Sivilceli Ciltler zerotanin ile sivilce şavaşı

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

MATMAZEL87

Kün fe yeküni
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
2.892
101
slm arkadaşlar sivilleriniz mi var?bir sürü merhemler kullanıp sonuc alamadınız mı?yoksa kullandıgınız herşey boşa mı gitti?
kesin sonuç mu arıyosunuz?
o halde doktor kontrolünde zerotanin kullanın.ben 6 ay kullandım 10 mg ve sivilcemmm hiiçç kalmadı üstelik siyah noktalarımda yoookkk oldu.
cesaret işi bence bu ilaca başlamak birsürü yan etkisi var diye bana doktorum imza attırdı sorumluluk almamak için ama ben hiç bir yan etkisini görmedim.sadece dudaklarım kurudu sürekli şimdi bırakalı bir ay oldu dudaklarım eskisi gibi yumusacık kuruma kalmadı...bence hiç zaman kaybetmeyin gecen zaman cildinizin aleyhine işliyo........

kesinlikle tavsiye ederimmm siv,lcesiz hayat ohh ne rahat demek için zerotanin le şavaşa başlayınnnn:jeyyar:

canım sen 10 mg kullanmıssın.. ben daha ilk başladıgımda 40 miligram kullanıyoum... hergün seninkinin 4 katını alıyorum.. ve daha 16. günüm döküldü cildim resmen.. dudaklarım soyulmuş yoluk yoluk. cildimin 3ç soyuluşu. sac derim kabuk kabuk.. aynı sekilde burnumda kabuk kabuk dökülmüştü.. ve ayrıca asırı asırı kabızlık cekiyorum... devam edeyim mi hala.. göz kapaklarım bile soyuldu bugün.. senağlama

ben de kullanıyorum 5. ayımdayım 30 mg. Eskisine oranla iyi durumda cildim (eskiden de çok yoktu ama kistler vardı yüzümde, şimdi eskisi kadar yok ama tamamen geçti bitti de diyemem zaten en az 7, 8 ay kullanmam gerektiğini söylemişti doktorum. Mesela bu ay kalçam çok kötü durumda her yeri sivilce içinde neden böyle oldu anlamıyorum yüzüm düzelirken kalçamda çıkmaya başladı. Tek tesellim bu ilaç önce çıkartıp sonra kurutuyor olması. ınşallah orda da bişey kalmıcak bebek poposu gibi olcak sıkıyorum dişimi :)

ben 10. günümdeyim, günlük 30 mg alıyorum...
Ergenlikten beri geçmeyen fakat çok şiddetli olmayan sivilcelerim için...

Cildim hafif hafif soyuluyor ama nemlendiricim harika, o nedenle çok sorun yaşamıyorum.
Dudaklarım kuruyor ama onu da nemlendirerek baş edebiliyorum şimdilik...

Sivilcelerimde azalma var ama yeniler de çıkmadı değil, ama çok küçük küçük...

Sabır, bu tedavinin kilit noktası zaten, dilerim herkes kurtulur...=))

:CüvCüv:

Bende günde 30mg alıyorum ve 1 hafta oldu bugün itibari ile...Yüzümde müthiş bir soyulma var dudaklarımda kurudu yalnız hiç çıkmadığı kadar da sivilce çıktı çenemde...Doktorum bırakmamam gerektiğini söyledi yanetkilerine rağmen ki bu sivilceleri geçirecek tek ilaç buymuş...ınanıyorum düzeleceğine ama allah sabırlar versin bacılar ne diyim kaydirigubbakcemile5

Bende bugün başlıycam ınşallah.30 mg benimkide.ınşallah bu sefer son olur bıktım ilaç kullanmaktan..

bende kullanıorum son 5 gunum kaldı bıtırorum artık. 6.aydayım ben 40 mg la basladım ve de oyle bıtırdım benım yuuzmde hıc sıvılcem yoktu hıc te cıkmadı benım sırtımda ve kollarımda dırseklerıme kadar vardı.sımdı hıc bırsey kalmadı kızlar vucut cok su kaybedıo bol su ıcın dudaklarım yarık yarık ve gecmıo hıc ama bırakınca gecıcek ıns. ılac mukemmel yaptı ama ızler kaldı onada ne yapcam bılmıorum boyle hep kahverengı ızler var

Arkadaşlar ben bu ilacı 7 ay boyunca,günlük 40 mg.lık dozla düzenli olarak kullandım.Deri döküntüleri elbette oluyor ancak,nemlendirici kremlerle tedaviyi destekliyorsunuz.Yan etkileri beni emin olun hiç etkilemedi çünki cildim gün geçtikçe dahada güzelleşiyordu,kendime güvenim artmıştı.iıacı bırakalı yaklaşık 1 yıl oldu ancak yüzümde yine kistik sivilceler baş göstermeye başladı,aslında kalıcı bir tedavi değil,belirli aralıklarla tekrarlamak gerekiyor ancak şöylede bir durum var özellikle karaciğer ve böbreklerde harabiyete yol açıyor.Şimdi bir yanım tekrar başla diyor,bir yanımda farklı tedavi seçeneklerine yönel diyor ancak diğer tedavi yöntemleride bu kadar etkili ve hızlı cevap vermiyor.Sizce ne yapmalıyım,aramızda mutlaka vardır dermatoloji uzmanları,önerilerinizi bekliyorum...

