- 4 Ağustos 2020
- 38
- 9
- 25
-
- Konu Sahibi kafasikarisikk
Tabi neden olmasın elle boşaltma var, mazallah o el bir yerinize tema ettiyse bide belirtiler varsa kesin hamişsiniz..Merhaba arkadaşlar bu konu yüzlerce açıldı belki ama yeni üye oldum ben tam istediğim cevabı bulamadım sizin görüşlerinize ihtiyacım var.28 günde bir regl oluyorum genelde ve regl olduktan 18 gün sonra yani yumurtlamadan sonra bir ilişki yaşadım.Kondom kullanmadan çok kısa bir birliktelikti.Anlık gelişti sonra devam etmedik elimle boşalttım sevgilimi.Yani içime boşalma olmadı.Ama bu zevk suyu denen şey iyice kafamı karıştırdı reglime ortalama 1 hafta var hafiften ağrılarım,akıntı yoğunluğu arttı.Hem ovulasyon dönemimde değildim hem de boşalma olmadı gebelik olur mu sizce?Hep dikkat ederdim korunmaya ama bir anda oluverdi gerçekten çok üzgünüm ve düşüncelerinize ihtiyacım var
Dalga geçmeyin lütfen yaTabi neden olmasın elle boşaltma var, mazallah o el bir yerinize tema ettiyse bide belirtiler varsa kesin hamişsiniz..
Tebrikler..
Regl öncesi değil midir yani her ay olan şeylerAkıntıda fazlalaşma var ise olabilir
Biz bu işi beceremedikOvulasyonla gun takibi yapıyoruz. Korunmasiz iliski yaşıyoruz, ayaklari havaya dikiyoruz yine de olmuyor. Zevk suyuyla olursa helal olsun o sperme. Dünyayı değiştirecek bir bebek olur.
Regl öncesi akıntı yoğunluğunun artması, gebelik belirtilerinin başında gelirRegl öncesi değil midir yani her ay olan şeyler
Neresi dalgs bunun,hiç mi düşünmüyorsunuz vajinal boşalma yok.Dalga geçmeyin lütfen ya
Öyle değil mi?Biliyorum fazla kuruntu yaptım ama sonuçta vajina içerisine girdiği için bir şüphe oluştu.Bir şey daha soracağım.Şimdi ben ovulasyondan 4 gün sonra ilişkiye girdim ya.Yumurtanın döllenmesi için gereken süre 1 gün o zaman hamilelik ihtimali kalkar mı ortadan.Yani hamilelik için ovulasyondan 3-4 gün önce(çünkü spermler vajina içerisinde 3 gün daha yaşıyor) ve ovulasyon zamanı mı hamile kalınır sadeceOvulasyonla gun takibi yapıyoruz. Korunmasiz iliski yaşıyoruz, ayaklari havaya dikiyoruz yine de olmuyor. Zevk suyuyla olursa helal olsun o sperme. Dünyayı değiştirecek bir bebek olur.
Kilit nokta zevk suyuymuş. Bir daha bunu atlamayalim kızBiz bu işi beceremedik
Bu kadar hızlı mı yani 4 günde gebelik belli oluyor mu anlamadımRegl öncesi akıntı yoğunluğunun artması, gebelik belirtilerinin başında gelir
Evet ama birleşme var öncesinde birkaç dakika o beni şüpheye götürdüNeresi dalgs bunun,hiç mi düşünmüyorsunuz vajinal boşalma yok.
Kullanılan materyal sadece eliniz...
Gecikirsen test yap. Bir daha da bir zahmet kondom taksin beyefendi.Öyle değil mi?Biliyorum fazla kuruntu yaptım ama sonuçta vajina içerisine girdiği için bir şüphe oluştu.Bir şey daha soracağım.Şimdi ben ovulasyondan 4 gün sonra ilişkiye girdim ya.Yumurtanın döllenmesi için gereken süre 1 gün o zaman hamilelik ihtimali kalkar mı ortadan.Yani hamilelik için ovulasyondan 3-4 gün önce(çünkü spermler vajina içerisinde 3 gün daha yaşıyor) ve ovulasyon zamanı mı hamile kalınır sadece
Tamamdır, 13 gün var önümdeKilit nokta zevk suyuymuş. Bir daha bunu atlamayalim kız
Umarım olmaz o zaman..Evet ama birleşme var öncesinde birkaç dakika o beni şüpheye götürdü
Regl gününüze 6-7 gün evvelinde yavaştan akıntı fazlalaşmaya başlar. Eğer gebe iseniz tabi kiBu kadar hızlı mı yani 4 günde gebelik belli oluyor mu anlamadım
Ciddi mi diyorsun dalga mı anlamadım.Regl öncesi akıntı hep artar gebelikle ne alakası olduğunu anlayamadımRegl gününüze 6-7 gün evvelinde yavaştan akıntı fazlalaşmaya başlar. Eğer gebe iseniz tabi ki