- 5 Eylül 2018
- 6.517
- 7.447
Doğru evli değiller diye dimi djskdkskdl siz bütün cinsellik konularına insanları aşağılayan boş yorumlar atan birisiniz yeter! Yanlış bilgi vermeyinHayır çözülmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru evli değiller diye dimi djskdkskdl siz bütün cinsellik konularına insanları aşağılayan boş yorumlar atan birisiniz yeter! Yanlış bilgi vermeyinHayır çözülmez
Sen sor diye teyzeNiye haram yolla ilişkiye giriyorsun evlen sene
Ayy ben buna neden çok güldüm ya Oda arkadaşlarım uyanacak ama durduramıyorum gülmeyi aofmspflwpdpwdİyi inşallah hiç almazsin zevk
Ben de hala gülüyorum dkdkdkdl.Ayy ben buna neden çok güldüm ya Oda arkadaşlarım uyanacak ama durduramıyorum gülmeyi aofmspflwpdpwd
+18 de gezip yargı dağıtan arkadaş da gelmiş konuyaNiye haram yolla ilişkiye giriyorsun evlen sene
Başkalarıyla da mı aynı sorunu yaşadın?Ten uyumumuz mu yok diyorum ama benim daha önce de zevk alma konusunda bir sıkıntım vardı ve bana daha çok psikolojik bir problem var gibi geliyor.
Erkek arkadaşım bana dokunduğunda kasılma olmuyor, ya da rahatsız olmuyorum. Ama hiç bir şey de hissetmiyorum. Evet daha öncekilerde de aynı sorunu yaşadım, sadece 2 kişide zevk almıştım. Onlarda da aniden beklemediğim anda gelişmişti cinsellik . Bu nedenle acaba sex yapacağımı biliyor olmak mı zevk almama engel oluyor diye de düşünüyorum.Başkalarıyla da mı aynı sorunu yaşadın?
Ten uyumun yoksa erkek arkadaşın sana dokununca irite olursun, kasılırsın. Sen kendini çok şartlıyorsun. Rahat bırakmalısın. İçki kullanıyorsan seni gevşetecek şarap filan içebilirsin. İçki icmiyorsan sexten önce ılık bir duş al, hatta sevgilinle duş al. Fantazi yapın. Birbirinize masaj yapın.
Zevk alman için odaklanman ve kafanın boş olması lazım. Bunları dene. İşe yaramazsa yine yaz.
Valla bende aynı durumdayım 11 senelik evliyim hiç zevk yasamıyorum. Esimde üzülüyor bu durumdan elimden geleni yapıyorum diyor. Zevk almıyorum ama bosalıyorum. Oturur pozisyonunda zevk alıyorum sadece onun ne ıslanma nede organz olamıyorum ama bosalıyorum da.Bende bir sorun var sanırım ne yapmam lazım hiç bilmiyorum doktoramı gitsem onada gitmeye cekiniyorumSürekli açılan bir konu ancak benim durumum biraz daha farklı olduğu için açmak istedim. Biraz detaylı anlatıyorum ki net olarak sorunu anlatmak istiyorum.
Erkek arkadaşımla bugüne kadar yaklaşık 10 kez ilişkiye girmişizdir. Ve ben asla zevk alamıyorum. Islanmıyorum bile.
İşin tuhaf tarafı, beraber değilken onu düşündüğümde ya da konuşurken konu aniden oraya geldiğinde hemen ıslanıyorum, hatta kendi kendime orgazm bile oluyorum. Ama buluştuğumzda tık yok bende.
Ten uyumumuz mu yok diyorum ama benim daha önce de zevk alma konusunda bir sıkıntım vardı ve bana daha çok psikolojik bir problem var gibi geliyor. Ya da ten uyumunun olmadığına inanmak istemiyorum. Araştırdığım kadarıyla ilişkide mutlu olmakla da ilgisi var ve hiç bir sorunumuz yok gayet mutluyum. Yani onunla ilgili kafamda hiç bir soru işareti yok.
Daha önceki yakınlaşmalarımın da çoğunda hiç bir şey hissetmemiştim. Sadece iki kişide zevk aldım. Sadece küçük yakınlaşmalardı, mesela öpüşme gibi ve ona rağmen devamının olmasını istemiştim o çekim olmuştu. Ama o kişilerde de sadece ilk yakınlaşmada olup daha sonra olmamıştı.
