• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zepp'li spriz Antalya bulumas..

Yaaaaaa ne kötüsünüz bende sizlerle olmayı çok isterdim ama olsun,sanki sizin yanınızda bende varmışım gibi olacağım emin olun,sizleri bir arada görmek için sabırsızlanıyorum,ikinizide öpüyonum.dilerim herşey kalbiniz kadar güzel olur.
tatlım ,keşkem sende gelebilsen yada hep beraber olabilsek.aktinyacım kulaklarını çınlatıcaz..:teselli:
canim tsk ederim :asigim::1hug:
ins. seninle de birgun bulusuruz canim
ha bu arada seni ararim bulustugumuz da cicegimle :jeyyar:

ohooo kimleri arıcaz kimler...:lepi:

Bendemi gelsem küü:uhm:

çiçeğimcim süpersin yine bi aksilik olmazsa ordayım,kaçmaz bu buluşma...

ayyyy ufff delikafaduldençok heyecanlandım ya okuyunca arkadaşlar.hihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool: İmrenerek bakıyordum şu buluşma resimlerine anneme diyordum Antalya buluşmayacakmı ki diye.İnşallah gelebilirim ya canlarım hepinizi çok merak ediyorum ama aksi gibi o gün de Konya dan ailem geliyor bana.Onlarıdamı getirsem ne yapsam acabaCADIARZUsenağlama.UUfff kaçarmı ya.:gitme: Bende diyorum Antalya dan kimse yokmu ki.:1hug:

kızlar bu buluşma kaçmaz.. mutlaka gelmeye çalışın..
yılın buluşması olacak demedi demeyin..:sm_cool:.sonra çok üzülürsünüz..:1hug:

:sm_cool:Taaaaa uzaklardan bizi kırmayıp gelen zepp için,Antalya'da buluşuyoruz.:sm_cool:​

Büyük gün 4 Temmuz 2009 cumaertesi,yer Antalya Polis evi saat 13,30.(Bahçelievlerde)

kankam,seni bekliyoruz.Selim mertli ,Emre Denizli,,buluşmayı kaçırmayın derim..Antalyalı kk'lı bayanlar.. hepinizi bekliyoruz...
o günlerde merkezde olma ihtimalim var mutlaka gelmeye çalışacağmmkaydirigubbakcemile5alkisalkisalkisalkisalkisalkis

mafoldum bensenağlama senağlama bende olamk istiyoruuuuuummmmm senağlama mafoldumben

ama ben sizin o anınızı görmeyi çok isterdiiimm.zeeple çiçeğin buluşma anıı süprizzzzz ,türkfilmleri gibi olurmu acaba..ııııııııuuuuuııı uuff allahım uuuff neden uzağım neden kötükedihüso

hem yeşilimde geleceeeeekkkkk...oofff ben ağlayım bol boll senağlama senağlama.
ve daha tanımak istediklerimm,songül,songül 13 de az daha ağlayıımm senağlama senağlama
üzülmeyin üzülmeyin.hem ağlar hem bakarım hemde çooookkk sevinirim. hihoyyyt

sizlerin buluşup güzel,hoş vakit gecirmenizee :1hug:. şimdiden kolay gelsin.canlarım.çoookkk güzel eğlenir,tatlı vakit gecirirsiniz inşallah :Saruboceq:.benim yerime sarılın,kucaklaşın emiii a.s opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

mafoldum bensenağlama senağlama bende olamk istiyoruuuuuummmmm senağlama mafoldumben

ama ben sizin o anınızı görmeyi çok isterdiiimm.zeeple çiçeğin buluşma anıı süprizzzzz ,türkfilmleri gibi olurmu acaba..ııııııııuuuuuııı uuff allahım uuuff neden uzağım neden kötükedihüso

ve daha tanımak istediklerimm,songül,songül 13 de az daha ağlayıımm senağlama senağlama

sizlerin buluşup güzel,hoş vakit gecirmenizee :1hug:. şimdiden kolay gelsin.canlarım.çoookkk güzel eğlenir,tatlı vakit gecirirsiniz inşallah :Saruboceq:.benim yerime sarılın,kucaklaşın emiii a.s opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yirim ben seni... hadi bir sürpriz yap gel irnam

harika olur, hayal etmek bile güzel geldi

BİZEDE DAVET VARMI?:utangac:
elbetteki davetlisiniz ..görüşmek üzere..:lepi:

irnacım canımsın ya..:1hug: seninde bu bulmada olmanı bende çok çok isterdim biliyorsun..
zepple buluşacağımız özellikle ilk bakışacağımız anı çok merak ediyorum ..:utangac:
zeppe şaka yapmayı düşünüyorum, nasılsa buraları okuyamicak sizlere sölimm ,:jeyyar:masuzcuktan onu görünce bayılmış numarası yapacağım,ve zeppin yüreğine indircem..:jeyyar:ama hemen ayılırım söz çok korkutmayayım:teselli:.. irnacım senin için kızlara bol bol sıkı sıkı sarılacağım hatta sana özel pozlarda veririz..a.s.

4 Temmuzda çalışıyor olucam gene Zepp ' i ve dağ çiçeğimi çok merak ediyorum. saat 15.30 gibi çıkıyorum bir aksilik olmaz ise işten çıkar çıkmaz hemen gelicem. Eminim gene harika bir buluşma olacak.

4 Temmuzda çalışıyor olucam gene Zepp ' i ve dağ çiçeğimi çok merak ediyorum. saat 15.30 gibi çıkıyorum bir aksilik olmaz ise işten çıkar çıkmaz hemen gelicem. Eminim gene harika bir buluşma olacak.

DERİNNN.süpersin :sm_cool:seni burada tekrar görmek güzel..ama bu defa.. buluşmada beraber olalım..:1hug:

slm arkadaslar ben antalyalı deqilim antalya tasınıyorum haftaya sansızlık ya 4 temmuz eve esya qelecek birsey soracaqım polis eslerimi yoksa antalyalı ve yasaynlar mı onu öqrenebilrmiyim

slm arkadaslar ben antalyalı deqilim antalya tasınıyorum haftaya sansızlık ya 4 temmuz eve esya qelecek birsey soracaqım polis eslerimi yoksa antalyalı ve yasaynlar mı onu öqrenebilrmiyim

Antalyada yaşayan tüm kk'lı bayanlar davetli canım..:sm_cool:
gelebilirsen bekleriz.. taşınma telaşın varmış kolaylıklar dilerim...yerimseniben

Back