• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zevk suyu ile hamilelik yardımınıza ihtiyacım var

Arkadaslar merhaba. Yasim 23. Kiyafetlerle hamile kalinmayacagini biliyorum 2 kat tayt vardi ustumde zaten. Onun birsey yoktu surtunme yoluyla bosalma oldu islandi ustum fakat spermin o kadsr ileri gidebileceginin imkansiz oldugnu tahmn ediyorum. Uzerinden 2 hafta gecti bende cok ciddi halsizlik bas donmeleri mide bulantilari ve gaz olustu adet olmam gerekiyor ancak hala tik yok. Surtunme de tam yumurtlama donemime gelmis. Ancak iki kat kiyafetle bu mumkun mu. Ayrica iliskiden ciktigmda kulodumda 2 gun gecmeyen kanli akintilar gordum. 3.gun kahverengi bi hal alip sona ermisti. Adacayi vs ictim adetimi sokturmesi icin ancak hala kasikta agri vs bi belirti yok adete dair. Ilginclikler yasadgim icin danismak istedim ? Lutfen yardim eder misiniz?

Arkadaslar merhaba. Yasim 23. Kiyafetlerle hamile kalinmayacagini biliyorum 2 kat tayt vardi ustumde zaten. Onun birsey yoktu surtunme yoluyla bosalma oldu islandi ustum fakat spermin o kadsr ileri gidebileceginin imkansiz oldugnu tahmn ediyorum. Uzerinden 2 hafta gecti bende cok ciddi halsizlik bas donmeleri mide bulantilari ve gaz olustu adet olmam gerekiyor ancak hala tik yok. Surtunme de tam yumurtlama donemime gelmis. Ancak iki kat kiyafetle bu mumkun mu. Ayrica iliskiden ciktigmda kulodumda 2 gun gecmeyen kanli akintilar gordum. 3.gun kahverengi bi hal alip sona ermisti. Adacayi vs ictim adetimi sokturmesi icin ancak hala kasikta agri vs bi belirti yok adete dair. Ilginclikler yasadgim icin danismak istedim ? Lutfen yardim eder misiniz?

Tabiiki de giyinikken mümkün değildir bunlar hep stresten

Tabiiki de giyinikken mümkün değildir bunlar hep stresten

merhaba; Ben adetimin 4. günü ve bittikten sonra ki gün sevgilimle sürtünme yoluyla beraber oldum 4.gün iç çamaşırım vardı ve son gün olduğu için pedim vardı biraz istemsiz olduğu için çıkartmamıştım, Bittikten sonra ki gün hiçbir şey yoktu ama boşalma sadece belime oldu sildik tekrar arkadan biraz sürtünme oldu. ancak zevk suyundan emin değiliz, ondan sonra 5 kez adet gördüm hep 2 gün sürüyor pıhtılı oluyor 3. ve 4. günler kahverengi lekelenme ve pıhtı geliyor ( ilişki zamanı da böyleydi) karın şişliği ve sol kalça ağrım dışında hiçbir belirti yok. Test yapmaya çok korkuyorum, Hamile olma ihtimalim varmıdır?

merhaba; Ben adetimin 4. günü ve bittikten sonra ki gün sevgilimle sürtünme yoluyla beraber oldum 4.gün iç çamaşırım vardı ve son gün olduğu için pedim vardı biraz istemsiz olduğu için çıkartmamıştım, Bittikten sonra ki gün hiçbir şey yoktu ama boşalma sadece belime oldu sildik tekrar arkadan biraz sürtünme oldu. ancak zevk suyundan emin değiliz, ondan sonra 5 kez adet gördüm hep 2 gün sürüyor pıhtılı oluyor 3. ve 4. günler kahverengi lekelenme ve pıhtı geliyor ( ilişki zamanı da böyleydi) karın şişliği ve sol kalça ağrım dışında hiçbir belirti yok. Test yapmaya çok korkuyorum, Hamile olma ihtimalim varmıdır?

Şaka dimi? 5 aylık bebek içerde karete yapar :D birleşme yok boşalma yok çamaşır var ped var üstüne 5 kere adet görüyorsun ve hala hamile miyim diye soruyor musun? Keşke hamile kalmak bu kadar kolay olsaydı :)

Şaka dimi? 5 aylık bebek içerde karete yapar :KK70: birleşme yok boşalma yok çamaşır var ped var üstüne 5 kere adet görüyorsun ve hala hamile miyim diye soruyor musun? Keşke hamile kalmak bu kadar kolay olsaydı :)

Biliyorum elbette ama karnım şişti guruldamalar var sürekli nerden biliyim bebeğin haraketlerini anlayamam ki, adetten bir sonraki gün kıyafet yoktu zevk suyundan da azda olsa ihtimal var diye biliyoruz hepimiz? Belki de psikolojiktir..

Biliyorum elbette ama karnım şişti guruldamalar var sürekli nerden biliyim bebeğin haraketlerini anlayamam ki, adetten bir sonraki gün kıyafet yoktu zevk suyundan da azda olsa ihtimal var diye biliyoruz hepimiz? Belki de psikolojiktir..

5aylik hamile kadına dışardan sarılan bir insan bile karnının sertliğinden hamile olduğunu anlar emin ol. Senin karnın şuan sert mi? Karnını içine cekebiliyor musun? Karnının şişmesi ve guruldama gazdandir. Sen alamıyorsan erkek arkadaşın test alsın yani bu kadar zor birşey değil ki bu. Ya da 4 ay daha bekle doğum olmazsa hamile olmadığına ikna olursun :P

5aylik hamile kadına dışardan sarılan bir insan bile karnının sertliğinden hamile olduğunu anlar emin ol. Senin karnın şuan sert mi? Karnını içine cekebiliyor musun? Karnının şişmesi ve guruldama gazdandir. Sen alamıyorsan erkek arkadaşın test alsın yani bu kadar zor birşey değil ki bu. Ya da 4 ay daha bekle doğum olmazsa hamile olmadığına ikna olursun :p

Hahahaah :D Karnım sert değil sıkabiliyorum oynayabiliyorum oturunca birazcık katlanıyor yatarken düz içime de çekebiliyorum :D

Hahahaah :KK70: Karnım sert değil sıkabiliyorum oynayabiliyorum oturunca birazcık katlanıyor yatarken düz içime de çekebiliyorum :KK70:
Bak ben 3 aylığım ben bile karnımı içine çekemiyorum. Bastırınca sertlik geliyor elime. Hamileysen adını Süpermen köy :D

Back