Ben de bu zevk alma konusunu aşırı takıntı yaptım psikolojik olarak. Ve ister istemez erkek arkadaşımla her beraber olma ihtimalimiz olduğunda, daha buluşmadan acaba zevk alacak mıyım, bu sefer olacak mı diye düşünüyorum. Yakınlaşırken de zevk almadıkça sinirleniyorum. Sadece iki defa ıslandığım oldu ve onda da olduğu gibi gitti o his. Kendi kendime “Aaa evet ıslanıyorum, acaba devam edicek mi” gibi gibi şeyler düşündüm. Muhtemelen bu nedenle zevkim gitti.
Ve bu düşüncelere engel olamıyorum. Psikolojik olarak bunu nasıl kafamdan atabilirim?
Ve bunun için doktora gitmek istiyorum, hangi doktora gidip ne söylemeliyim?
Bence gitmelisiniz mutlaka, 11 yıldır böyle gitmiş hep böyle mi gitsin.. belki de çözülecek sorun. Ben gidicem doktora bence siz de çekinmeyin herkes gidiyor sonuçta neden çekiniyorsunuzValla bende aynı durumdayım 11 senelik evliyim hiç zevk yasamıyorum. Esimde üzülüyor bu durumdan elimden geleni yapıyorum diyor. Zevk almıyorum ama bosalıyorum. Oturur pozisyonunda zevk alıyorum sadece onun ne ıslanma nede organz olamıyorum ama bosalıyorum da.Bende bir sorun var sanırım ne yapmam lazım hiç bilmiyorum doktoramı gitsem onada gitmeye cekiniyorum
Çok çelişik değil mi? Nasıl ıslanmıyorsunuz ama boşalıyorsunuz.Valla bende aynı durumdayım 11 senelik evliyim hiç zevk yasamıyorum. Esimde üzülüyor bu durumdan elimden geleni yapıyorum diyor. Zevk almıyorum ama bosalıyorum. Oturur pozisyonunda zevk alıyorum sadece onun ne ıslanma nede organz olamıyorum ama bosalıyorum da.Bende bir sorun var sanırım ne yapmam lazım hiç bilmiyorum doktoramı gitsem onada gitmeye cekiniyorum
Valla onu bizde anlamıyoruz garip bir durum ıslanma hiç olmuyor içi resmen kuruyor bazen jel sürüyoruz öyle giriyor yoksa ıslanma falan yok zevk hiç yok ama bir kac kere bosalıyorum altımıza eski carsaf setdigimiz halde yataga geciyor neden böyle oluyor bizde anlamıyoruzÇok çelişik değil mi? Nasıl ıslanmıyorsunuz ama boşalıyorsunuz.
Ama üste alıyorum altta almıyorum hırt hırt ses yapıyor en ufak bir zevk yok bosalma desem sular sel oluyor neden böyle oluyor bende onun için buraya yazdım belki bir bilen olur yada aynı durumu yasayan vardır diyeÇok çelişik değil mi? Nasıl ıslanmıyorsunuz ama boşalıyorsunuz.
Evliligimin ilk 3Çok çelişik değil mi? Nasıl ıslanmıyorsunuz ama boşalıyorsunuz.
Evliligimin ilk 4 senesinde hele ne zevk aldım ne bosaldım. Islanma olmadığı için oda dogal olarak erken bosalıyordu ben bosalamadan. Sonra ben zevk alamıyorum buna bir care bul dedim geciktirici kullanmaya falan başladı oda pek care etmedi bir gün farklı seyler denedi acayip zevk aldım ondan ilk o zaman bosaldım o gün bugün bosalıyorum ama zevk yok altta zevk yok ama ben üste cıkarsam cok zevk alıyorum. Bu sekilde yıllardır idare ediyoruz hiç alamasam bosal atmasaydım mecburen doktora giderdim benim suyum onun geç bosalma sına neden oluyor o yüzdende ikimizdede sorun olnamıs oluyor ama altta da zevk almayı isterdim hic almıyorum sebebi ne hiç bilmiyorum.Çok çelişik değil mi? Nasıl ıslanmıyorsunuz ama boşalıyorsunuz.
