Demekki her kadın farklı oluyor Türkiyedeki kadınların sadece %1 i bosalıyormuş diger %99 u bosalmak nedir bilmiyor bile. Hakikaten kime sorduysam bilmiyor bile hiç öyle bir sey yasamadık ilk defa senden duyduk diyorlar
Bedeniniz geç algılıyor olabilir durumu, hiç ıslanmayıp sonra foş diye boşalmak bana göre değişik bir durum.
KLitoral uyarımı hissidiyorsunuz. Klitorisin vajinanın iç tarafında devamı var. G spot konusuna bakın burada, g spotu uyardığınızda içerideki doku şişiyor ve içerideki hareketi daha çok hissediyorsunuz, bunu kegelle de desteklerseniz penetrasyondan da zevk almaya başlarsınız. Bu aynı zamanda karşı tarafa da çok zevk verir. Kegel egzersizi ve cinsellik konusunu da arayın forumda, orada da bilgi var. Belki işinize yarayacak bir şeyler bulursunuz. Bubarada kegel kadın sağlığı için çok önemli bir egzersiz öğrenin ve yapın mutlaka
Bence vücudum geç falan algılamıyor o zaman geç zevk alırım ben hiç bir zevk almıyorum kilitorise baskıdan dolayı bosalma yasıyorum zevk almıyorum ki zevkten dolayı tatmin olup bosalayım. Diyorsunuz ya ıslanma yok ama bosalman celiskili zevkten bosalmıyorum zaten baskıdan dolayı bosalıyorum.Uyarılma olmuyor içte vajen duvarları mı kalın yada başka birsey mi bilmiyorum ama zevk almıyorum cogu zaman ıslanmam bile olmuyor onuda jel falan sürüyoruz ne yapsak ıslanma olmuyor eşim kızıyor neden sulanmıyor diye benim elimde olan birsey degilki jel falan sürerek o sekilde giriyor sonrasında da zevk olmadan bosalıyorum. Ama üstte zevk alıyorum altta onu alamıyorum işte alıyor olsam bilirim hiç zerre zevk alamıyorum. Yıllardır bu böyle
Bedeniniz geç algılıyor olabilir durumu, hiç ıslanmayıp sonra foş diye boşalmak bana göre değişik bir durum.
KLitoral uyarımı hissidiyorsunuz. Klitorisin vajinanın iç tarafında devamı var. G spot konusuna
Belki işte içi şişiyor ileri geri yaptıkça baskıdan dolayı bosalıyorum zevk alarak meydana gelen bir bosalma degil ikisi cok farklı bunu okumuştum organzm olarak bosalma varmıs birde baskıdan dolayı meydana gelen bir bosalma. Benimkisi baskıdan oluyor organzmdan olmuyor. Zevksiz kuru kuru bosalma benimkisi bende zevk almak istiyorum ama bir türlü olmuyorBedeniniz geç algılıyor olabilir durumu, hiç ıslanmayıp sonra foş diye boşalmak bana göre değişik bir durum.
KLitoral uyarımı hissidiyorsunuz. Klitorisin vajinanın iç tarafında devamı var. G spot konusuna bakın burada, g spotu uyardığınızda içerideki doku şişiyor ve içerideki hareketi daha çok hissediyorsunuz, bunu kegelle de desteklerseniz penetrasyondan da zevk almaya başlarsınız. Bu aynı zamanda karşı tarafa da çok zevk verir. Kegel egzersizi ve cinsellik konusunu da arayın forumda, orada da bilgi var. Belki işinize yarayacak bir şeyler bulursunuz. Bubarada kegel kadın sağlığı için çok önemli bir egzersiz öğrenin ve yapın mutlaka
Belki işte içi şişiyor ileri geri yaptıkça baskıdan dolayı bosalıyorum zevk alarak meydana gelen bir bosalma degil ikisi cok farklı bunu okumuştum organzm olarak bosalma varmıs birde baskıdan dolayı meydana gelen bir bosalma. Benimkisi baskıdan oluyor organzmdan olmuyor. Zevksiz kuru kuru bosalma benimkisi bende zevk almak istiyorum ama bir türlü olmuyor
Benimki sanırım pek akılla idrak edilecek bir durum degil komik bir duruma düstüm benim gibi yasayan pek yok sanırım belki benim gibi vardır diye düsünüp buraya yazmıstım ama aynı durumda olan pek yok gibi pek care side yok gibi benle alakalı yapısal bir sorun var gibi. Tesekkür ederim size yardımlarınız için yardımcı olmaya calıstınız yorum yaptınız Allah razı olsun. Kegel hareketlerini deneyim bide belki faydası olurBedeniniz geç algılıyor olabilir durumu, hiç ıslanmayıp sonra foş diye boşalmak bana göre değişik bir durum.
