- 9 Şubat 2024
- 17
- 1
- 32
-
- Konu Sahibi dalaverehepbunlar
Birde bugün sanki regl olacakmışım gibi sancı çektim .reglime henüz 8 gün var gebelik testini ne zaman yapmalıyımDüşük de olsa ihtimal var
A da olsa ihtimal varBirde bugün sanki regl olacakmışım gibi sancı çektim .reglime henüz 8 gün var gebelik testini ne zaman yapmalıyım
Adetim daha çok var erken gebelik testi yapmam için daha erken vakitte yapamazmıyımA da olsa ihtimal var
Adetini geçince test yapın
Evet bebek istiyoruz . Evde erken gebelik testi için vakit ne zaman olmalı . Bir fikrim yokKorunmasız ilişki yaşadığınıza göre bebek istiyorsunuz sanırım. Biz ne desek boş, vakti geldiğinde test yaparsınız.
Adet gününden beş gün öncesine kadar o testleri uygulayabilirsiniz. Eşiniz içinize boşalmadı mı ki, neden zevk suyundan hamile kalmayı istiyorsunuz?Evet bebek istiyoruz . Evde erken gebelik testi için vakit ne zaman olmalı . Bir fikrim yok
Eşiniz istemiyor ama siz hamile kalmaya çalışıyorsunuz öyleyse. Saçma değil mi bu?Hayır boşalmadı yoksa zevk suyundan istiyor değilim :) bi umut işte olursa diye
Eşiniz istemiyor ama siz hamile kalmaya çalışıyorsunuz öyleyse. Saçma değil mi öyle bir şey söz konusu değil ki.
İsteseydi boşalmaz mıydı? Çocuk düşünen erkekler öyle yapıyor ya hani.Eşimin istememesi dair bir şey söz konusu değil ki
Biz 2 yıldır deniyoruz ben de ya da onda herhangi bir sıkıntı yok ama sanırım yumurtlamaya denk getiremiyoruz . O da umudunu yitirdi.İsteseydi boşalmaz mıydı? Çocuk düşünen erkekler öyle yapıyor ya hani.
Onun için fark eden bir şey yok ki, ha içinize boşalmış ha dışarı. Madem istiyor, içinize boşalırdı. Neyse tek başınıza bakabilecek gücünüz varsa, sorumluluğunu alabilecekseniz yapın tabii. Ovülasyon takibi yapabilirsiniz.Biz 2 yıldır deniyoruz ben de ya da onda herhangi bir sıkıntı yok ama sanırım yumurtlamaya denk getiremiyoruz . O da umudunu yitirdi.
Yok adet gününü bekleyin 2 3 gün önce belki çıkabilir ama garanti adet geçtikten sonraAdetim daha çok var erken gebelik testi yapmam için daha erken vakitte yapamazmıyım
Ovulasyon testi al adet biter bitmez başla yumurtalama gününü o söyler sana , YouTube dan BİR GEBENIN GÜNLÜĞÜ sayfasını aç her şeyi öğretiyor ebru hanım ovulasyon adınaBiz 2 yıldır deniyoruz ben de ya da onda herhangi bir sıkıntı yok ama sanırım yumurtlamaya denk getiremiyoruz . O da umudunu yitirdi.
ne oldu adet oldunmu? hamile kaldinmi?Merhabalar ben başıma geleni anlatıyım 1 şubatta korunmasız ilişki yaşadım . Yumurtlama dönemine denk gelir şekilde. boşalma olmadı ama zevk suyu ile hamile kalmam mümkün mü sorabileceğim hiç kimse yok cevap verirseniz mutlu olurum.şimdiden teşekkürler