Kajmery34 Arrivederci KK❤️ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Nisan 2012 11.496 21.254 5 Aralık 2014 Konu Sahibi zerrinsakli #121 zerrinsakli .!.: Lorinn nerdesinn yaa.. Genişletmek için tıkla... banlanmıştır lorin...
Z zerrinsakli Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2014 2.012 993 5 Aralık 2014 Konu Sahibi zerrinsakli #122 zerrinsakli .!.: Yok bee whats upta goruyom.. Ay yokk bu seferde benden hoslandi kizdi ilgilenmeyince dee havaya gireer...mal ya..bude selam verdim cevap yazmadi sinir oldumm Genişletmek için tıkla... Kajmery34 .!.: banlanmıştır lorin... Genişletmek için tıkla... Yok banlanmamis...ne haber kiz?
zerrinsakli .!.: Yok bee whats upta goruyom.. Ay yokk bu seferde benden hoslandi kizdi ilgilenmeyince dee havaya gireer...mal ya..bude selam verdim cevap yazmadi sinir oldumm Genişletmek için tıkla... Kajmery34 .!.: banlanmıştır lorin... Genişletmek için tıkla... Yok banlanmamis...ne haber kiz?
Kajmery34 Arrivederci KK❤️ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Nisan 2012 11.496 21.254 5 Aralık 2014 Konu Sahibi zerrinsakli #123 zerrinsakli .!.: Yok banlanmamis...ne haber kiz? Genişletmek için tıkla... az önceki konuda yorumlarını görmedin mi.. ne kadar ayıp şeylerdi hiç yakıştıramadım..
zerrinsakli .!.: Yok banlanmamis...ne haber kiz? Genişletmek için tıkla... az önceki konuda yorumlarını görmedin mi.. ne kadar ayıp şeylerdi hiç yakıştıramadım..
Z zerrinsakli Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2014 2.012 993 5 Aralık 2014 Konu Sahibi zerrinsakli #124 Kajmery34 .!.: az önceki konuda yorumlarını görmedin mi.. ne kadar ayıp şeylerdi hiç yakıştıramadım.. Genişletmek için tıkla... Kizin memleketine neler dedi ama..ayip olan asil o..o bayan kendini ovmek icin bir konu acmis basit birseyi buyutmus..Tunceli lere hakaret etti ..
Kajmery34 .!.: az önceki konuda yorumlarını görmedin mi.. ne kadar ayıp şeylerdi hiç yakıştıramadım.. Genişletmek için tıkla... Kizin memleketine neler dedi ama..ayip olan asil o..o bayan kendini ovmek icin bir konu acmis basit birseyi buyutmus..Tunceli lere hakaret etti ..
Kajmery34 Arrivederci KK❤️ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Nisan 2012 11.496 21.254 5 Aralık 2014 Konu Sahibi zerrinsakli #125 zerrinsakli .!.: Kizin memleketine neler dedi ama..ayip olan asil o..o bayan kendini ovmek icin bir konu acmis basit birseyi buyutmus..Tunceli lere hakaret etti .. Genişletmek için tıkla... tamam ama keşke uzatmasaydı.. sohbet çok seviyesizleşti ...
zerrinsakli .!.: Kizin memleketine neler dedi ama..ayip olan asil o..o bayan kendini ovmek icin bir konu acmis basit birseyi buyutmus..Tunceli lere hakaret etti .. Genişletmek için tıkla... tamam ama keşke uzatmasaydı.. sohbet çok seviyesizleşti ...
Z zerrinsakli Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2014 2.012 993 5 Aralık 2014 Konu Sahibi zerrinsakli #126 Kajmery34 .!.: tamam ama keşke uzatmasaydı.. sohbet çok seviyesizleşti ... Genişletmek için tıkla... O bayanin daha onceki konularida heo benzer.koca beni kiskaniyor cok guzelim vs diyor benzer konular ..dikkat cekmek icin aciyor..
Kajmery34 .!.: tamam ama keşke uzatmasaydı.. sohbet çok seviyesizleşti ... Genişletmek için tıkla... O bayanin daha onceki konularida heo benzer.koca beni kiskaniyor cok guzelim vs diyor benzer konular ..dikkat cekmek icin aciyor..
Kajmery34 Arrivederci KK❤️ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Nisan 2012 11.496 21.254 5 Aralık 2014 Konu Sahibi zerrinsakli #127 zerrinsakli .!.: O bayanin daha onceki konularida heo benzer.koca beni kiskaniyor cok guzelim vs diyor benzer konular ..dikkat cekmek icin aciyor.. Genişletmek için tıkla... ama boşverin bak göz ardı et diye bir buton var basın ona pirim vermeyin o halde...
zerrinsakli .!.: O bayanin daha onceki konularida heo benzer.koca beni kiskaniyor cok guzelim vs diyor benzer konular ..dikkat cekmek icin aciyor.. Genişletmek için tıkla... ama boşverin bak göz ardı et diye bir buton var basın ona pirim vermeyin o halde...