Zepp'den Seçmeler

Adam, çok iyimsermiş. En kötü haberi bile verseniz: - Daha kötüsü olabilirdi, diye hem kendisini hem etrafını teselli edermiş. Arkadaşları merak etmişler, "Çok çok kötü bir haber verelim, bakalım aynı şeyi söyleyebilecek mi?" diye. Bir oyun oynamaya karar vermişler ve kötü haberi şöyle anlatmışlar: - Yahu duydun mu, bizim Murtaza dün akşam iş gezisinden eve döndüğünde karısını yatakta başka bir adamla yakalamış ve tabancayı çekip ikisini de öldürmüş. İyimser adam her zamanki tavrıyla: - Daha da kötüsü olabilirdi, demiş. — Yahu daha da kötüsü ne olabilirdi ki? — Öyle demeyin. Bir gece önce gelse ben ölmüştüm.

:1yes2: güldürdün beni geceyarısı çok yaşa emi.....

Üzgün ve pısırık görünüşlü bir adam barda tünemiş
oturuyor. Önünde bir türlü içemediği bir içki bardağı, suratı asık.
O sırada barın kapısı açılıyor. İri yari, külhanbeyi tavırlı bir
adam, sert adımlarla barın tezgahına doğru yürüyor, pısırık adamı iteleyerek tabureye oturuyor. Hiç soru sormadan adamın önündeki içki kadehini alıp basına dikiyor. Elinin tersiyle ağzını kuruladıktan sonra, "Ne o, neden böyle surat asıyorsun, gemilerin mi battı?" diyor.Sorma, ben çok talihsiz bir adamım." Neden?" Bu sabah
karımla kavga ettik, beni evden kovdu. O sinirle ise geç kaldım.
Patronum zaten bahane arayıp duruyordu, beni isten attı. İşten çıktım, yolda yürürken araba çarptı. Eve gideyim, belki karımla barışırız dedim, eve gittim ve karimi başka bir erkekle yatakta yakaladım. 'Bu kadarı da fazla artık' dedim, kendimi öldürmeye karar verdim. Tabancayla vuracaktım, silah tutukluk yaptı. İple asmaya kalktım, ip koptu. Doğal gazla öleyim dedim, parasını ödemediğim için gaz kesikti. Bende evdeki bütün ilaçları topladım, buraya geldim, içki bardağıma koydum.Onu da geldin sen içtin.
Of görüyorsun ne kadar şanssız olduğumu değil mi?"

Temel´e Mercedes Lazım
Bizim Temel ile Cemal bir gün lüks bir otelin lobisinde güzel bir kadın görürler. Temel der ki,
- Ula Cemal, gidip bi bakayım, bu kadın bize pas verir mi?

Temel yaklaşır kadına, sorar :
- Benimle bi yemek yemek ister misunuz ?
- Bahse girerim şu kapıdaki Mercedes sizin degil.
- Değildur.
- Söyle iyi durumda bir banka hesabınız da yoktur sanırım.
- Yoktur.
- Karadeniz kıyılarında şöyle iki katlı bir çiftlik eviniz de yoktur heralde.
- Yoktur.
- Hadi o zaman çek arabanı!

Temel boynu bükük döner Cemal`in yanına :
- Ula Cemal, benim Limuzini sana versem Mercedesini bana verir misun?
- Verirum Temel`im
- Bi telefon etsem kendi bankamda bana hesap açarlar mi ?
- Açarlar Temel`im.
- Tamam o da kolay da, heralde bizim peder uçüncü katı yıkmama izin vermez...

İki arkadaş pozisyonlar hakkında konuşuyorlardı.
Biri "Ben yeni bir tane öğrendim" dedi.. "Rodeo pozisyonu.."
Öteki merakla sordu:
"İlk defa duydum, nasıl bişey?.."
"Şimdi bildiğin pozisyon.. O dizlerinin üzerinde.. 4 ayak..
Sen arkasında..
Sevişmenin en ateşli anında üstten kulağına eğilip; 'Sen ablandan daha ateşli sevişiyorsun' diyorsun.."
"Sonra?.."
"Sonra 10 saniye daha üstünde kalmaya çalışıyorsun..."

