Sivilceli Ciltler zerotanin ile sivilce şavaşı

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
arkadaşlar ben de zerotanin kullanıyorum,5.aydayım
şimdiye kadar sivilcelerim izlerim falan geçiyordu yavaş yavaş ama son haftada yüzümü resmen sivilce bastı.Anlamıyorum yani bu ilacı kullananların 5.,6. ayda sivilceleri tamamen geçmiş durumdayken benim yüzüm daha da kötü oldu kuruluk da cabası
böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda?

ben 4 ay kullandım evet çok kötü kuruluk oluyor ama doktorum yanında bir krem verdi onu heryerime sürüyordum iyi geliyordu ara ara yapar diyebiliyorum sebebi altta kalanların son olarak yüzeye çıkıp bitmeleri olabilir ve bende tekrar başlama hissi uyandırmadıbilmiyorumkismile

ya arkadasım ya ban da öyle dedi dr hazır mısn kullanmaya sürüsüne yan etkisi vr falan dedi krokuttu beni bugün akşam başlıycm inşş ilk hapa da gerçkten dudak kuruluğu dışında etki görmedin dimi yani çoğaltamadı dha fazla sivilceleri çok korkuyorum ya...

valla sivilceli suratla gezmektense ben bazı şeyleri göz önüne aldım dedim kurusun dudaklarım ve bazende kasılmalar oluyordu kollarımda falan doktor çiğneme hapı verdi çiğnedim ve bir şeyim kalmadı evet nefes darlığım vardı o dahda arttı o dönemde ve 4 ay sonra baktım suratım çok iyi oldu hap süresince suraatınız o kadar aydınlık oluyorki erkek arkadaşım ne nurlu bir kızsın sen ne güzel parlıyorsun derdi düşünün yani:kedi: bence kullanılması gereken bir ürün bilmiyorum tabi ben istanbul şafak hastanesi 500 evler de olana gittim azeri bir doktor var orada çok iyi kontrol alrında tutuyor ilgileniyor bazen kıyak bile yapabiliyor bakmaktayerimseniben

ouuf ya bnde gecen gşttşm doktora zoratenn yazdı tmm bide nemlendirici yazmş 50 liraymş alamadık ve bnde tedaviye başlıyamadm..:KK43::-):-)( sz ne kullanıyorsunz nemlendirici olarakda..?

Slm kızlar, bende de war aynı sorun:KK43: Şu an çok fazla siwilcem yok çıktığı zaman acnelyse kullanıorum 1haftada fln qeçio ama kalıcı bi çözüm olmuyo, kremi bırakınca 2 3 hafta sora fln qene çıkıyo siwilceler hem de bi tuhaf pütür pütür oluyo alnım, komedonmuş sanırım.. Kaç kere qittim doktoraa ama bi türlü wermedileer böyle hap, roaccutane yazın 10mq kullaniim fln dedim sana wermem o ilacı dedi dr. Cildim yağlı, saçlarım da öyle o yüzden de zerotanin kullanmak istiorum. Kullanan arkadaşlarımın saçları bile yağlanmıyo artık. Tekrar qidicem dermatoloqa bu hapı yazdırmak için belki yazar bu sefer. Sizden bilqi aliim dedim, 10mq kullansam çok yan etki yapar mı? Bu tarz ilaçları kullananların yorumlarına bakıyorum kimileri dio çok kötü hiç tawsie etmem kimisi dio tamamen qeçirdi fln kafam karıştı:/ ılk aylarda çok mu fazla siwilce çıkıyo, çok kuruma oluyo mu ciltte pul pul olup dökülme fln..? Biraz uzun oldu sanırım yardımcı olursanız sewinirimm:)

ben 4 ay kullandım evet çok kötü kuruluk oluyor ama doktorum yanında bir krem verdi onu heryerime sürüyordum iyi geliyordu ara ara yapar diyebiliyorum sebebi altta kalanların son olarak yüzeye çıkıp bitmeleri olabilir ve bende tekrar başlama hissi uyandırmadıbilmiyorumkismile
kremin adı neydi ?
ben la roche posay nemlendirici almayı düşünüyorum artık

tam olarak hatırlamıyorum açıkçası baktım evdede araştırdım ama bulamadım ellerimde çok kötü olmuştu haptan mavi bir tüpte bir krem verdi onu yüzümede kullandım iyi gelmişti bana bide evde hertürlü nemlendiriciyi kullanıyordum he adı HıPOKORT el kreminin adı inanılmaz iyi geliyor kullanmanızı tavsiye ederim. ben bide hap kullanırken ağda falan yaptım inanırmısınız yandım resmen iğrenç olmuştu bu hipokortla geçirmiştim anında etkisini gösteriyor öneririm

