- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
-
- Konu Sahibi zerrinsakli
Ne kadarlik iliskinartık affetmıycem onu
2 ayNe kadarlik iliskin
Salla o zaman
sevdgımden degıl ona laf anlatmak ıcın cok sınırlendım 2 ay boyunca ona acıyorum embesıl gbı anlamıyordu laftan mal cocukSalla o zaman
Malsa salla..yenilerine bak..sevdgımden degıl ona laf anlatmak ıcın cok sınırlendım 2 ay boyunca ona acıyorum embesıl gbı anlamıyordu laftan mal cocuk
ya ıste anlıyosun dımı benı sınırlendırıyolr ınsanı ondan uyuz oldum yoksa sevmıyorum yanıMalsa salla..yenilerine bak..
Bendw birinle bulustum.illa bulusalim dedi.herif arazi oldu yok.sunirimi bozdu..
Evt anliyorum...bende sevmiyorum ama gıcık oldum..ya ıste anlıyosun dımı benı sınırlendırıyolr ınsanı ondan uyuz oldum yoksa sevmıyorum yanı
bulustun sonramı ortadan kayboldu senınkıEvt anliyorum...bende sevmiyorum ama gıcık oldum..
Evtt..bulustuk yemek yedik..evime birakti ..sonra yok oldu mal..sinir oldum ya...bulustun sonramı ortadan kayboldu senınkı
kufur et sonrada engelle
Yok bee whats upta goruyom..
ölmüştür
Ay yokk bu seferde benden hoslandi kizdi ilgilenmeyince dee havaya gireer...mal ya..bude selam verdim cevap yazmadi sinir oldummkufur et sonrada engelle
konusmuyonmu kanka =)Ya zirt pirt whats upta yim ona mi kizdi bu mal acaba...erkeklerle konusuyorum mu sandi ki
evet o zmn da totosu kalkar mokun
Yok bee whats upta goruyom..
Ay yokk bu seferde benden hoslandi kizdi ilgilenmeyince dee havaya gireer...mal ya..bude selam verdim cevap yazmadi sinir oldumm
Yokk kiz.bu mali bekledim ...konusmadim kimseyle arkadaslarla sadece...zaten kimseti istemiyorum yaakonusmuyonmu kanka =)
konus kız zaman gecer bosver bırıne takılı kalmaYokk kiz.bu mali bekledim ...konusmadim kimseyle arkadaslarla sadece...zaten kimseti istemiyorum yaa
Istemiyorum valla icimden gelmiyor ...boş geliyor bana..konus kız zaman gecer bosver bırıne takılı kalma