• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zevk suyu ile hamile kalanlar(evliyim)

Kalpsiz38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
301
178
123
Selam tecrübeli bayanlar 14 senelik evliyim bir oğlum var 3 yaşında olmadı çocuğumuz ameliyat geçirdim sonra hamile kaldım şükür Allah olmayanlarada versin inşallah özür dileyerek lafa başlıyorum eşimle cinsel anlamda çok aktif değiliz öyleki bazen 2 ay bile bir araya gelmediğimiz oluyor eşimden kaynaklı sertleşme sorunu var bundan 15 gün falan önce ilişkimiz oldu ama sonunda boşalma olmadan bitti normalde adetim şaşmaz hiç 28 günde bir adet olurum en son, 12Aralık ta oldum adet bugün 3. Gün ve ben hamilelik belirtilerini yaşıyorum aynı oğlumdali gibi ama bu sefer uykuda var sürekli uyuyorum ihtimal azda olsa varmış zevk suyu ile hamile kalmanın aranızda kalan varmı merak ediyorum tşk ederim şimdiden

En iyisi Kan testi yaptırın..
zevk suyunda sperm olmaz diye makale okumustum ama bilinmez kii Allahın işinede karışılmak olmaz..
Umarım kalbinden ğeçen olur.

Merhaba. Bu konuda bir deneyim yasamadim ama ben de geri çekme yontemiyle 2 yil korundugum icin bu konuyu cok arastirdim ve zevk suyunda nadir de olsa sperm olabilecegi ve bu şekilde hamile kalanlarin oldugunu biliyorum.

En iyisi Kan testi yaptırın..
zevk suyunda sperm olmaz diye makale okumustum ama bilinmez kii Allahın işinede karışılmak olmaz..
Umarım kalbinden ğeçen olur.

Amin çok tşk ederim bende Bi kaç yere baktım canlı sperm olabilirmiş diye okudum ama gerek kalmadı bugün sabah adet oldum normalde hiç sapmazdı günüm ama oluyormuş

Merhaba. Bu konuda bir deneyim yasamadim ama ben de geri çekme yontemiyle 2 yil korundugum icin bu konuyu cok arastirdim ve zevk suyunda nadir de olsa sperm olabilecegi ve bu şekilde hamile kalanlarin oldugunu biliyorum.

Evet bende okudum hamile kalanları o yüzden buraya yazma gereği duydum Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah hasta oldum bugün kısmet değilmiş

Back