- 9 Nisan 2009
- 2.892
- 101
-
- Konu Sahibi MATMAZEL87
slm arkadaşlar sivilleriniz mi var?bir sürü merhemler kullanıp sonuc alamadınız mı?yoksa kullandıgınız herşey boşa mı gitti?
kesin sonuç mu arıyosunuz?
o halde doktor kontrolünde zerotanin kullanın.ben 6 ay kullandım 10 mg ve sivilcemmm hiiçç kalmadı üstelik siyah noktalarımda yoookkk oldu.
cesaret işi bence bu ilaca başlamak birsürü yan etkisi var diye bana doktorum imza attırdı sorumluluk almamak için ama ben hiç bir yan etkisini görmedim.sadece dudaklarım kurudu sürekli şimdi bırakalı bir ay oldu dudaklarım eskisi gibi yumusacık kuruma kalmadı...bence hiç zaman kaybetmeyin gecen zaman cildinizin aleyhine işliyo........
kesinlikle tavsiye ederimmm siv,lcesiz hayat ohh ne rahat demek için zerotanin le şavaşa başlayınnnn:jeyyar:
Arkadaşlar ben bu ilacı 7 ay boyunca,günlük 40 mg.lık dozla düzenli olarak kullandım.Deri döküntüleri elbette oluyor ancak,nemlendirici kremlerle tedaviyi destekliyorsunuz.Yan etkileri beni emin olun hiç etkilemedi çünki cildim gün geçtikçe dahada güzelleşiyordu,kendime güvenim artmıştı.iİacı bırakalı yaklaşık 1 yıl oldu ancak yüzümde yine kistik sivilceler baş göstermeye başladı,aslında kalıcı bir tedavi değil,belirli aralıklarla tekrarlamak gerekiyor ancak şöylede bir durum var özellikle karaciğer ve böbreklerde harabiyete yol açıyor.Şimdi bir yanım tekrar başla diyor,bir yanımda farklı tedavi seçeneklerine yönel diyor ancak diğer tedavi yöntemleride bu kadar etkili ve hızlı cevap vermiyor.Sizce ne yapmalıyım,aramızda mutlaka vardır dermatoloji uzmanları,önerilerinizi bekliyorum...