Bence gitmelisiniz mutlaka, 11 yıldır böyle gitmiş hep böyle
Hiç zevk almıyor degilim sadece altta almıyorum ben üstte olursam alıyorum bosalıyorum da altta zevk almıyorum ama bosalıyorum. Rahminde perde var demişlerdi hamileligim ilk 3 ayı düsük tehlikeli olarak geçti hep acaba o perde mi engelliyor zevk almamı bilmiyorum birsey degiyor diyor esim hırt hırt ses yapıyor ama zevk yok ben den tarafı yok esim her türlü alıyorBence gitmelisiniz mutlaka, 11 yıldır böyle gitmiş hep böyle mi gitsin.. belki de çözülecek sorun. Ben gidicem doktora bence siz de çekinmeyin herkes gidiyor sonuçta neden çekiniyorsunuz
Bence dogum da içi bolardı o yüzden alamıyorum.Bence gitmelisiniz mutlaka, 11 yıldır böyle gitmiş hep böyle mi gitsin.. belki de çözülecek sorun. Ben gidicem doktora bence siz de çekinmeyin herkes gidiyor sonuçta neden çekiniyorsunuz
Üstteyken zevk almak kadın için daha kolay. Alttayken zevkmalmak için kegel yapabilirsin, girerken gevşek çıkarken sıkı, bir de alttayken klitorisi kendin uyarmayı dene, g noktasını araştırıp birleşme öncesi onu uyarın. Bunlardan birinin ya da hepsinin birden işe yaraması gerekir diye düşünüyorumAma üste alıyorum altta almıyorum hırt hırt ses yapıyor en ufak bir zevk yok bosalma desem sular sel oluyor neden böyle oluyor bende onun için buraya yazdım belki bir bilen olur yada aynı durumu yasayan vardır diye
Evliligimin ilk 3
Evliligimin ilk 4 senesinde hele ne zevk aldım ne bosaldım. Islanma olmadığı için oda dogal olarak erken bosalıyordu ben bosalamadan. Sonra ben zevk alamıyorum buna bir care bul dedim geciktirici kullanmaya falan başladı oda pek care etmedi bir gün farklı seyler denedi acayip zevk aldım ondan ilk o zaman bosaldım o gün bugün bosalıyorum ama zevk yok altta zevk yok ama ben üste cıkarsam cok zevk alıyorum. Bu sekilde yıllardır idare ediyoruz hiç alamasam bosal atmasaydım mecburen doktora giderdim benim suyum onun geç bosalma sına neden oluyor o yüzdende ikimizdede sorun olnamıs oluyor ama altta da zevk almayı isterdim hic almıyorum sebebi ne hiç bilmiyorum.
Hiç zevk almıyor degilim sadece altta almıyorum ben üstte olursam alıyorum bosalıyorum da altta zevk almıyorum ama bosalıyorum. Rahminde perde var demişlerdi hamileligim ilk 3 ayı düsük tehlikeli olarak geçti hep acaba o perde mi engelliyor zevk almamı bilmiyorum birsey degiyor diyor esim hırt hırt ses yapıyor ama zevk yok ben den tarafı yok esim her türlü alıyor
Valla onu bizde anlamıyoruz garip bir durum ıslanma hiç olmuyor içi resmen kuruyor bazen jel sürüyoruz öyle giriyor yoksa ıslanma falan yok zevk hiç yok ama bir kac kere bosalıyorum altımıza eski carsaf setdigimiz halde yataga geciyor neden böyle oluyor bizde anlamıyoruz
Demekki her kadın farklı oluyor Türkiyedeki kadınların sadece %1 i bosalıyormuş diger %99 u bosalmak nedir bilmiyor bile. Hakikaten kime sorduysam bilmiyor bile hiç öyle bir sey yasamadık ilk defa senden duyduk diyorlarÇok çelişik değil mi? Nasıl ıslanmıyorsunuz ama boşalıyorsunuz.
