Zevk alamamak

Ama gercek bu yapılan arastırmalar bunu ortaya cıkarmıs. Ben kardesime ve ablama sordum siz de de bosalma oluyormu diye sordum. Benle dalga geçtiler hiç öyle birsey yasamadık senin dogumda açılma yapmıstır idrarını yapıyorsun dur farkında degilsindir dediler o kadar arkadasım var hiçkmseden bosalma diye birsey duymadım öyle birsey olsaydı muhakkak söylerlerdi dedi. O kadar üzüldüm ki kendimi tuhaf hissettim. Sonra İnternet baktım o yazıyı okudum demekki bosalma herkeste olmuyor dedim her kadında bosalma olmuyormuş o yüzden pek bilen yok.

Belki işte içi şişiyor ileri geri yaptıkça baskıdan dolayı bosalıyorum zevk alarak meydana gelen bir bosalma degil ikisi cok farklı bunu okumuştum organzm olarak bosalma varmıs birde baskıdan dolayı meydana gelen bir bosalma. Benimkisi baskıdan oluyor organzmdan olmuyor. Zevksiz kuru kuru bosalma benimkisi bende zevk almak istiyorum ama bir türlü olmuyor

Benimki sanırım pek akılla idrak edilecek bir durum degil komik bir duruma düstüm benim gibi yasayan pek yok sanırım belki benim gibi vardır diye düsünüp buraya yazmıstım ama aynı durumda olan pek yok gibi pek care side yok gibi benle alakalı yapısal bir sorun var gibi. Tesekkür ederim size yardımlarınız için yardımcı olmaya calıstınız yorum yaptınız Allah razı olsun. Kegel hareketlerini deneyim bide belki faydası olur

Üyelik nasıl iptal ediliyor bilginiz var mı acaba iptal ettirmek istiyorum

Bende de var ayni sorun. Sevismeyi seviyorum ama is sevisme kismina gelince partnerim kim olursa olsun o muhtesem zevk kismina gecemiyorum hic. Ben hep karsidakinde aradim sorunu,eski esimde erken bosalma problemi vardi, sonraki partnerlerimde de bir turlu o uyumu yakalayamadim, hepsi kendi sevdigi sekilde iliskiyi yonlendirmeye calisti hicbirisi acaba bu kadin zevk aliyor mu sormadi sorgulamadi. ve dedigin gibi mesajlasma vs olunca cok istek geliyor ama fiZiksele dokuldugu zaman yok, olmuyor. E haliyle can acisi oluyor.

Yani bence partnerin seni kivama getirme konusuna daha fazla calismali. Eger kendinde genel bir isteksizlik oldugunu dusunmuyorsan hatta zevk almaya odaklanmaya calisiyorsan partnerinin sana odakli calismasi lazim.

2 senedir evliyim ve 2 sene nisanli kaldik. her yakinlasmamizda cok istekliydim islandigim bile oluyordu ama suan evlendigimizden beri kesinlikle zevk alamiyorum. islanmiyorum neden bilmiyorum... esimi seviyorum gunluk hayatta arzuluyorum ama sadece bu. islanmiyorum ve zevk alamiyorum bu yuzden esimle cok sogukluk giriyor aramiza

bu ten uyumuyla ilgili bir durum. yani, bir adam seni ya tahrik eder ya da etmez, bunu kontrol edemezsin. (kirli-pis vs. degilse) kimsenin bu konuda yapabilecegi bir sey de yoktur. gecmis olsun

Ben de aynı durumdayım o yüzden sizi çok iyi anlayabiliyorum. Cinselliği yaşamak değil düşünmek zevk veriyor bana. Mesela yaşarken zevk yok ama yaşananları sonradan hayal etmek daha güzel geliyor. Sebebini ben de çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…