Zevk almıyorum

problematikinsan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2025
1
0
1
22
Merhaba benim 1 hafta sonra düğünüm var nişanlımla severek evleniyoruz aslında. Sorun şu ki ben bakireyim ve vajinama dokunulma hissi beni çok aşırı irite ediyor asla zevk almıyorum o hisse katlansam belki geçecek ama yok olmuyor. Nişanlım da çok bakımlı birisi değil açıkçası ben bu durumu nasıl yenebilirim vajinismus olduğumu düşünmeye başladım normal mi o his biraz sabretsem ilişki esnasında geçer mi yoksa cinsel birliktelik tamamen böyle bir his mi
Kendimi çok kasıyorum nasıl rahatlayabilirim o gece biraz alkol alsam sizce ne yapmalıyım

Bunu aşmadan ve partnerinizi içinize sindirmeden evlenmek çok büyük bir risk değil mi? Yani tam cinsel birleşme yaşayın demiyorum kesinlikle ama bu şekilde evlenmek ne kadar doğru olur bilemiyorum.

Hiç kendinizi tatmin etmediniz mi? Tabularınız nedeniyle de olabilir ya da hormonel de olabilir bu. Bence nişanlınızla bunu konuşun çünkü evliliğin temeli cinselliktir. Yakınlaşınca bir çekim hissetmeniz gerekiyor yoksa o evliliği yürütemezsiniz. Evleneyim de çaresine bakarız demeyin eş adayınızın bu konudaki fikrini alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…