lekeler için rosense gül suyunun çok ii geldiğini söylüyolar ayrıca doktor ilaç kullanımı bittikten sonra leke acıcı krem veriomus

ya arkadasım ya ban da öyle dedi dr hazır mısn kullanmaya sürüsüne yan etkisi vr falan dedi krokuttu beni bugün akşam başlıycm inşş ilk hapa da gerçkten dudak kuruluğu dışında etki görmedin dimi yani çoğaltamadı dha fazla sivilceleri çok korkuyorum ya...

ılk 1-2 ay çoğaltıyor ama bu deri altında henüz çıkmamış olan potansiyel sivilcelerinizin çıkması.Yani kafana takmaman lazım.Ben şuan 2. haftamdayım bi sürü sivilcem çıktı :çok üzgünüm: geçicek diye teselli ediorum kendimi. Buarada ben 1 yıl önce de kullanmıştım roac.ı ve haziranda tekrar çıkmaya başladı. Nüksetmesi beni yıktı yahu.ınşallah bu defa asla çıkmamak üzere geçer :a015:

merhaba arkadslar..
ben de ikinci ayımdayım zoretanin de..
dudak ve yüz kuruluğu dışında ciddi bir şikayetim olmadı şuanda..
birde tabi göğüs ağrısı başladı ve zaman zaman da agresif bir kişiliğe bürünüyorum..
tabi bunlar çok da abartılacak şeyler değil..
zira kullanmaya başladığım ilk haftadan itibaren etkisini gördüm..
cildim oldukca yağlı idi ve parlıyordu önce olan sivilceleri kuruttu ve ardından pul pul döktü..
biraz elleriniz rahat durur da yolmazsanız hiç acıma yanma kızarma da olmaz..şuan ben çok memnunum gercekten..ilk ay 30 mg bu ayda 40 mg kullanıyorum..
şuan ışıl ışıl sivilcesiz bir cildim var..inşaallah sonuna kadar da devam edeceğim..sositososito

arkadaslar benımde 13.gunum benım sıvılcelerımde azaldı yuzumde suan 3 tane kaldı ızlerde gitti cok cabuk etkı gosterdi.ama dudaklarm cok kuruo onun ıcınde pantomed pomad die bi ilac yazmıstı doktorum.fakat vucudum cok kasınmya basladı kızamık cıkarmıs gıbı kabarıo kasıdıkca ama cekıcem artık cunku cok etkılı bı ılac..

bende kullanıyorum 2. kutum bıtmek uzere dudaklarım çok çatladı kenarları fılan aşırı bel ağrısı yaptı yani eğiliyorum geri zor kalkıyorum şuanlık baska yan etkısını gormedm ama ciltte duzelme var o kızarıklıqı gıttı küçükler yok oldu dha bir ay olmadan böle yanı ıyı olacaqını dusunuorum ..

bende kullandım,gerçekten çok faydası olsu..
Ama bi hata yaptım tedaviyi yarım bıraktım..
Şimdi tekrar başlayamıyorum,karaciğerlere aşırı yüklenme olur diye doktorum şimdilik kremlerle idare et dedi..
Başlarsanız sakın bırakmayın,6 ay boyunca kullanın..
kullanan arkadaşlarım çok rahatlar..
Doktorumu kandırabilirsem yine başlayacam :)

bişi sormak ıstıyorum cilt zaten yağlı dıye cıkıyo genelde yüze nemlendirici surunce çoğalmasın :S yada hanqı kremı önerırsın

arkadaşlar ben de zerotanin kullanıyorum,5.aydayım
şimdiye kadar sivilcelerim izlerim falan geçiyordu yavaş yavaş ama son haftada yüzümü resmen sivilce bastı.Anlamıyorum yani bu ilacı kullananların 5.,6. ayda sivilceleri tamamen geçmiş durumdayken benim yüzüm daha da kötü oldu kuruluk da cabası
böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda?

bende başka bir konuda bunu yazdım bende kullandm harikaya bende de yan etkiler olmadı biraz depresyona girdim ama çıktım hemen :) şuan harikayım ben 4 ay kullandım çok yoktu ama suratım kızarıyordu kötü duruyorlardı sivilceler gidince yanaklarım kızarıyor çok hoş duruyorlar bence sivilceden kurtulunabilir ve dönmemek üzere elveda denebilir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…