Slm kızlar, bende de war aynı sorun:KK43: Şu an çok fazla siwilcem yok çıktığı zaman acnelyse kullanıorum 1haftada fln qeçio ama kalıcı bi çözüm olmuyo, kremi bırakınca 2 3 hafta sora fln qene çıkıyo siwilceler hem de bi tuhaf pütür pütür oluyo alnım, komedonmuş sanırım.. Kaç kere qittim doktoraa ama bi türlü wermedileer böyle hap, roaccutane yazın 10mq kullaniim fln dedim sana wermem o ilacı dedi dr. Cildim yağlı, saçlarım da öyle o yüzden de zerotanin kullanmak istiorum. Kullanan arkadaşlarımın saçları bile yağlanmıyo artık. Tekrar qidicem dermatoloqa bu hapı yazdırmak için belki yazar bu sefer. Sizden bilqi aliim dedim, 10mq kullansam çok yan etki yapar mı? Bu tarz ilaçları kullananların yorumlarına bakıyorum kimileri dio çok kötü hiç tawsie etmem kimisi dio tamamen qeçirdi fln kafam karıştı:/ İlk aylarda çok mu fazla siwilce çıkıyo, çok kuruma oluyo mu ciltte pul pul olup dökülme fln..? Biraz uzun oldu sanırım yardımcı olursanız sewinirimm:)

valla ben şöyle diyim kullanırken biraz sorun yaşıyorsun benim sorunlaırm şunlardı ,

saç kuruluğu (saçlarım hep kuruydu bakımla hallettim onları) , cildim ellerim çok kurudu (bunu zaten söylemişlerdi) , ikizimde kilo kaybı yaptı bende hiç bir şey yapmadı , biraz sinirlerim bozuldu , cildim çok hassaslaştı biri dokunsa kızarıyordu , bide kasılmalarım oldu bacak ve kollarımda(çiğneme tableti verdi geçirdi) ben bırakalı 1 sene oldu sivilcelerim bitti 4 ay kullandım ben daha devam edebilirdim ama yeter dedim bıraktım.

bence tam çözüm istiyorsan kullan ama hani hiiç bir şey yapmadan etki gösteriyo diyemem ama olay şu ilk hafta suratımı sivilce bastı herşeyi üst düzeye çıkardı sonra geçti çok güzel aydınlanıyor cildin yaaa v-ben tavsiye ederim

ouuf ya bnde gecen gşttşm doktora zoratenn yazdı tmm bide nemlendirici yazmş 50 liraymş alamadık ve bnde tedaviye başlıyamadm..:KK43::-):-)( sz ne kullanıyorsunz nemlendirici olarakda..?

evet tek kutu 50 tl ama ben başladığımda 3 kutu ve 2 merhem 13 tl tutmuştu sigortaya yazılıyor bu hap bence yazdır yoksa baş edemezsin bide yüz kremi vermiştim bana 50 tl onu almamıştım kullananlar boşuna alma demişti her krem aynı sırf markaya para verirsin almadım , dudakalrıda çok kurttu onun içinde niveanın dudak kremini kullandım bide hipokort kremi heryerime dudaklarım dahil olmak üzere sürdüm şunudda syliyim dudaklarınıza ne yaparsanız yapın fayda etmiyor en azıdnan bana etmedi.

valla ben şöyle diyim kullanırken biraz sorun yaşıyorsun benim sorunlaırm şunlardı ,

saç kuruluğu (saçlarım hep kuruydu bakımla hallettim onları) , cildim ellerim çok kurudu (bunu zaten söylemişlerdi) , ikizimde kilo kaybı yaptı bende hiç bir şey yapmadı , biraz sinirlerim bozuldu , cildim çok hassaslaştı biri dokunsa kızarıyordu , bide kasılmalarım oldu bacak ve kollarımda(çiğneme tableti verdi geçirdi) ben bırakalı 1 sene oldu sivilcelerim bitti 4 ay kullandım ben daha devam edebilirdim ama yeter dedim bıraktım.

