- 21 Ocak 2010
- 149
- 0
-
- Konu Sahibi MATMAZEL87
arkadaşlar ben de zerotanin kullanıyorum,5.aydayım
şimdiye kadar sivilcelerim izlerim falan geçiyordu yavaş yavaş ama son haftada yüzümü resmen sivilce bastı.Anlamıyorum yani bu ilacı kullananların 5.,6. ayda sivilceleri tamamen geçmiş durumdayken benim yüzüm daha da kötü oldu kuruluk da cabası
böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda?
ya arkadasım ya ban da öyle dedi dr hazır mısn kullanmaya sürüsüne yan etkisi vr falan dedi krokuttu beni bugün akşam başlıycm inşş ilk hapa da gerçkten dudak kuruluğu dışında etki görmedin dimi yani çoğaltamadı dha fazla sivilceleri çok korkuyorum ya...
kremin adı neydi ?ben 4 ay kullandım evet çok kötü kuruluk oluyor ama doktorum yanında bir krem verdi onu heryerime sürüyordum iyi geliyordu ara ara yapar diyebiliyorum sebebi altta kalanların son olarak yüzeye çıkıp bitmeleri olabilir ve bende tekrar başlama hissi uyandırmadıbilmiyorumkismile
Slm kızlar, bende de war aynı sorunŞu an çok fazla siwilcem yok çıktığı zaman acnelyse kullanıorum 1haftada fln qeçio ama kalıcı bi çözüm olmuyo, kremi bırakınca 2 3 hafta sora fln qene çıkıyo siwilceler hem de bi tuhaf pütür pütür oluyo alnım, komedonmuş sanırım.. Kaç kere qittim doktoraa ama bi türlü wermedileer böyle hap, roaccutane yazın 10mq kullaniim fln dedim sana wermem o ilacı dedi dr. Cildim yağlı, saçlarım da öyle o yüzden de zerotanin kullanmak istiorum. Kullanan arkadaşlarımın saçları bile yağlanmıyo artık. Tekrar qidicem dermatoloqa bu hapı yazdırmak için belki yazar bu sefer. Sizden bilqi aliim dedim, 10mq kullansam çok yan etki yapar mı? Bu tarz ilaçları kullananların yorumlarına bakıyorum kimileri dio çok kötü hiç tawsie etmem kimisi dio tamamen qeçirdi fln kafam karıştı:/ İlk aylarda çok mu fazla siwilce çıkıyo, çok kuruma oluyo mu ciltte pul pul olup dökülme fln..? Biraz uzun oldu sanırım yardımcı olursanız sewinirimm:)
ouuf ya bnde gecen gşttşm doktora zoratenn yazdı tmm bide nemlendirici yazmş 50 liraymş alamadık ve bnde tedaviye başlıyamadm..( sz ne kullanıyorsunz nemlendirici olarakda..?
valla ben şöyle diyim kullanırken biraz sorun yaşıyorsun benim sorunlaırm şunlardı ,
saç kuruluğu (saçlarım hep kuruydu bakımla hallettim onları) , cildim ellerim çok kurudu (bunu zaten söylemişlerdi) , ikizimde kilo kaybı yaptı bende hiç bir şey yapmadı , biraz sinirlerim bozuldu , cildim çok hassaslaştı biri dokunsa kızarıyordu , bide kasılmalarım oldu bacak ve kollarımda(çiğneme tableti verdi geçirdi) ben bırakalı 1 sene oldu sivilcelerim bitti 4 ay kullandım ben daha devam edebilirdim ama yeter dedim bıraktım.
bence tam çözüm istiyorsan kullan ama hani hiiç bir şey yapmadan etki gösteriyo diyemem ama olay şu ilk hafta suratımı sivilce bastı herşeyi üst düzeye çıkardı sonra geçti çok güzel aydınlanıyor cildin yaaa v-ben tavsiye ederim
evet tek kutu 50 tl ama ben başladığımda 3 kutu ve 2 merhem 13 tl tutmuştu sigortaya yazılıyor bu hap bence yazdır yoksa baş edemezsin bide yüz kremi vermiştim bana 50 tl onu almamıştım kullananlar boşuna alma demişti her krem aynı sırf markaya para verirsin almadım , dudakalrıda çok kurttu onun içinde niveanın dudak kremini kullandım bide hipokort kremi heryerime dudaklarım dahil olmak üzere sürdüm şunudda syliyim dudaklarınıza ne yaparsanız yapın fayda etmiyor en azıdnan bana etmedi.
hapı zatn yazdırdmm ya ama krem neutrogena die bir markann ve o dermokozmetık olduu için karşılamıoor sigorta...