Üstteyken zevk almak kadın için daha kolay. Alttayken zevkmalmak için kegel yapabilirsin, girerken gevşek çıkarken sıkı, bir de alttayken klitorisi kendin uyarmayı dene, g noktasını araştırıp birleşme öncesi onu uyarın. Bunlardan birinin ya da hepsinin birden işe yaraması gerekir diye
Penisin başı dıstan degince cok zevk alıyorum g noktasına degiyor ne oluyorsa bosalıyorum bile zevkten ama içine girince hiç zevk yok artık esim yorgun düsüyor ileri geri yapmaktan oda üzülüyor zevk alamayınca kendini suçluyor elimden geleni yapıyorum diyor.Üstteyken zevk almak kadın için daha kolay. Alttayken zevkmalmak için kegel yapabilirsin, girerken gevşek çıkarken sıkı, bir de alttayken klitorisi kendin uyarmayı dene, g noktasını araştırıp birleşme öncesi onu uyarın. Bunlardan birinin ya da hepsinin birden işe yaraması gerekir diye düşünüyorum
Bedeniniz geç algılıyor olabilir durumu, hiç ıslanmayıp sonra foş diye boşalmak bana göre değişik bir durum.Demekki her kadın farklı oluyor Türkiyedeki kadınların sadece %1 i bosalıyormuş diger %99 u bosalmak nedir bilmiyor bile. Hakikaten kime sorduysam bilmiyor bile hiç öyle bir sey yasamadık ilk defa senden duyduk diyorlar
KLitoral uyarımı hissidiyorsunuz. Klitorisin vajinanın iç tarafında devamı var. G spot konusuna bakın burada, g spotu uyardığınızda içerideki doku şişiyor ve içerideki hareketi daha çok hissediyorsunuz, bunu kegelle de desteklerseniz penetrasyondan da zevk almaya başlarsınız. Bu aynı zamanda karşı tarafa da çok zevk verir. Kegel egzersizi ve cinsellik konusunu da arayın forumda, orada da bilgi var. Belki işinize yarayacak bir şeyler bulursunuz. Bubarada kegel kadın sağlığı için çok önemli bir egzersiz öğrenin ve yapın mutlakaPenisin başı dıstan degince cok zevk alıyorum g noktasına degiyor ne oluyorsa bosalıyorum bile zevkten ama içine girince hiç zevk yok artık esim yorgun düsüyor ileri geri yapmaktan oda üzülüyor zevk alamayınca kendini suçluyor elimden geleni yapıyorum diyor.
Bence olay sizde. Çok düşünüyorsunuz, düşünmemeye çalışın. Zevke odaklandıkça kaçacaktır. Gevşemeye çalışın, alkol kullanan biriyseniz biraz bi şeyler içip gevşeyin zihin buralara giremesin. Anı yaşayın, bırakın kendinizi sevgilinizeSürekli açılan bir konu ancak benim durumum biraz daha farklı olduğu için açmak istedim. Biraz detaylı anlatıyorum ki net olarak sorunu anlatmak istiyorum.
Erkek arkadaşımla bugüne kadar yaklaşık 10 kez ilişkiye girmişizdir. Ve ben asla zevk alamıyorum. Islanmıyorum bile.
İşin tuhaf tarafı, beraber değilken onu düşündüğümde ya da konuşurken konu aniden oraya geldiğinde hemen ıslanıyorum, hatta kendi kendime orgazm bile oluyorum. Ama buluştuğumzda tık yok bende.
Ten uyumumuz mu yok diyorum ama benim daha önce de zevk alma konusunda bir sıkıntım vardı ve bana daha çok psikolojik bir problem var gibi geliyor. Ya da ten uyumunun olmadığına inanmak istemiyorum. Araştırdığım kadarıyla ilişkide mutlu olmakla da ilgisi var ve hiç bir sorunumuz yok gayet mutluyum. Yani onunla ilgili kafamda hiç bir soru işareti yok.
Daha önceki yakınlaşmalarımın da çoğunda hiç bir şey hissetmemiştim. Sadece iki kişide zevk aldım. Sadece küçük yakınlaşmalardı, mesela öpüşme gibi ve ona rağmen devamının olmasını istemiştim o çekim olmuştu. Ama o kişilerde de sadece ilk yakınlaşmada olup daha sonra olmamıştı.
Ben de bu zevk alma konusunu aşırı takıntı yaptım psikolojik olarak. Ve ister istemez erkek arkadaşımla her beraber olma ihtimalimiz olduğunda, daha buluşmadan acaba zevk alacak mıyım, bu sefer olacak mı diye düşünüyorum. Yakınlaşırken de zevk almadıkça sinirleniyorum. Sadece iki defa ıslandığım oldu ve onda da olduğu gibi gitti o his. Kendi kendime “Aaa evet ıslanıyorum, acaba devam edicek mi” gibi gibi şeyler düşündüm. Muhtemelen bu nedenle zevkim gitti.
Ve bu düşüncelere engel olamıyorum. Psikolojik olarak bunu nasıl kafamdan atabilirim?
Ve bunun için doktora gitmek istiyorum, hangi doktora gidip ne söylemeliyim?