Regl öncesi akıntı hep artar gebelikle ne alakası olduğunu anlayamadım
Kafayı yedik sanırım Yasmin
Bende senden haber bekliyorum
16 sene olunca, kafayı yememek mümkün değil canımKafayı yedik sanırım Yasmin
Bilmiyordum bunu her ay oluyordu bende demek ki hep hamileymişimHayır gayet ciddiyim, reglinizde gecikme olursa kan tetkiki yaptırın. Sanırım siz dalga geçiyorsunuz bizimle.
Her ay oluyor ise, akıntının nesini sorguluyorsunuz?Bilmiyordum bunu her ay oluyordu bende demek ki hep hamileymişimteşekkür ederim
1.Yoktur sıkıntı yapmayın düşündükce strese gırersınız stres olursa adet gecikir.Merhaba arkadaşlar bu konu yüzlerce açıldı belki ama yeni üye oldum ben tam istediğim cevabı bulamadım sizin görüşlerinize ihtiyacım var.28 günde bir regl oluyorum genelde ve regl olduktan 18 gün sonra yani yumurtlamadan sonra bir ilişki yaşadım.Kondom kullanmadan çok kısa bir birliktelikti.Anlık gelişti sonra devam etmedik elimle boşalttım sevgilimi.Yani içime boşalma olmadı.Ama bu zevk suyu denen şey iyice kafamı karıştırdı reglime ortalama 1 hafta var hafiften ağrılarım,akıntı yoğunluğu arttı.Hem ovulasyon dönemimde değildim hem de boşalma olmadı gebelik olur mu sizce?Hep dikkat ederdim korunmaya ama bir anda oluverdi gerçekten çok üzgünüm ve düşüncelerinize ihtiyacım var
Kırılmış, üzülmüş, tükenmiş kalbinden öperim16 sene olunca, kafayı yememek mümkün değil canım
Tamam ya ne bu gerginlik sormadım varsayın lütfenHer ay oluyor ise, akıntının nesini sorguluyorsunuz?
Bende bunu anlamadım?
Teşekkür ederim,çok haklısınız1.Yoktur sıkıntı yapmayın düşündükce strese gırersınız stres olursa adet gecikir.
2.Kondomsuz birliktelik yaşamayın.
Peki bir şey soracağım hamile kalmak için yumurtlamadan en geç 24 saat sonraya kadar mı vakit var? Yumurtanın döllenme süresi o kadar çünküYa madem birleşme oldu neden elinizi kirletiyorsunuz, işinizi halletseydiniz sonra damlatmadan geri çekilip dışarı boşalsaydı bakın çok süper bir yöntemdir geri çekilme onu mutlaka öğreninbir dahakine kondomla deneyin en keyifli yerinde yarıda bırakmayın. Hamilelik riski en korungaçlı ilişkide bile bir miktar vardır bekleyip göreceksiniz
Haklısın canım da ne bileyim ihtimal her zaman vardır ama ovulasyondan 4 gün geçtikten sonra olduğu için biraz daha rahatım.Çünkü 1 günlük süreçte oluyormuş döllenme yanlış bilmiyorsamBunun olabilme ihtimaline inanıyorsanız leyleklerin bebek getirdiğine de inanıyorsunuzdur korkarım.
reglime de ortalama 1 hafta var ya da biraz daha erken bekleyeceğim olmadı test alırım artık teşekkür ederim:)2 yıldır geri çekilme prezervatif şeklinde korunuyorum, zevk suyumdan hamilelik ihtimali çok yüksek olsa emin ol ben kalırdım. Çok tedirginsen erken gebelik testlerinden al, birliktelikten bir hafta sonra kullanılabiliyor regli vaktinin geçmesini beklemek zorunda değilsin
Geri çekilme yöntemi mi kullanıyorsunuz siz genellikleEvet benim de zevk suyundan korktuğum oldu ama şu ana kadar çok şükür bir kaza yaşamadık. Stres yaptıkça adetiniz daha çok gecikir en iyi vücüdünü tanıyan kişi sizsiniz değişimleri fark edersiniz zaten. Mesela benimde adet yaklaştığında akıntım artar. İnşallah istem dışı bir şey olmamıştır bence yoktur ama test yaparsınız gecikme ysşanırsa.