Zepp'li spriz Antalya bulumas..

ayyy çiçeğim senin bayıldığını görüp zeepde bayılıyomuş korkudan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3...meraktan catlıcam valla bi geleydi o gün

iyi buluşmalar hanımlar resimleri bekliyoruzopuyorumnanaktan

Dağçiçeğimin ikinci sürprizi kalabalık olunacağı için bu şık

Otobüsle Şehir turu yaptıracakmış....Meselâ....

tekne turu

Bu tatil köyünde kalınacak

Teşekkürler dağçiçeğim:):):) Çok bonkör ve zarifsin

kıskançlıktan çatırt diye çatladım
fotoları görünce daha fazla çatlayacam:umursamaz:

bizim yerimize de eğlenin kızlarŞeniz

dağ çiçeğim bi buluşsa idi kankisiyle çok heyecan yapıyor. Şaka değil gerçekten bayılacak sanırım.))Hepinize şimdiden iyi eylenceler...

ee yeşilim napalım artık kesenin ağzını açıcaz mecburenşakkıdı..olmadı çek yazarım..:roflol:
dağ çiçeğim bi buluşsa idi kankisiyle çok heyecan yapıyor. Şaka değil gerçekten bayılacak sanırım.))Hepinize şimdiden iyi eylenceler...
ressamım heyecanımı yakından biliyon. acep sen gelince nasıl heyecan yapcam hiç düşünmek istemiyorum...:asigim:
tsk edrim ewet ev telası var ahh cnmya cok isterim tasınmam olmasa eqer daha erken tasınırsam kesin qelirim cnm tsk edrim davet ettiqiniz için

her zaman bekleriz canım.. biz zaten sık sık buluşuyoruz ama bu buluşma zeppli olucak yani kaçmaz...yerimseniben

arkadaşlar dün zepple telefonda görüştüm çok heyecanlı ..
artık sabrım taştı seni görmek için erken bile gelirim dedi..:1hug:
bekliyorum kankammmmmmmmm..
sizlere çok selamı var her birinizi çok merak ediyor..
ve Bingöl'den sonra Antalya'yı çokkkkkkk sevmiş kıymetini bilin diyo...

Keşke gelme olanağım olsaydı... Malum sağlık sorunlarıyla boğuşuyorum epeydir. Orada olmak, Dağ Çiçeğim ve Zepp'le tanışmak, Yeşilim'i, Cüvcüv'ü ve diğerlerini bir kez daha görmek iyi olurdu.
Ama olsun ya ben canlı yayına telefonla falan da katılabilirim.
Size şimdiden iyi eğlenceler...

anuşka,sen iyi ol,bidakine tanışırız ,bende seni tanımayı çok istiyorum bir türlü kismet olmadı..:1hug:
Biz de fotoğraflarınızla avunuruz napalım :gitme: heyecanla bekliyorum:enbuyukkk:

esyn,sizlere resimlerden gülücük atarız,hep birlikte olsak ne güzel olurdu..:1hug::utangac:

Antalyalılar,nerdesiniz..hihoyyyt
bu hafta sonu buluşuyoruzzzzzzzzzzz..:sm_cool:
ewet bu hafta sonu değil mi
ben çok üzgünüm yaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenbenim merkeze gelme durumum iptal olmak zorunda kaldı ne hayallerim vardı sizlrle tanışacaktım denize girecektimm:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamamisafir geliyor bu hafta sonu:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…