Zevk alamamak

lawyered1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
1.043
1.128
29
Sürekli açılan bir konu ancak benim durumum biraz daha farklı olduğu için açmak istedim. Biraz detaylı anlatıyorum ki net olarak sorunu anlatmak istiyorum.
Erkek arkadaşımla bugüne kadar yaklaşık 10 kez ilişkiye girmişizdir. Ve ben asla zevk alamıyorum. Islanmıyorum bile.
İşin tuhaf tarafı, beraber değilken onu düşündüğümde ya da konuşurken konu aniden oraya geldiğinde hemen ıslanıyorum, hatta kendi kendime orgazm bile oluyorum. Ama buluştuğumzda tık yok bende.
Ten uyumumuz mu yok diyorum ama benim daha önce de zevk alma konusunda bir sıkıntım vardı ve bana daha çok psikolojik bir problem var gibi geliyor. Ya da ten uyumunun olmadığına inanmak istemiyorum. Araştırdığım kadarıyla ilişkide mutlu olmakla da ilgisi var ve hiç bir sorunumuz yok gayet mutluyum. Yani onunla ilgili kafamda hiç bir soru işareti yok.
Daha önceki yakınlaşmalarımın da çoğunda hiç bir şey hissetmemiştim. Sadece iki kişide zevk aldım. Sadece küçük yakınlaşmalardı, mesela öpüşme gibi ve ona rağmen devamının olmasını istemiştim o çekim olmuştu. Ama o kişilerde de sadece ilk yakınlaşmada olup daha sonra olmamıştı.
Ben de bu zevk alma konusunu aşırı takıntı yaptım psikolojik olarak. Ve ister istemez erkek arkadaşımla her beraber olma ihtimalimiz olduğunda, daha buluşmadan acaba zevk alacak mıyım, bu sefer olacak mı diye düşünüyorum. Yakınlaşırken de zevk almadıkça sinirleniyorum. Sadece iki defa ıslandığım oldu ve onda da olduğu gibi gitti o his. Kendi kendime “Aaa evet ıslanıyorum, acaba devam edicek mi” gibi gibi şeyler düşündüm. Muhtemelen bu nedenle zevkim gitti.
Ve bu düşüncelere engel olamıyorum. Psikolojik olarak bunu nasıl kafamdan atabilirim?
Ve bunun için doktora gitmek istiyorum, hangi doktora gidip ne söylemeliyim?

Bence psikolojik sorun olabilir ten uyumu oldugunu düşünüyorum acaba iliskiye baslamadan once bu durumu düşünüp kendi kendinizi felan sıkıntıya sokuyormusunuz kafaniz rahat olmuyor kendinizi vermiyor yada veremiyorsunuz ondan kaynakli olabilir

Evet kafam rahat olmuyor ister istemez çok düşünüyorum. Ama buna nasıl engel olabilirim bilmiyorum

Niye haram yolla ilişkiye giriyorsun evlen sene

Doktor kısmını bilmem ama bence o an her şeyi dışarıdan izliyor gibi yorumlayıp sorguladığınızdan olaya odaklanamıyorsunuz. Doğal olarak da ıslanma olmuyor. Kendinizi akışa bırakıp an a odaklanmalısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…