Üyelik nasıl iptal ediliyor bilginiz var mı acaba iptal ettirmek istiyorumBenimki sanırım pek akılla idrak edilecek bir durum degil komik bir duruma düstüm benim gibi yasayan pek yok sanırım belki benim gibi vardır diye düsünüp buraya yazmıstım ama aynı durumda olan pek yok gibi pek care side yok gibi benle alakalı yapısal bir sorun var gibi. Tesekkür ederim size yardımlarınız için yardımcı olmaya calıstınız yorum yaptınız Allah razı olsun. Kegel hareketlerini deneyim bide belki faydası olur
2 senedir evliyim ve 2 sene nisanli kaldik. her yakinlasmamizda cok istekliydim islandigim bile oluyordu ama suan evlendigimizden beri kesinlikle zevk alamiyorum. islanmiyorum neden bilmiyorum... esimi seviyorum gunluk hayatta arzuluyorum ama sadece bu. islanmiyorum ve zevk alamiyorum bu yuzden esimle cok sogukluk giriyor aramizaValla bende aynı durumdayım 11 senelik evliyim hiç zevk yasamıyorum. Esimde üzülüyor bu durumdan elimden geleni yapıyorum diyor. Zevk almıyorum ama bosalıyorum. Oturur pozisyonunda zevk alıyorum sadece onun ne ıslanma nede organz olamıyorum ama bosalıyorum da.Bende bir sorun var sanırım ne yapmam lazım hiç bilmiyorum doktoramı gitsem onada gitmeye cekiniyorum
Valla bende aynı durumdayım 11 senelik evliyim hiç zevk yasamıyorum. Esimde üzülüyor bu durumdan elimden geleni yapıyorum diyor. Zevk almıyorum ama bosalıyorum. Oturur pozisyonunda zevk alıyorum sadece onun ne ıslanma nede organz olamıyorum ama bosalıyorum da.Bende bir sorun var sanırım ne yapmam lazım hiç bilmiyorum doktoramı gitsem onada gitmeye cekiniyorum
bu ten uyumuyla ilgili bir durum. yani, bir adam seni ya tahrik eder ya da etmez, bunu kontrol edemezsin. (kirli-pis vs. degilse) kimsenin bu konuda yapabilecegi bir sey de yoktur. gecmis olsunSürekli açılan bir konu ancak benim durumum biraz daha farklı olduğu için açmak istedim. Biraz detaylı anlatıyorum ki net olarak sorunu anlatmak istiyorum.
Erkek arkadaşımla bugüne kadar yaklaşık 10 kez ilişkiye girmişizdir. Ve ben asla zevk alamıyorum. Islanmıyorum bile.
İşin tuhaf tarafı, beraber değilken onu düşündüğümde ya da konuşurken konu aniden oraya geldiğinde hemen ıslanıyorum, hatta kendi kendime orgazm bile oluyorum. Ama buluştuğumzda tık yok bende.
Ten uyumumuz mu yok diyorum ama benim daha önce de zevk alma konusunda bir sıkıntım vardı ve bana daha çok psikolojik bir problem var gibi geliyor. Ya da ten uyumunun olmadığına inanmak istemiyorum. Araştırdığım kadarıyla ilişkide mutlu olmakla da ilgisi var ve hiç bir sorunumuz yok gayet mutluyum. Yani onunla ilgili kafamda hiç bir soru işareti yok.