bence tam çözüm istiyorsan kullan ama hani hiiç bir şey yapmadan etki gösteriyo diyemem ama olay şu ilk hafta suratımı sivilce bastı herşeyi üst düzeye çıkardı sonra geçti çok güzel aydınlanıyor cildin yaaa v-ben tavsiye ederim

Anladım cnmm, kullanmaya değer yani.. Çok tşk.

evet tek kutu 50 tl ama ben başladığımda 3 kutu ve 2 merhem 13 tl tutmuştu sigortaya yazılıyor bu hap bence yazdır yoksa baş edemezsin bide yüz kremi vermiştim bana 50 tl onu almamıştım kullananlar boşuna alma demişti her krem aynı sırf markaya para verirsin almadım , dudakalrıda çok kurttu onun içinde niveanın dudak kremini kullandım bide hipokort kremi heryerime dudaklarım dahil olmak üzere sürdüm şunudda syliyim dudaklarınıza ne yaparsanız yapın fayda etmiyor en azıdnan bana etmedi.

hapı zatn yazdırdmm ya ama krem neutrogena die bir markann ve o dermokozmetık olduu için karşılamıoor sigorta...

ben 3.ayımdayım kızlar..ilk 2 ay önce cildim kurudu, sivilcelerim arttı, eklem ağrılarım oldu..bu ay hiç yeni sivilcem çıkmamıştı sadece var olan sivilcelerim iyileşiyordu ki bugün 2 tane sivilce cıktı moralım yine bozuldu negüzel geçti diye sevinmiştim mafoldumben ama cildim eskisine göre daha parlak ve sağlıklı gözüküyr sonuçlarını düşündükçe bu yan etkiler hiç moralimi bozmyr...

ben de pazar günü başladım kullanmaya bugün 3. günüm. günde 20 mg alıyorum. düşük bir doz zaten çok fena bi sivilce problemim yok.
geçen sene hormonlarımdaki dengesizlik yüzünden çok problemliydim yüzüm gözükmüyodu sivilceden ama hormonlarım düzeldi fakat sivilcelerim yok olmadı. artık imex di bilmem neydi bana da sinri geldi. doktor da kullan kurtul deyince başladım. bugün çok hafif bir gerginlik var yüzümde o kadarda nemlendirdim ama. sanırım başlıyorum kurumaya sempatiksalakcinni
olsun valla geçecek sonuçta inşallah. hepinize sivilcesiz günler dilerim :lepi:

kızlar ben sabah akşam alıyorum ilacı ama aynı saatlerde olmadı pek. acaba bu ilacı antibiyotik gibi mi içmemiz gerekli?

arkadslar o lekelerr guneşden oluyorr :S:S :KK43::KK43: Bn eczanedenn bu ılacı almaya gderkenn bnaa dedıı sakınn güneş kremi sürmedn çıkma dışarı leke yapı0 :S:S ve Bn kndımı Gunestn cok koru0rm inşş leke de olmss :S:S Bnmde bqun 11.gununn dudaklarmda kurumaa vaR ama cokda abartılack gbı dııL . ancak bqun ılk defa bı gozumun kenarnda bırz kuruma oldu ve aqrı0 :KK43::KK43::KK43::KK43: genede dayanılablr :S:S

gokcen bırını sbH khvaltını yapdıqdan sonra ıcc ( saatı onmlı dııL yter kı yemeqını yedıkden snra ıc ) dıerınıde aksam yemeqındn sora :S:S:S mesela bn hfta osnları ıle hfta ıclerıı aynı saatlerde ıcemı0rm :S:S bazn unuttuqum olu brzz gec ıcı0rm ... ama genedee ıkı hapnın arasnda bllı bı saat olsn ...

tedavim tamamlanıyor son 30 kapsül düşünün artık bi gram yararı olmadı..ama ben başka bir sebebple kullanıyorum..rosacea tedavisi görüyorum..bundan şu çıkıyor rosacea ye hiç bir etkisi yok..hiç bir şekilde yarar görmedim..

bnde kullanı0rm bnm 16.gunum xD ve gnde 30 mg alı0rm . yan etkılerı ıle bnce başa cıkabılırsınz cok zor dııl ama bn bır seyı mrq edı0rm :s sıvılcelerım kuru0 :s ız kalır mı ?? :KK43:

X