Zepp'li spriz Antalya bulumas..

kamilece çok üzüldüm gelemeyeceğine:çok üzgünüm: seni tanımayı çok istemiştim..:1hug:bidaki sefere inş..sağlık olsun..:teselli:

kızlar mrb 10 gunluk kemer tatılınden sonra su annnnnn nerdeyım bılıyor musunuz ?delikafadulden
kankamlaaaaaaaaaaa bırlıkteyımmmmmmmmm

Progranda her hangi bir değişiklik yok...tam gaz devammmmmmmm:sm_cool::sm_cool:

kızlar mrb 10 gunluk kemer tatılınden sonra su annnnnn nerdeyım bılıyor musunuz ?delikafadulden
kankamlaaaaaaaaaaa bırlıkteyımmmmmmmmm

aaaaaaa bunlar buluşmuşlar bileee.kısss hani bayılma numarası yapcaktıınn.
dayanamadınız demi sizi kaçaklar siziii kaydirigubbakcemile3

aaayyy birkaç dakka kaldı buluşmanıza.gözümde çanlandırıyom.herkez birbirine sarmaş dolaşş oohhh,öpücükler koklaşmalar.,sonra kısa bi sohbet,ardından,yemek faslı,yine ardından koyu bi sohbettt.

aaaa çıldırıyoooooooooooooooommmmmm senağlama üüüüühhüüüü üüüühhhhüüüüüü ıngaaa ıngaaaaa kulaklarınız cinimm ciniiimm cinilesinn emiiiii..

biri beni teselli etsiiinnnn...:teselli:

ayy bir an evvel akşam olsada görsekkk..

off ya bizim hanımlar suan bulusmus olmaları lazım ama malesef ben gidemedim kızım sabah hafiften bir bogulma tehlikesi atlattı oysa onu babasına bırakıp kattılacaktım ne guzel hal böyle olunca bırakamadım dogrusu cok uzgunum artık inşallah bir dahaki bulusmaya. ınşallah guzel zaman gecirirsiniz ve resimlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz.

dağçiceği ablam resimleri isteriz

oy ne güzel şimdi koklaşiyonuz deme

bendene selm söyle yeşil ablama ve zepe
hepinize sevgiler.

Aman kızlar bir güzel oldu toplantımız....Polis evinden sonra Aşiyana gittik. Fotolar akşama

Destina, Annesi, Cüvcüvüm, Besa, Oğlu Zepp, İki Oğlu, Ben, Dağçiçeğim...

Destina ve Annesi polis evinden bizden ayrıldılar, evde misafirleri varmış, yine de onları bırakıp gelmişler sağ olsunlar..Çok sevdim onları cana yakın, şeker mi şekerler...Bizim guruba yeni arkadaş kazandık.

Zepp canım, iki güzel yakışıklı, çocuğuyla misafirimiz oldu. Tahmin ettiğim gibi Zepp sıcacık , çok samimi.

Cüvcüvüm de yakışıklı Oğlu Tan la gelmiş, artık bir çok Torunum oldu ne mutlu

Besi, de yakışıklı oğluyla geldi ama Annesini biraz üzdü, yordu:):)

Dağçiçeğimi hepimiz tanıyoruz, şakacı, espritüel........

Her zaman ki gibi gerçekten hoş vakit geçirdik...Yedik içtik, sohbet ettik

Siteden arkadaşların ama en çok İrnam’ın, lereenim’in kulaklarını çın çın çınlattık....
Yanımızda olmalarını isterdik....

Şimdilik bu kadar olsun, akşama görüşürüzŞeniz

hihoyyytAy haydi ama resimleri ekleyin,kaç gündür burayı bekliyorum hem Zepimide çok özledim bir hasret gidermiş olurdum..
Ufff heyecan bastı bana yaaahihoyyyt

merhaba arkadaslar
nıhayet bulustuk harıkaydı :asigim:
cok samımı cok sıcak opuyorumnanaktan
gelen arkadaslara cok tsk ederım tekrar .hepsını yuzyuze gormek cok hosuma gıttı ..cok memnun oldum:asigim:
su an dag cıcegımle bırlıkteyım yıne : ) yarın sabah yola cıkıyoruz
cıkmadan resımlerın bır kısmını ekleyelım dedık ...
devamı artık ben eve dondukten sonra yerimseniben

bırazdannnnnnnnnnnnnnndelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…