- 5 Mart 2017
- 17
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi beyyza6690
-
Bence gebelik olamamıştır zevk suyu ile gebe kalinmaz
Hala bu konular var ya gerçekten ilginç. Ne diyelim şimdi? Burda denilen herhangi bir şey içini rahatlatacak mı? Gidip kan ver. Hala kan vermeye gitmeyip buralara yaziyorsan zaten çok da panik olmamissin demektir.
Yine de söyliyim. Hamile değilsindir.
Vay arkadaş insanlar aylarca yıllarca uğraşıp hamile kalıyor kalamayanlar da cabası bu kadar kolay mı gebe kalmak ? Madem bişey yaşayacaksın önlemini alsana güzel kardeşim ilişkiyi bilen korunmayı da bilsin
İlk defa böyle bisi yasiyorm bilincsizim ne yazikki bu konuda[/QUOTE
Kan testi yaptır merak etme hiç bi yerde hiç bi şekilde çıkmıyor adamlar bana ait olan testi güvenlik açısından mail bile atmadılar
Korunmasiz her iliskide gebelik ihtimali vardir. Ancak su da bir gercek ki icine bosalma gibi bir durum olmamis dolayisiyla bu ihtimal epey dusuk. Yani fikrimi sorarsaniz hamile kalmak icin bunca insan bunca yil emek caba harcarken sizin hamile olma ihtimaliniz yok:) ama tabi istenmeyen bir gebelik ihtimali oldugu icin pir pir korku icindesiniz degil mi?
Bence gidin ve kan testi yaptirin, hamile degilsiniz zaten ama iciniz rahat etsin.
Bundan sonra da korunmasiz (surtunme bir iliski sekli degildir) yakinlasmayin cocuk dusunmediginiz surece
Bend e hastanede calisiyorum ve birşey olacağını düşünmüyorum çok merak ediyorsan beta hcg testi ile ogrenebilirsin için rahatlar ve lütfen dikkatli olCevabın için tsk öncelikle. Söyle bi durum var hamileligin yukselttigi hormon illaki kan kayitlarımda cikacak ve sonradan ailemin fark etmesini istemiyorum bu durumu cünkü ailemde sağlik calisanları var ve icim rahatlamayacak olsa üye olur olmaz hemen sorar mydım sizce cok caresiz kalabiliyor insan anlayis gösterin lütfen
Devlette hic yaptirmadim ama ozelde yaptirdiginda hic jirbsekilde cikmayacagini biliyorum:)özelde mi yaptırayım devlette mi
Zevk suyundan sonra mi boşalma oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?