- 31 Ekim 2014
- 356
- 224
- 53
- 31
- Konu Sahibi beyyza6690
-
Zevk suyu içinde en hareketli spermleri taşır. Benim Dr um şakın geri çekilme yöntemine güvenme zevk suyu ile hamile kalma olasılığın bpşalmadan daha fazla demişti.
Anladım canım. Pişman olacağın bişey yapma . Bi kadın olarak önerimYanıt için tsk hamile degilmisim testler yaptım o dediginiz riskte icine afedersiniz girip çıkarsa oluyor bende öyle bişey olmadı
Yanıt için tsk hamile degilmisim testler yaptım o dediginiz riskte icine afedersiniz girip çıkarsa oluyor bende öyle bişey olmadı
hemen bir hikayemi paylaşmak isterim; sağlık çalışanıyım, bir gün annesi 14 yaşında bir kızını getirdi 2 aydır adet olmuyor şikayeti ile, hocada gebelikten şüphelendi incik cincik sorular sordu kızı konuşturdu olay şuydu, kız fabrikada çalışıyor, 14 yaşında erkek arkadaşıyla kilodunun üzerinden sürtünerek sevişiyorlar ve kız buarada bakire, fakat hamile kalıyor, kızlık muayenesinde zar duruyor ama gebe, ve zar elastik değil, velhasılı kelam iş oraya düştümü sürtsende girsende, sıvılar vajenin üzerine sürülüyorsa zevk suyunda spermde farketmez çünkü zevk suyundada sperm var, gebe kalınabiliyor.Bunun gibi bi çok hikayeye şahit olmuşluğum var.
hemen bir hikayemi paylaşmak isterim; sağlık çalışanıyım, bir gün annesi 14 yaşında bir kızını getirdi 2 aydır adet olmuyor şikayeti ile, hocada gebelikten şüphelendi incik cincik sorular sordu kızı konuşturdu olay şuydu, kız fabrikada çalışıyor, 14 yaşında erkek arkadaşıyla kilodunun üzerinden sürtünerek sevişiyorlar ve kız buarada bakire, fakat hamile kalıyor, kızlık muayenesinde zar duruyor ama gebe, ve zar elastik değil, velhasılı kelam iş oraya düştümü sürtsende girsende, sıvılar vajenin üzerine sürülüyorsa zevk suyunda spermde farketmez çünkü zevk suyundada sperm var, gebe kalınabiliyor.Bunun gibi bi çok hikayeye şahit olmuşluğum var.
öyle yaptim zaten iyi okursaniz neden sonradan buraya yazdiğimi görürsünüzBu kadar dert yapacağına git eczaneden bir test al
Mrb arkadaslar sırf bunun icin uye oldum cok caresiz durumdayımbiliyorum bu konuda bicok konu acilmis ama cok caresiz kaldım bide ben acmak istedim..
20 yasindayım 5 senelık erkek arkadasımla surtunerek ılıskı yasadık ovulasyon donemıme denk gelmıyor tam olarak(pek bılgım yok acıkcası bir kac siteden hesapladım tam denk gelyo diyemem)
vajinama bosalmadı ama surtunurken gelen zevk suyundan suphelenıyoruz
Ilıskıden 12 gün sonra ise regl gibi bisey oldum olmam gerekenden 10 gün erken oldum tam 1 hafta sürdü.
Cok korkuyorum hamilelik olabilir mi sizce dün hamilelik testleri yaptım idrarla olandan ama ikisi de bozuk cikti hic cizgi cıkmadı dakikalarca bekledim
Günlerdir cok korkuyorum lütfen bilen arkadaslar yardim edebilir mi gercekten pismanım bir daha yapmaya cesaret edemem zaten bu korku bna yetti...
Cevabınızın olgunluğu için teşekkürler ben kesinlikle bebek istemiyorum uygun zaman değil okuyorum evli bile olsam bebek istemezdim allah isteyenlere versin inşallah bundan sonra tedbiri elden bırakmambiz kadınların en büyük dusmanları yıne kadınlar sanırım. :) hamıle olmadıgına sevindim beyyza. Arkadasların bazıları demiş bu kadar kolay mı hamile kalmak diye. Hem evet hem hayır. tamamıyla kişinin hem kendi metabolizması hem partnerinin metabolizması ile doğrudan ilişkili. Biz bebek istediğimize karar verdik ve bir kerede hamile kaldım. 3 aydır uğraşıp hamile kalamayan arkadaşım da var. Kötü bir tedirginlik yaşamışsın , toplumsal baskı bir yana istenmeyen bir gebelikte bebegin canını almak kötülerin en kötüsü. O yüzden bundan sonra tedbiri elden bırakmadan keyfini çıkar derim:)
Bebek yok
Hamilelik yok
Gebelik yok
Hem soruyosun hem nediseleniyosun hemde insanlarin gözünü korkutmaya gerek yok diyosun! Var azda olsa oladilik var! Anladin mi...Hadi çıplak anlarım ama iç çamasırı üzerinden imkansız gözüktü bana bence hikayede bozukluklar vardir cünkü ben bu anlattiğim olaydan ötürü 2 özel hastane doktoruyla görüstüm ikisi de sürtünerek olmaz dediler insanlar yumurtlamaya denk getirip beraber oluyor ama buna ragmen olamayanlar da var dediler bana mantikli geldi. Spermler ic camasırı gecicek de vajinaya ulasacak vajinadan ilerleyip sagsalim yumurtaliga ulasana kadar bence yasayamaz cünkü 80milyon spermden 1 tanesi sağlam kalabiliyo normal iliskide bile.. insanlarin gözünü korkutmaya gerek yok bence
Hem soruyosun hem nediseleniyosun hemde insanlarin gözünü korkutmaya gerek yok diyosun! Var azda olsa oladilik var! Anladin mi...
Mrb arkadaslar sırf bunun icin uye oldum cok caresiz durumdayımbiliyorum bu konuda bicok konu acilmis ama cok caresiz kaldım bide ben acmak istedim..
20 yasindayım 5 senelık erkek arkadasımla surtunerek ılıskı yasadık ovulasyon donemıme denk gelmıyor tam olarak(pek bılgım yok acıkcası bir kac siteden hesapladım tam denk gelyo diyemem)
vajinama bosalmadı ama surtunurken gelen zevk suyundan suphelenıyoruz
Ilıskıden 12 gün sonra ise regl gibi bisey oldum olmam gerekenden 10 gün erken oldum tam 1 hafta sürdü.
Cok korkuyorum hamilelik olabilir mi sizce dün hamilelik testleri yaptım idrarla olandan ama ikisi de bozuk cikti hic cizgi cıkmadı dakikalarca bekledim
Günlerdir cok korkuyorum lütfen bilen arkadaslar yardim edebilir mi gercekten pismanım bir daha yapmaya cesaret edemem zaten bu korku bna yetti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?