Daha önceki yakınlaşmalarımın da çoğunda hiç bir şey hissetmemiştim. Sadece iki kişide zevk aldım. Sadece küçük yakınlaşmalardı, mesela öpüşme gibi ve ona rağmen devamının olmasını istemiştim o çekim olmuştu. Ama o kişilerde de sadece ilk yakınlaşmada olup daha sonra olmamıştı.
Ben de bu zevk alma konusunu aşırı takıntı yaptım psikolojik olarak. Ve ister istemez erkek arkadaşımla her beraber olma ihtimalimiz olduğunda, daha buluşmadan acaba zevk alacak mıyım, bu sefer olacak mı diye düşünüyorum. Yakınlaşırken de zevk almadıkça sinirleniyorum. Sadece iki defa ıslandığım oldu ve onda da olduğu gibi gitti o his. Kendi kendime “Aaa evet ıslanıyorum, acaba devam edicek mi” gibi gibi şeyler düşündüm. Muhtemelen bu nedenle zevkim gitti.
Ve bu düşüncelere engel olamıyorum. Psikolojik olarak bunu nasıl kafamdan atabilirim?
Ve bunun için doktora gitmek istiyorum, hangi doktora gidip ne söylemeliyim?
Ben de aynı durumdayım o yüzden sizi çok iyi anlayabiliyorum. Cinselliği yaşamak değil düşünmek zevk veriyor bana. Mesela yaşarken zevk yok ama yaşananları sonradan hayal etmek daha güzel geliyor. Sebebini ben de çok merak ediyorum.Sürekli açılan bir konu ancak benim durumum biraz daha farklı olduğu için açmak istedim. Biraz detaylı anlatıyorum ki net olarak sorunu anlatmak istiyorum.
Erkek arkadaşımla bugüne kadar yaklaşık 10 kez ilişkiye girmişizdir. Ve ben asla zevk alamıyorum. Islanmıyorum bile.
İşin tuhaf tarafı, beraber değilken onu düşündüğümde ya da konuşurken konu aniden oraya geldiğinde hemen ıslanıyorum, hatta kendi kendime orgazm bile oluyorum. Ama buluştuğumzda tık yok bende.
Ten uyumumuz mu yok diyorum ama benim daha önce de zevk alma konusunda bir sıkıntım vardı ve bana daha çok psikolojik bir problem var gibi geliyor. Ya da ten uyumunun olmadığına inanmak istemiyorum. Araştırdığım kadarıyla ilişkide mutlu olmakla da ilgisi var ve hiç bir sorunumuz yok gayet mutluyum. Yani onunla ilgili kafamda hiç bir soru işareti yok.
Daha önceki yakınlaşmalarımın da çoğunda hiç bir şey hissetmemiştim. Sadece iki kişide zevk aldım. Sadece küçük yakınlaşmalardı, mesela öpüşme gibi ve ona rağmen devamının olmasını istemiştim o çekim olmuştu. Ama o kişilerde de sadece ilk yakınlaşmada olup daha sonra olmamıştı.
Ben de bu zevk alma konusunu aşırı takıntı yaptım psikolojik olarak. Ve ister istemez erkek arkadaşımla her beraber olma ihtimalimiz olduğunda, daha buluşmadan acaba zevk alacak mıyım, bu sefer olacak mı diye düşünüyorum. Yakınlaşırken de zevk almadıkça sinirleniyorum. Sadece iki defa ıslandığım oldu ve onda da olduğu gibi gitti o his. Kendi kendime “Aaa evet ıslanıyorum, acaba devam edicek mi” gibi gibi şeyler düşündüm. Muhtemelen bu nedenle zevkim gitti.
Ve bu düşüncelere engel olamıyorum. Psikolojik olarak bunu nasıl kafamdan atabilirim?
Ve bunun için doktora gitmek istiyorum, hangi doktora gidip ne söylemeliyim?