Afrika'da çok geri kalmış olan bir köye gelen bir papaz, yerlileri eğitmeye çalışıyormuş.
Her sabah insanların iyilik yapmalarını, birbirlerine karşı iyi davranmalarını vaaz ederken, öğleden sonraları da kabilenin reisine, ingilizce öğretmeye çalışırmış.
Bir gün papaz yanına kabile reisini alıp dolaşmaya başlamış.
Bu arada gördükleri şeylerin Ingilizcelerini de söyleyerek reisin bilgisini arttırmaya çalışıyormuş.
Bir kayanın önünde papaz "Kaya" demiş, reis de "Kaya" diye tekrar etmiş.
Bir göle gelmişler, papaz "Göl" demiş, reis de "Göl" deyince papaz sevinip "Aferin" demiş.
Biraz sonra çalılıkların arasında sevişen bir çifte rastlamışlar.
Papaz biraz kızarmış ve yutkunarak "Bisiklete binmek" demiş.
Reis sevişenlere şöyle bir bakmış ve tüfeği ile ateş ederek her ikisini de öldürmüş.
Papaz şaşkınlık içinde bağırmış "Ne yapıyorsun.
Bunca zamandır sizi medenileştirmek için uğraşıyorum, insanlara karşı iyi davranmanızın lâzım olduğunu, bunu tanrının istediğini anlatıyorum.
Şu yaptığın işe bak!" Reis parmağı ile ölü kadını göstermiş ve...
"Benim Bisikletim" demiş.

Büyük şirketlerden birinin patronu, bilgisayar sistemleriyle ilgili önemli bir arızanın acilen giderilmesi için bilgisayar mühendislerinden birinin evine telefon etmesi gerekir.

Adamın evine telefon eder ve karşı taraftan fısıldayan bir çocuk sesi "Alo" der.

Patron sorar "Baban evde mi?"

Çocuk fısıldayarak cevap verir "Evet"

Patron sorar "Onunla konuşabilirmiyim?"

Çocuk fısıldayarak cevap verir "Hayır"

Patron şaşırarak "Peki annen evde mi?"

Çocuk fısıldayarak "Evet"

Patron , "Peki onunla konuşabilirmiyim?"

Çocuk yine fısıldayarak "Hayır"

Patron çocuğun cevapları karşısında şaşırır ve en iyisinin bir büyükle konuşmak olacağını düşünerek sorar : "Orada başka kimse var mı?"

"Evet" der çocuk fısıldayarak , "Bir polis memuru var"

Mühendislerinden birinin evinde polisin ne işi olduğuna anlam veremeyen adam sorar : "Memur beyle konuşabilir miyim?"

"Hayır" der ufaklık, "Şu anda meşgul"

İyice meraklanan patron: "Neyle meşgul?"

Çocuk fısıldayarak cevaplar: " Annemle babamla ve itfaiyeci amcalarla konuşuyor"

Meraklanan ve endişelenen patron , telefondan gittikçe artan bir gürültü duyar "Bu ses de ne? diye sorar.

"Bir helikopter" der çocuk, hala fısıldayarak.

Panikleyen patron: "Neler oluyor orada" diye sorar

Çocuk hala fısıldayarak: "Arama kurtarma timi geldi"

Patron endişeli ve neler olduğunu bilmemenin kızgınlığı içinde: "İyide neyi arıyorlar"

Küçük çocuk hala fısıldayarak ve kıkırdayarak cevap verir "Beniiiii

Amerika'da adamin biri isine giderken birden
anormal bir trafigin icine duser, ama trafik bir milimetre
bile kipirdamamaktadir.Bir sure sonra arabsinin yan camina birisinin
tikladigini gorur ve camini acar.

-Ne var, ne olmus acaba ???
-Teroristler Bush'u yakaladilar.......... Eger 1 milyar dolar
verilmezse, ustune benzin dokup yakacaklarmis.
-Haa simdi
anladim bu trafigi...
-Ya iste onun icin, herkesten biraz yardim topluyoruz
-Insanlar ne kadar veriyor ortalama olarak ?
-Valla yaklasik olarak 5 'er litre...!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…